728x90: Wehkamp Ad

Lego Elves 41194 De toren van Noctura en de redding van de aardvos

De beste deal van vandaag

Lego

124,95

64,99

Product uit de handel

Lego Elves 41194 De toren van Noctura en de redding van de aardvos kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, laat de magie door je aderen stromen en help Farran bij

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zondag 24 oktober 2021

Lego Elves 41194 De toren van Noctura en de redding van de aardvos aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
Actueel en verrassend
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 64,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 64,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Elves 41194 De toren van Noctura en de redding van de aardvos

Speelset

Fabrikantcode 41194
Adviesleeftijd 9-12

Kenmerken

Sub-thema Elves
Aantal minifiguren 2
Aantal onderdelen 646
Lego Elves 41194 De toren van Noctura en de redding van de aardvos kopen?
Actuele prijs: € 64,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Elves 41194 De toren van Noctura en de redding van de aardvos

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Elves 41194 De toren van Noctura en de redding van de aardvos van Lego Elves is 41194. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Elves 41194 De toren van Noctura en de redding van de aardvos is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 9-12 jaar. Lego Elves 41194 De toren van Noctura en de redding van de aardvos wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 9-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego Elves 41194 De toren van Noctura en de redding van de aardvos - Afbeelding 1Lego Elves 41194 De toren van Noctura en de redding van de aardvos - Afbeelding 2Lego Elves 41194 De toren van Noctura en de redding van de aardvos - Afbeelding 3Lego Elves 41194 De toren van Noctura en de redding van de aardvos - Afbeelding 4
De Lego Elves 41194 De toren van Noctura en de redding van de aardvos valt onder de productlijn en thema elves. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego Elves 41194 De toren van Noctura en de redding van de aardvos het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het elves thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Elves minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Elves 41194 De toren van Noctura en de redding van de aardvos wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 2 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Elves 41194 De toren van Noctura en de redding van de aardvos heeft in totaal 646 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Laat de magie door je aderen stromen en help Farran bij het bevrijden van de Bewaker van de Aarde. Versla dan samen Noctura en haar kwaadaardige schaduwvleermuizen! Dit fantastische, creatieve Lego Elves speelgoed bestaat uit een volledig verstelbare en bouwbare aardvos met een openende bek en beweegbare poten, kop en een doorschijnende staart. Verder bevat de speelset een toren van 2 verdiepingen met openende, doorschijnende vleermuisvleugels, een bewegende kop, een spinnenwebval/-deur, een schijfschieter, ruimte voor de 3 elementaire diamanten en verschillende accessoires.

Lego Elves 41194 De toren van Noctura en de redding van de aardvos - Afbeelding 5Lego Elves 41194 De toren van Noctura en de redding van de aardvos - Afbeelding 6Lego Elves 41194 De toren van Noctura en de redding van de aardvos - Afbeelding 7

IN DE DOOS

 • Inclusief Farran en Noctura minipoppetjes, figuren van de schaduwvleermuizen Molo en Hippo en een figuurtje van een spin.
 • De speelset bestaat uit een volledig verstelbare en bouwbare figuur van Liska de Bewaker van de Aarde met een beweegbare, doorschijnende staart, beweegbare poten en kop, een bek die open kan en ruimte op haar kop voor de magische aardediamant.
 • Ook inclusief een Schaduwtoren van 2 verdiepingen met grote vleermuisvleugels en een kop die kunnen worden opgetild om de bovenste verdieping te onthullen, omkiepbare toverdrankflesjes en een ketel, een openende spinnenwebval/-deur, geschut, een kettingloslaatfunctie, ruimte aan de voorkant van de toren voor de 4 elementaire diamanten en een hanghoek voor de vleermuizen.
 • Draai aan de knop op de achterkant van de toren om de doorschijnende vleermuisvleugels op te tillen en de gestolen elementaire diamanten te onthullen.
 • Draai aan het tandwiel in de toverdrankkamer om de toverdrankjes te mengen.
 • Til de spinnenwebval op om Farran gevangen te nemen in de onderste verdieping van de toren.
 • Breng de paddenstoel omlaag om de ketting die aan de toren vast zit los te maken.
 • Accessoires: Farrans magische aardeschild, 2 schietende webschijven, Nocturas schaduwstaf, een kaart, een slot, een ketting, 3 toverdrankflesjes, een schedel in een pot, een kippenpoot, 2 gouden sleutels, sla en 4 elementaire, magische diamanten.
 • Dit leuke creatieve speelgoed is geschikt voor kinderen van 9-12 jaar.
 • Er zitten nog meer geniepige kleine vleermuizen in een aantal andere Lego Elves sets.
 • De aardvos is ongeveer 9 centimeter hoog, 21 centimeter lang en 9 centimeter breed.
 • De toren van Noctura is ongeveer 28 centimeter hoog, 20 centimeter breed en 8 centimeter diep.

Lego 41194 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 41194 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 41194 bouwinstructies.

LEGO ELVES 41194 DE TOREN VAN NOCTURA EN DE REDDING VAN DE AARDVOS

 • Fabrikantcode: 41194
 • Adviesleeftijd: 9-12
 • Sub-thema: Elves
 • Aantal minifiguren: 2
 • Aantal onderdelen: 646

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Elves 41194 De toren van Noctura en de redding van de aardvos of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen