728x90: Wehkamp Ad

Lego Batman Movie 70921 Harley Quinn kanonskogelaanval

De beste deal van vandaag

Lego

327,90

54,99

Product uit de handel

Lego Batman Movie 70921 Harley Quinn kanonskogelaanval kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, speel een confrontatie na tussen Batgirl en Harley Quinn met de

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 22 november 2021

Lego Batman Movie 70921 Harley Quinn kanonskogelaanval aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
Entertainment en merchandise
Onbekende voorraad
Actueel en verrassend
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 54,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 54,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Batman Movie 70921 Harley Quinn kanonskogelaanval

Speelset

Fabrikantcode 70921
Adviesleeftijd 7-14

Kenmerken

Sub-thema LEGO Batman Movie
Aantal minifiguren 4
Aantal onderdelen 425
Lego Batman Movie 70921 Harley Quinn kanonskogelaanval kopen?
Actuele prijs: € 54,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Batman Movie 70921 Harley Quinn kanonskogelaanval

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Batman Movie 70921 Harley Quinn kanonskogelaanval van Lego Batman Movie is 70921. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Batman Movie 70921 Harley Quinn kanonskogelaanval is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 7-14 jaar. Lego Batman Movie 70921 Harley Quinn kanonskogelaanval wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 7-14 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego Batman Movie 70921 Harley Quinn kanonskogelaanval - Afbeelding 1Lego Batman Movie 70921 Harley Quinn kanonskogelaanval - Afbeelding 2Lego Batman Movie 70921 Harley Quinn kanonskogelaanval - Afbeelding 3Lego Batman Movie 70921 Harley Quinn kanonskogelaanval - Afbeelding 4
De Lego Batman Movie 70921 Harley Quinn kanonskogelaanval valt onder de productlijn en thema lego batman movie. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego Batman Movie 70921 Harley Quinn kanonskogelaanval het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het lego batman movie thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Batman Movie minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Batman Movie 70921 Harley Quinn kanonskogelaanval wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 4 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Batman Movie 70921 Harley Quinn kanonskogelaanval heeft in totaal 425 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Speel een confrontatie na tussen Batgirl en Harley Quinn met de speelset de Lego Batman film: Harley Quinn kanonskogelaanval, bestaande uit een truck en 2 minibouwwerken van gebouwen in Gotham City. Harley Quinns truck heeft een in hoogte verstelbaar, draaibaar Harley Quinn kanon om een minifiguur mee te lanceren, deuren die open kunnen en een motorkap die open kan. De 2 minibouwwerken zitten boordevol verhaalstarters, zoals een geldautomaat, een dynamietelement en een scharnierende ladder. 

Lego Batman Movie 70921 Harley Quinn kanonskogelaanval - Afbeelding 5Lego Batman Movie 70921 Harley Quinn kanonskogelaanval - Afbeelding 6Lego Batman Movie 70921 Harley Quinn kanonskogelaanval - Afbeelding 7

IN DE DOOS

 • Inclusief 4 minifiguren: Batgirl, Harley Quinn, Gentleman Ghost en Crazy Quilt, plus een figuurtje van een rat. 
 • Harley Quinns truck heeft een in hoogte verstelbaar en draaibaar Harley Quinn kanon om een minifiguur mee te lanceren met een doorschijnend vlamelement, een bestuurderscabine met plaats voor een minifiguur met openende deuren en een afneembaar dak voor eenvoudige toegang, plus een motorkap die open kan met daaronder motorelementen. 
 • Het grote minibouwwerk heeft 2 verdiepingen, een scharnierende ladder, een lamp aan de muur met een doorschijnend-geel lampelement, een raam, stickers van 2 Wanted-posters en 1 Gotham Circus-poster, een deur die open kan en een balkon met leuningen op de bovenste verdieping. 
 • Het kleine minibouwwerk omvat een geldautomaat, een verstelbaar beveiligingscamera-element, een lantaarnpaal, een prullenbak, een deur die open kan en een dynamietelement dat in het gebouw vastzit. 
 • Vuur het kanon van de truck af om Harley Quinn door een deur te blazen, minifiguren omver te stoten of de lantaarnpaal te laten vallen. 
 • Wapens: Batgirls Batarang en de stok van Gentleman Ghost. 
 • Ook inclusief een Phantom Zone-afstandsbedieningselement. 
 • Combineer met het 6-schots snelvuurkanon van Harley Quinn uit de speelset De Batwing (productnummer 70916) om de truck nog meer vuurkracht te geven. 
 • Dit Lego Batman speelgoed is geschikt voor kinderen van 7-14 jaar. 
 • Harley Quinns truck is ongeveer 11 centimeter hoog, 18 centimeter lang en 9 centimeter breed. 
 • Het grote minibouwwerk is ongeveer 13 centimeter hoog, 7 centimeter breed en 5 centimeter diep. 
 • Het kleine minibouwwerk is ongeveer 11 centimeter hoog, 6 centimeter breed en 3 centimeter diep.

Lego 70921 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 70921 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 70921 bouwinstructies.

LEGO BATMAN MOVIE 70921 HARLEY QUINN KANONSKOGELAANVAL

 • Fabrikantcode: 70921
 • Adviesleeftijd: 7-14
 • Sub-thema: LEGO Batman Movie
 • Aantal minifiguren: 4
 • Aantal onderdelen: 425

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Batman Movie 70921 Harley Quinn kanonskogelaanval of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen