728x90: Wehkamp Ad

Lego Ninjago 70642 Killow vs. Samoerai X

De beste deal van vandaag

Lego

184,-

54,99

Product uit de handel

Lego Ninjago 70642 Killow vs. Samoerai X kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, strijd met Killows Onichopper tegen de Samoerai X mecha om het Onimasker van

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zondag 24 oktober 2021

Lego Ninjago 70642 Killow vs. Samoerai X aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
Actueel en verrassend
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 54,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 54,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Ninjago 70642 Killow vs. Samoerai X

Speelset

Fabrikantcode 70642
Adviesleeftijd 8-14

Kenmerken

Sub-thema LEGO Ninjago
Aantal minifiguren 2
Aantal onderdelen 556
Lego Ninjago 70642 Killow vs. Samoerai X kopen?
Actuele prijs: € 54,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Ninjago 70642 Killow vs. Samoerai X

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Ninjago 70642 Killow vs. Samoerai X van Lego Ninjago is 70642. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Ninjago 70642 Killow vs. Samoerai X is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 8-14 jaar. Lego Ninjago 70642 Killow vs. Samoerai X wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 8-14 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego Ninjago 70642 Killow vs. Samoerai X - Afbeelding 1Lego Ninjago 70642 Killow vs. Samoerai X - Afbeelding 2Lego Ninjago 70642 Killow vs. Samoerai X - Afbeelding 3Lego Ninjago 70642 Killow vs. Samoerai X - Afbeelding 4
De Lego Ninjago 70642 Killow vs. Samoerai X valt onder de productlijn en thema lego ninjago. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego Ninjago 70642 Killow vs. Samoerai X het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het lego ninjago thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Ninjago minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Ninjago 70642 Killow vs. Samoerai X wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 2 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Ninjago 70642 Killow vs. Samoerai X heeft in totaal 556 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Strijd met Killows Onichopper tegen de Samoerai X mecha om het Onimasker van Misleiding te bemachtigen met deze Lego Ninjago speelset boordevol actie! De Onichopper is voorzien van een draaiend zaagblad aan de voorkant, uitklapbare zwaarden en afneembare skateboards voor Killow. De verstelbare Samoerai X mecha heeft een dubbele noppenschieter, een draaiend blad en een afneembaar Samoerai X zwaard. Dit coole speelgoed voor kinderen is inclusief 2 minifiguren en een grote figuur met diverse wapens, waarmee intense duels kunnen worden uitgevochten. 

Lego Ninjago 70642 Killow vs. Samoerai X - Afbeelding 5Lego Ninjago 70642 Killow vs. Samoerai X - Afbeelding 6Lego Ninjago 70642 Killow vs. Samoerai X - Afbeelding 7

IN DE DOOS

 • Inclusief minifiguren van Samoerai X en Jay en een grote figuur van Killow. 
 • De Onichopper is voorzien van een bestuurdersstoel voor Killow, een draaiend zaagblad aan de voorkant, 2 uitklapbare zwaarden, 2 afneembare skateboards en een opbergvak met een stekelige honkbalknuppel. 
 • Bevestig de skateboards aan Killows voeten en skate de strijd in. 
 • De Samoerai X mecha heeft een minifiguurcockpit die open kan, verstelbare armen en benen, grijphanden, een dubbele noppenschieter, een draaiend blad en een afneembaar Samoerai X zwaard. 
 • Verwijder het Samoerai X zwaard van de achterkant van de mecha en plaats het in de grijphand van de mecha om aan te vallen. 
 • De grote Killow figuur wordt geleverd met een boosterpack met 2 noppenschieters, een booster en een vlagelement. 
 • Bevestig het Onimasker van Misleiding aan de grote figuur van Killow om hem nog kwaadaardiger te maken! 
 • Wapens: Jays nunchaku en 2 katanas, en de 2 katanas van Samoerai X. 
 • De Samoerai X minifiguur is nieuw vanaf januari 2018. 
 • Speel je lievelingsscènes na uit de Ninjago Masters of Spinjitzu tv-serie. 
 • Dit coole speelgoed is geschikt voor kinderen van 8-14 jaar. 
 • De Onichopper is ongeveer 8 centimeter hoog, 32 centimeter lang en 10 centimeter breed. 
 • De Samoerai X mecha is ongeveer 15 centimeter hoog, 7 centimeter lang en 8 centimeter breed, en ongeveer 22 centimeter breed met de armen gespreid. 
 • De grote figuur van Killow is ongeveer 6 centimeter hoog. 
 • Het boosterpack van Killow is ongeveer 8 centimeter hoog, 6 centimeter breed en 4 centimeter diep.

Lego 70642 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 70642 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 70642 bouwinstructies.

LEGO NINJAGO 70642 KILLOW VS. SAMOERAI X

 • Fabrikantcode: 70642
 • Adviesleeftijd: 8-14
 • Sub-thema: LEGO Ninjago
 • Aantal minifiguren: 2
 • Aantal onderdelen: 556

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Ninjago 70642 Killow vs. Samoerai X of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen