728x90: Wehkamp Ad

Lego City 60160 Jungle mobiel laboratorium nieuw!

De beste deal van vandaag

Bol.com

149,-

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, zaterdag in huis

Lego City 60160 Jungle mobiel laboratorium nieuw! kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, maak een spannende ontdekkingsreis in het diepst van de Lego City Jungle

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 7 juli 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 149,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 149,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego City 60160 Jungle mobiel laboratorium nieuw!

Speelset

Fabrikantcode 60160
Adviesleeftijd 7-12

Kenmerken

Sub-thema Jungle
Aantal minifiguren 4
Aantal onderdelen 426
Lego City 60160 Jungle mobiel laboratorium nieuw! kopen?
Actuele prijs: € 149,-

REVIEW

9.0
 • Mini figuren • Avontuurlijk • Duurzaam • Compleet
 • Kleine onderdelen
 • Experts

  4 bedrijven die een review hebben geschreven over de Lego City 60160 Jungle mobiel laboratorium nieuw! geven in totaal een 9.0 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Omschrijving

  Fabrikantcode van Lego City 60160 Jungle mobiel laboratorium nieuw!

  Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego City 60160 Jungle mobiel laboratorium nieuw! van Lego City is 60160. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

  Adviesleeftijd

  Voor Lego City 60160 Jungle mobiel laboratorium nieuw! is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 7-12 jaar. Lego City 60160 Jungle mobiel laboratorium nieuw! wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 7-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

  Thema

  Lego City 60160 Jungle mobiel laboratorium nieuw! - Afbeelding 1Lego City 60160 Jungle mobiel laboratorium nieuw! - Afbeelding 2Lego City 60160 Jungle mobiel laboratorium nieuw! - Afbeelding 3Lego City 60160 Jungle mobiel laboratorium nieuw! - Afbeelding 4
  De Lego City 60160 Jungle mobiel laboratorium nieuw! valt onder de productlijn en thema jungle. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego City 60160 Jungle mobiel laboratorium nieuw! het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het jungle thema wel.

  Aantal minifiguren / poppetjes

  Het aantal Lego City minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de City 60160 Jungle mobiel laboratorium nieuw! wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 4 poppetjes (minifiguren).

  Aantal onderdelen

  De Lego City 60160 Jungle mobiel laboratorium nieuw! heeft in totaal 426 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

  Maak een spannende ontdekkingsreis in het diepst van de Lego City Jungle met het mobiele Jungle-laboratorium inclusief truck met zijkanten en dak die open kunnen, een zelfbouw-waterval met krokodil en een tempel met beweegbaar blad met een schat erachter, plus een vleesetende plant om zelf te bouwen en een kajak.

  Lego City 60160 Jungle mobiel laboratorium nieuw! - Afbeelding 5Lego City 60160 Jungle mobiel laboratorium nieuw! - Afbeelding 6Lego City 60160 Jungle mobiel laboratorium nieuw! - Afbeelding 7
  IN DE DOOS

  • Inclusief vier minifiguren: een mannelijke en een vrouwelijke onderzoeker, een wetenschapper en een monteur, plus een krokodil- en een spin-figuur.
  • De speelset omvat een mobiel Jungle-laboratorium met zijkanten en dak die open kunnen en een cabine met plaats voor twee minifiguren, plus een kajak met peddel.
  • Inclusief waterval om zelf te bouwen met schuiffunctie om de krokodil te onthullen, liaan, trap naar de tempel met draaibaar blad met daarachter een schat-element, plus een vleesetende plant om zelf te bouwen met mond die open kan en ruimte voor de spin.
  • Open de zijkanten en het dak van het mobiele Jungle-laboratorium om bij de uitrusting te komen.
  • Slinger aan de liaan over het water om aan de krokodil te ontsnappen.
  • Schuif de krokodil door de waterval en laat de jungle-onderzoekers schrikken.
  • Klim de trap op en gebruik de machete om het blad weg te schuiven zodat de schat zichtbaar wordt.
  • Druk op de bovenkant van de vleesetende plant om de spin te vangen of de camera van de wetenschapper!
  • Accessoire-elementen: machete, tas, moersleutel, twee camera’s, kompas en een diamant-element.
  • Het mobiele jungle-laboratorium is ongeveer 12 centimeter hoog, 18 centimeter lang en 6 centimeter breed.
  • De waterval is ongeveer 10 centimeter hoog, 12 centimeter breed en 16 centimeter diep.
  • De vleesetende plant met gesloten mond is ongeveer 4 centimeter hoog, 6 centimeter breed en 4 centimeter diep.
  • De kajak is ongeveer 11  centimeter lang.
  • De krokodil figuur is ongeveer 11 centimeter lang.

  Lego 60160 bouwinstructies

  De bouwinstructies voor de Lego 60160 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 60160 bouwinstructies.

  LEGO CITY 60160 JUNGLE MOBIEL LABORATORIUM NIEUW!

  • Fabrikantcode: 60160
  • Adviesleeftijd: 7-12
  • Sub-thema: Jungle
  • Aantal minifiguren: 4
  • Aantal onderdelen: 426

  Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego City 60160 Jungle mobiel laboratorium nieuw! of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

  Lego City 60160 Jungle mobiel laboratorium nieuw! - Afbeelding 8Lego City 60160 Jungle mobiel laboratorium nieuw! - Afbeelding 9Lego City 60160 Jungle mobiel laboratorium nieuw! - Afbeelding 10Lego City 60160 Jungle mobiel laboratorium nieuw! - Afbeelding 11
  Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

  Prijzen vergelijken Lego City 60160 Jungle mobiel laboratorium nieuw!. Beste deal van vandaag!

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen