728x90: Wehkamp Ad

Lego Elves 41192 Azari en de vangst van de vuurleeuw

De beste deal van vandaag

Lego

49,95

34,99

Product uit de handel

Lego Elves 41192 Azari en de vangst van de vuurleeuw kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, laat de magie door je aderen stromen en help Azari en de Bewaker van

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zondag 24 oktober 2021

Lego Elves 41192 Azari en de vangst van de vuurleeuw aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
Actueel en verrassend
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 34,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 34,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Elves 41192 Azari en de vangst van de vuurleeuw

Speelset

Fabrikantcode 41192
Adviesleeftijd 8-12

Kenmerken

Sub-thema Elves
Aantal minifiguren 1
Aantal onderdelen 360
Lego Elves 41192 Azari en de vangst van de vuurleeuw kopen?
Actuele prijs: € 34,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Elves 41192 Azari en de vangst van de vuurleeuw

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Elves 41192 Azari en de vangst van de vuurleeuw van Lego Elves is 41192. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Elves 41192 Azari en de vangst van de vuurleeuw is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 8-12 jaar. Lego Elves 41192 Azari en de vangst van de vuurleeuw wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 8-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego Elves 41192 Azari en de vangst van de vuurleeuw - Afbeelding 1Lego Elves 41192 Azari en de vangst van de vuurleeuw - Afbeelding 2Lego Elves 41192 Azari en de vangst van de vuurleeuw - Afbeelding 3Lego Elves 41192 Azari en de vangst van de vuurleeuw - Afbeelding 4
De Lego Elves 41192 Azari en de vangst van de vuurleeuw valt onder de productlijn en thema elves. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego Elves 41192 Azari en de vangst van de vuurleeuw het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het elves thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Elves minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Elves 41192 Azari en de vangst van de vuurleeuw wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 1 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Elves 41192 Azari en de vangst van de vuurleeuw heeft in totaal 360 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Laat de magie door je aderen stromen en help Azari en de Bewaker van het Vuur om de schaduwvleermuizen te verslaan! Dit spannende Lego Elves bouwspeelgoed omvat een bouwbare, magische vuurleeuw met beweegbare poten, vleugels en staart, openende bek en ruimte voor een minipoppetje. 

Lego Elves 41192 Azari en de vangst van de vuurleeuw - Afbeelding 5Lego Elves 41192 Azari en de vangst van de vuurleeuw - Afbeelding 6Lego Elves 41192 Azari en de vangst van de vuurleeuw - Afbeelding 7

IN DE DOOS

 • Inclusief Azari minipoppetje, figuren van de schaduwvleermuizen Vespe en Molo en een spinfiguur.
 • De speelset omvat een bouwbare figuur van Rowan de Bewaker van het Vuur met ruimte voor een minipoppetje op de rug, beweegbare poten, vleugels en staart, een bek die open kan, doorschijnende oranje, gele en roze vuurmanen en ruimte op zijn kop voor een magische vuurdiamant.
 • Ook inclusief een vleermuisvoertuig met een vangfunctie, katapult, een afneembare glider en ruimte voor 2 vleermuizen, plus een kleine vleermuisgrot met een spinnenwebdeur die open kan, een open haard met een kippenpoot en 2 vleermuisbedden.
 • Lanceer waterelementen naar de vuurleeuw en Azari vanaf de katapult van het vangvoertuig om ze af te leiden.
 • Draai aan de knop op het vangvoertuig om de ketting over de kop van de leeuw te laten vallen.
 • Gebruik de glider van het voertuig om de vleermuis de magische vuurdiamant van de kop van de leeuw te laten stelen.
 • Pak Azaris krachtenhamer om de leeuw uit de ketting te bevrijden.
 • Accessoires: een emmer met water, een kippenpoot, Azaris krachtenhamer, een roze cupcake, een kersencupcake, een kompas, een kaart, 2 waterelementen, een beker en een magische vuurdiamant.
 • Dit spannende bouwspeelgoed is geschikt voor kinderen van 8-12 jaar.
 • Er zitten nog meer geniepige kleine vleermuizen in een aantal andere Lego Elves sets.
 • De vuurleeuw is ongeveer 10 centimeter hoog, 21 centimeter lang en 15 centimeter breed.
 • Het vangvoertuig met glider is ongeveer 10 centimeter hoog, 12 centimeter lang en 8 centimeter breed.

Lego 41192 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 41192 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 41192 bouwinstructies.

LEGO ELVES 41192 AZARI EN DE VANGST VAN DE VUURLEEUW

 • Fabrikantcode: 41192
 • Adviesleeftijd: 8-12
 • Sub-thema: Elves
 • Aantal minifiguren: 1
 • Aantal onderdelen: 360

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Elves 41192 Azari en de vangst van de vuurleeuw of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Lego Elves 41192 Azari en de vangst van de vuurleeuw - Afbeelding 8Lego Elves 41192 Azari en de vangst van de vuurleeuw - Afbeelding 9Lego Elves 41192 Azari en de vangst van de vuurleeuw - Afbeelding 10
Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen