728x90: Wehkamp Ad

Lego DC Super Heroes 76096 Superman en Krypto werken samen

De beste deal van vandaag

Lego

29,99

Product uit de handel

Lego DC Super Heroes 76096 Superman en Krypto werken samen kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, ga mee met Krypto de superhond om Superman te bevrijden in Lego

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 6 november 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 29,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 29,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego DC Super Heroes 76096 Superman en Krypto werken samen

Speelset

Fabrikantcode 76096
Adviesleeftijd 6-12

Kenmerken

Sub-thema DC Super Heroes
Aantal minifiguren 2
Aantal onderdelen 199
Lego DC Super Heroes 76096 Superman en Krypto werken samen kopen?
Actuele prijs: € 29,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego DC Super Heroes 76096 Superman en Krypto werken samen

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego DC Super Heroes 76096 Superman en Krypto werken samen van Lego DC Super Heroes is 76096. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego DC Super Heroes 76096 Superman en Krypto werken samen is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 6-12 jaar. Lego DC Super Heroes 76096 Superman en Krypto werken samen wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 6-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego DC Super Heroes 76096 Superman en Krypto werken samen - Afbeelding 1Lego DC Super Heroes 76096 Superman en Krypto werken samen - Afbeelding 2Lego DC Super Heroes 76096 Superman en Krypto werken samen - Afbeelding 3Lego DC Super Heroes 76096 Superman en Krypto werken samen - Afbeelding 4
De Lego DC Super Heroes 76096 Superman en Krypto werken samen valt onder de productlijn en thema dc super heroes. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego DC Super Heroes 76096 Superman en Krypto werken samen het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het dc super heroes thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego DC Super Heroes minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de DC Super Heroes 76096 Superman en Krypto werken samen wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 2 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego DC Super Heroes 76096 Superman en Krypto werken samen heeft in totaal 199 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Ga mee met Krypto de superhond om Superman te bevrijden in Lego DC Super Heroes: Superman en Krypto werken samen, bestaande uit de Space Hog van Lobo, een kryptonietgevangenis, een bouwbare rode Energy Infuser en diverse doorschijnend-groene Power Burst elementen om je bouwwerken en minifiguren naar wens aan te passen. Vuur de noppenschieters van de Space Hog af en gebruik de bommenwerpfunctie om de gevangenis te laten exploderen. 

Lego DC Super Heroes 76096 Superman en Krypto werken samen - Afbeelding 5Lego DC Super Heroes 76096 Superman en Krypto werken samen - Afbeelding 6Lego DC Super Heroes 76096 Superman en Krypto werken samen - Afbeelding 7

IN DE DOOS

 • Inclusief Superman en Lobo minifiguren, plus een figuur van Krypto de superhond om zelf te bouwen. 
 • Lobos Space Hog is voorzien van een zitplaats voor een minifiguur, 2 kryptonietnoppenschieters, een bommenwerpfunctie en 2 verstelbare boosters. 
 • De kryptonietgevangenis heeft 2 doorschijnend-groene gevangenismuren en een explosiefunctie. 
 • Gebruik de bom uit Lobos Space Hog om de explosiefunctie van de gevangenis te activeren. 
 • Bevat maar liefst 10 doorschijnend-groene Power Burst-elementen om je bouwwerken en minifiguren naar wens aan te passen. 
 • Ook inclusief de rode Energy Infuser om zelf te bouwen. 
 • De figuur van Krypto de superhond is nieuw vanaf januari 2018. 
 • Koppel de kryptonietgevangenis aan de Lex Luthor mecha-overwinning speelset (productnummer 76097) voor nog meer Justice League actie. 
 • Dit coole superheldenspeelgoed is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar. 
 • De Space Hog is ongeveer 9 centimeter hoog, 20 centimeter lang en 11 centimeter breed. 
 • De kryptonietgevangenis is ongeveer 7 centimeter hoog, 11 centimeter breed en 5 centimeter diep.

Lego 76096 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 76096 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 76096 bouwinstructies.

LEGO DC SUPER HEROES 76096 SUPERMAN EN KRYPTO WERKEN SAMEN

 • Fabrikantcode: 76096
 • Adviesleeftijd: 6-12
 • Sub-thema: DC Super Heroes
 • Aantal minifiguren: 2
 • Aantal onderdelen: 199

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego DC Super Heroes 76096 Superman en Krypto werken samen of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Lego DC Super Heroes 76096 Superman en Krypto werken samen - Afbeelding 8Lego DC Super Heroes 76096 Superman en Krypto werken samen - Afbeelding 9Lego DC Super Heroes 76096 Superman en Krypto werken samen - Afbeelding 10Lego DC Super Heroes 76096 Superman en Krypto werken samen - Afbeelding 11
Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego DC Super Heroes 76096 Superman en Krypto werken samen. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen