728x90: Wehkamp Ad

Lego Elves 41193 Aira en het lied van de winddraak

De beste deal van vandaag

Lego

44,99

Product uit de handel

Lego Elves 41193 Aira en het lied van de winddraak kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, laat de magie door je aderen stromen om Aira, Lumia en de Bewaker van de

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 8 mei 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 44,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 44,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Elves 41193 Aira en het lied van de winddraak

Speelset

Fabrikantcode 41193
Adviesleeftijd 8-12

Kenmerken

Sub-thema Elves
Aantal minifiguren 2
Aantal onderdelen 451
Lego Elves 41193 Aira en het lied van de winddraak kopen?
Actuele prijs: € 44,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Elves 41193 Aira en het lied van de winddraak

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Elves 41193 Aira en het lied van de winddraak van Lego Elves is 41193. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Elves 41193 Aira en het lied van de winddraak is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 8-12 jaar. Lego Elves 41193 Aira en het lied van de winddraak wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 8-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego Elves 41193 Aira en het lied van de winddraak - Afbeelding 1Lego Elves 41193 Aira en het lied van de winddraak - Afbeelding 2Lego Elves 41193 Aira en het lied van de winddraak - Afbeelding 3Lego Elves 41193 Aira en het lied van de winddraak - Afbeelding 4
De Lego Elves 41193 Aira en het lied van de winddraak valt onder de productlijn en thema elves. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego Elves 41193 Aira en het lied van de winddraak het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het elves thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Elves minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Elves 41193 Aira en het lied van de winddraak wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 2 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Elves 41193 Aira en het lied van de winddraak heeft in totaal 451 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Laat de magie door je aderen stromen om Aira, Lumia en de Bewaker van de Lucht te helpen bij het verslaan van de schaduwvleermuis! Dit fantastische Lego Elves speelgoed voor jongens en meisjes bestaat uit een volledig verstelbare en bouwbare winddraak met transparante vleugels en ruimte voor 2 minipoppetjes. 

Lego Elves 41193 Aira en het lied van de winddraak - Afbeelding 5Lego Elves 41193 Aira en het lied van de winddraak - Afbeelding 6Lego Elves 41193 Aira en het lied van de winddraak - Afbeelding 7

IN DE DOOS

 • Inclusief Aira en Lumia minipoppetjes plus figuren van Sebastian de vogel en Phyll de schaduwvleermuis.
 • De speelset bestaat uit een bouwbare figuur van Cyclo de Bewaker van de Lucht met transparante vleugels, beweegbare kop, vleugels en staart, een bek die open kan, ruimte voor 2 minipoppetjes en ruimte op zijn kop voor een magische winddiamant.
 • Ook inclusief een muziekschool van 3 verdiepingen met een openende toegangsdeur, een draaiend bord en 2 verstopplaatsen, een zwevend eiland dat kan worden verplaatst door de hendel te verschuiven en een vleermuisluchtschip met schietfunctie en draaiende propeller.
 • Verschuif de hendel aan de achterkant van de muziekschool om het zwevende eiland van de ene kant van de school naar de andere te verplaatsen.
 • Til het speciale grondgedeelte in het muziekgedeelte op om de geheime plannen voor de cycloonboog te vinden.
 • Ontdek de verborgen kist in de kelder van de muziekschool om de cycloonboog te pakken en te bouwen.
 • Accessoires: 2 noppen om te schieten, een kers, een harp, muzieknoten, een dirigeerstok, bouwinstructies voor de boog, een magische winddiamant, de krachtenstaf van Lumia, een bed, een kersencupcake, een luit, een orgel, een kist en een cycloonboog om zelf te bouwen.
 • Dit fantastische speelgoed voor jongens en meisjes is geschikt voor kinderen van 8-12 jaar.
 • Er zitten nog meer geniepige kleine vleermuizen in een aantal andere Lego Elves sets.
 • De winddraak is ongeveer 7 centimeter hoog, 21 centimeter lang en 25 centimeter breed.
 • De muziekschool is ongeveer 15 centimeter hoog, 10 centimeter breed en 5 centimeter diep.
 • Het luchtschip is ongeveer 8 centimeter hoog, 7 centimeter lang en 8 centimeter breed.

Lego 41193 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 41193 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 41193 bouwinstructies.

LEGO ELVES 41193 AIRA EN HET LIED VAN DE WINDDRAAK

 • Fabrikantcode: 41193
 • Adviesleeftijd: 8-12
 • Sub-thema: Elves
 • Aantal minifiguren: 2
 • Aantal onderdelen: 451

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Elves 41193 Aira en het lied van de winddraak of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego Elves 41193 Aira en het lied van de winddraak. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen