728x90: Wehkamp Ad

Lego Batman Movie 70923 De Bat-Space Shuttle

De beste deal van vandaag

Lego

89,99

Product uit de handel

Lego Batman Movie 70923 De Bat-Space Shuttle kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, stijg vanuit de Batcave op in de Bat-Space Shuttle met deze superleuke de Lego

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 22 november 2021

Lego Batman Movie 70923 De Bat-Space Shuttle aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
Entertainment en merchandise
Onbekende voorraad
Actueel en verrassend
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 89,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 89,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Batman Movie 70923 De Bat-Space Shuttle

Speelset

Fabrikantcode 70923
Adviesleeftijd 8-14

Kenmerken

Sub-thema The Batman Movie
Aantal minifiguren 6
Aantal onderdelen 643
Lego Batman Movie 70923 De Bat-Space Shuttle kopen?
Actuele prijs: € 89,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Batman Movie 70923 De Bat-Space Shuttle

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Batman Movie 70923 De Bat-Space Shuttle van Lego Batman Movie is 70923. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Batman Movie 70923 De Bat-Space Shuttle is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 8-14 jaar. Lego Batman Movie 70923 De Bat-Space Shuttle wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 8-14 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego Batman Movie 70923 De Bat-Space Shuttle - Afbeelding 1Lego Batman Movie 70923 De Bat-Space Shuttle - Afbeelding 2Lego Batman Movie 70923 De Bat-Space Shuttle - Afbeelding 3Lego Batman Movie 70923 De Bat-Space Shuttle - Afbeelding 4
De Lego Batman Movie 70923 De Bat-Space Shuttle valt onder de productlijn en thema the batman movie. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego Batman Movie 70923 De Bat-Space Shuttle het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het the batman movie thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Batman Movie minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Batman Movie 70923 De Bat-Space Shuttle wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 6 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Batman Movie 70923 De Bat-Space Shuttle heeft in totaal 643 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Stijg vanuit de Batcave op in de Bat-Space Shuttle met deze superleuke de Lego Batman film set. De shuttle heeft een afneembare driedubbele booster, 4 noppenschieters en een openende ruimte achterin met een Bat-Moon Buggy waar een minifiguur in kan rijden. De Batcave beschikt over een dock voor de shuttle, een Bat-Kayak met een ronddraaiende steunvoet en een kledingrek met 3 afneembare kostuumminifiguren. 

Lego Batman Movie 70923 De Bat-Space Shuttle - Afbeelding 5Lego Batman Movie 70923 De Bat-Space Shuttle - Afbeelding 6Lego Batman Movie 70923 De Bat-Space Shuttle - Afbeelding 7

IN DE DOOS

 • Inclusief 6 minifiguren: Batman, Dick Grayson, Catwoman, Batpak van Reggaeman, Ruimtebatpak en Vuurmakerbatpak. 
 • Deze actieset bevat de Bat-Space Shuttle, de Bat-Moon Buggy, de Batcave en de Bat-Kayak. 
 • De Bat-Space Shuttle is voorzien van een afneembare, driedubbele booster, een shuttle met een openende minifiguurcockpit, 2 noppenschieters op elke vleugel en een openende ruimte met de Bat-Moon Buggy achterin. Deze heeft een verstelbare antenne en een zitplaats voor een minifiguur. 
 • De Batcave heeft een dock voor de Bat-Space Shuttle, een Bat-Kayak met roterende steunvoet, een kostuumrek met afneembaar Batpak van Reggaeman, Ruimtebatpak en Vuurmakerbatpak, toetsenbord- en schermelementen, een wapenrek met 2 Batarangs, 3 pijlen en een haak voor het enterhaakwapen, plus draaiende reflectoren. 
 • Bewonder het kledingrek en kies uit de 3 verschillende kostuumminifiguren. 
 • Wapens: Batmans enterhaak en de zweep van Catwoman. 
 • Het Batpak van Reggaeman, het Ruimtebatpak en het Vuurmakerbatpak zijn nieuw vanaf januari 2018. 
 • Combineer deze speelset met de speelset Batcave inbraak (productnummer 70909) om de Batcave nog groter te maken. 
 • Dit Lego Batman speelgoed is geschikt voor kinderen van 8-14 jaar. 
 • De Bat-Space Shuttle is ongeveer 11 centimeter hoog, 29 centimeter lang en 20 centimeter breed. 
 • De Bat-Moon Buggy is ongeveer 5 centimeter hoog, 5 centimeter lang en 3 centimeter breed. 
 • De Batcave is ongeveer 13 centimeter hoog, 34 centimeter breed en 16 centimeter diep. 
 • De Bat-Kayak is ongeveer 3 centimeter hoog, 12 centimeter lang en 2 centimeter breed.

Lego 70923 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 70923 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 70923 bouwinstructies.

LEGO BATMAN MOVIE 70923 DE BAT-SPACE SHUTTLE

 • Fabrikantcode: 70923
 • Adviesleeftijd: 8-14
 • Sub-thema: The Batman Movie
 • Aantal minifiguren: 6
 • Aantal onderdelen: 643

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Batman Movie 70923 De Bat-Space Shuttle of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Lego Batman Movie 70923 De Bat-Space Shuttle - Afbeelding 8Lego Batman Movie 70923 De Bat-Space Shuttle - Afbeelding 9Lego Batman Movie 70923 De Bat-Space Shuttle - Afbeelding 10
Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen