728x90: Stella Ad

Lego Elves 41191 Naida en de waterschildpadhinderlaag

De beste deal van vandaag

Lego

54,95

26,99

Product uit de handel

Lego Elves 41191 Naida en de waterschildpadhinderlaag kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, laat de magie door je aderen stromen om Naida te helpen bij het

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 18 januari 2022

Lego Elves 41191 Naida en de waterschildpadhinderlaag aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
De (speelgoed)winkel van ons allemaal
Voor 15:00 uur besteld, vrijdag in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 26,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 26,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Elves 41191 Naida en de waterschildpadhinderlaag

Speelset

Fabrikantcode 41191
Adviesleeftijd 7-12

Kenmerken

Sub-thema Elves
Aantal minifiguren 1
Aantal onderdelen 205
Lego Elves 41191 Naida en de waterschildpadhinderlaag kopen?
Actuele prijs: € 26,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Elves 41191 Naida en de waterschildpadhinderlaag

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Elves 41191 Naida en de waterschildpadhinderlaag van Lego Elves is 41191. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Elves 41191 Naida en de waterschildpadhinderlaag is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 7-12 jaar. Lego Elves 41191 Naida en de waterschildpadhinderlaag wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 7-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego Elves 41191 Naida en de waterschildpadhinderlaag - Afbeelding 1Lego Elves 41191 Naida en de waterschildpadhinderlaag - Afbeelding 2Lego Elves 41191 Naida en de waterschildpadhinderlaag - Afbeelding 3Lego Elves 41191 Naida en de waterschildpadhinderlaag - Afbeelding 4
De Lego Elves 41191 Naida en de waterschildpadhinderlaag valt onder de productlijn en thema elves. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego Elves 41191 Naida en de waterschildpadhinderlaag het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het elves thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Elves minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Elves 41191 Naida en de waterschildpadhinderlaag wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 1 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Elves 41191 Naida en de waterschildpadhinderlaag heeft in totaal 205 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Laat de magie door je aderen stromen om Naida te helpen bij het beschermen van de Bewaker van het Water! Dit spannende Lego Elves bouwspeelgoed bestaat uit een grote, bouwbare waterschildpad met beweegbare kop en poten en ruimte voor een minipoppetje, plus een eilandje met een schijfschieter en een boot met kettingkanon en ruimte voor een vleermuis. Inclusief een minipoppetje, een klein schildpadfiguurtje, een visfiguur en een vleermuisfiguur.

Lego Elves 41191 Naida en de waterschildpadhinderlaag - Afbeelding 5Lego Elves 41191 Naida en de waterschildpadhinderlaag - Afbeelding 6Lego Elves 41191 Naida en de waterschildpadhinderlaag - Afbeelding 7

IN DE DOOS

 • Inclusief Naida minipoppetje en figuren van Furi de schaduwvleermuis en Calypso de babyschildpad.
 • De speelset bestaat uit een bouwbare figuur van Cory de Bewaker van het Water met ruimte voor een babyschildpadje en ruimte op haar kop voor een magische waterdiamant.
 • Spring op de rug van de waterschildpad en maak een ritje!
 • Ga naar het eiland en laad de schijfschieter om tegen de kwaadaardige schaduwvleermuis te strijden.
 • Lanceer de ketting met het kettingkanon van de boot om de diamant van de kop van de schildpad te werpen.
 • Accessoires: een cupcake met een kers, Naidas krachtenstaf, 2 schietschijven, 2 bloemen, een kaart, een magische waterdiamant en een vis.
 • Dit spannende bouwspeelgoed is geschikt voor kinderen van 7-12 jaar.
 • Er zitten nog meer geniepige kleine vleermuizen in een aantal andere Lego Elves sets.
 • De waterschildpad is ongeveer 4 centimeter hoog, 12 centimeter lang en 9 centimeter breed.
 • Het drijvende eiland is ongeveer 5 centimeter hoog, 9 centimeter breed en 6 centimeter diep.
 • De boot is ongeveer 6 centimeter hoog, 6 centimeter lang en 2 centimeter breed.

Lego 41191 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 41191 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 41191 bouwinstructies.

LEGO ELVES 41191 NAIDA EN DE WATERSCHILDPADHINDERLAAG

 • Fabrikantcode: 41191
 • Adviesleeftijd: 7-12
 • Sub-thema: Elves
 • Aantal minifiguren: 1
 • Aantal onderdelen: 205

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Elves 41191 Naida en de waterschildpadhinderlaag of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego kopen pagina met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego Elves 41191 Naida en de waterschildpadhinderlaag. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen