728x90: Wehkamp Ad

Lego Duplo 10876 Avonturen van Spiderman en Hulk

De beste deal van vandaag

Lego

29,99

29,99

Op dit moment geen voorraad

Lego Duplo 10876 Avonturen van Spiderman en Hulk kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, kleine superhelden bedenken graag eindeloze rollenspelavonturen met dit

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 18 mei 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 29,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 29,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Duplo 10876 Avonturen van Spiderman en Hulk

Speelset

Fabrikantcode 10876
Adviesleeftijd 2-5

Kenmerken

Sub-thema DUPLO
Aantal minifiguren 3
Aantal onderdelen 38
Lego Duplo 10876 Avonturen van Spiderman en Hulk kopen?
Actuele prijs: € 29,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Duplo 10876 Avonturen van Spiderman en Hulk

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Duplo 10876 Avonturen van Spiderman en Hulk van Lego Spiderman is 10876. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Duplo 10876 Avonturen van Spiderman en Hulk is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 2-5 jaar. Lego Duplo 10876 Avonturen van Spiderman en Hulk wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 2-5 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego Duplo 10876 Avonturen van Spiderman en Hulk - Afbeelding 1Lego Duplo 10876 Avonturen van Spiderman en Hulk - Afbeelding 2Lego Duplo 10876 Avonturen van Spiderman en Hulk - Afbeelding 3Lego Duplo 10876 Avonturen van Spiderman en Hulk - Afbeelding 4
De Lego Duplo 10876 Avonturen van Spiderman en Hulk valt onder de productlijn en thema duplo. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego Duplo 10876 Avonturen van Spiderman en Hulk het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het duplo thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Spiderman minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Duplo 10876 Avonturen van Spiderman en Hulk wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 3 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Duplo 10876 Avonturen van Spiderman en Hulk heeft in totaal 38 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Kleine superhelden bedenken graag eindeloze rollenspelavonturen met dit Marvel superheldenspeelgoed: Spider-Man en Hulk van Marvel proberen Sandman tegen te houden wanneer hij een belangrijke koffer wil stelen. Help jonge kinderen hun fijne motoriek te ontwikkelen terwijl ze de garage van Spider-Man en het laboratorium van Hulk bij het hoofdkwartier van de Avengers bouwen en herbouwen. Gebruik daarna de moersleutel om de motor te repareren zodat Spider-Man problemen kan gaan oplossen in de stad! 

Lego Duplo 10876 Avonturen van Spiderman en Hulk - Afbeelding 5Lego Duplo 10876 Avonturen van Spiderman en Hulk - Afbeelding 6Lego Duplo 10876 Avonturen van Spiderman en Hulk - Afbeelding 7

IN DE DOOS

 • Inclusief 3 Lego Duplo figuren: Spider-Man, Hulk en Sandman. 
 • De speelset omvat Spider-Mans garage en motor en Hulks laboratorium. 
 • Accessoires: een moersleutel, een aktekoffer, een schop en een flexibel spinnenweb. 
 • Repareer Spider-Mans motor in de garage terwijl Hulk de radar bestudeert in zijn lab. 
 • Gooi het web van Spider-Man uit om Sandman te vangen en help Hulk met zijn schop door de zandstenen te slaan! 
 • Help je kind de basisvaardigheden van het bouwen onder de knie te krijgen met dit eenvoudig te bouwen Marvel superheldenspeelgoed. 
 • Lego Duplo producten zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en gemakkelijk spelen door kleine handjes. 
 • Geschikt voor kinderen van 2-5 jaar. 
 • De garage van Spider-Man is ongeveer 24 centimeter hoog, 12 centimeter breed en 4 centimeter diep. 
 • De motor van Spider-Man is ongeveer 5 centimeter hoog, 9 centimeter lang en 2 centimeter breed. 
 • Het laboratorium van Hulk is ongeveer 10 centimeter hoog, 6 centimeter breed en 5 centimeter diep.

Lego 10876 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 10876 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 10876 bouwinstructies.

LEGO DUPLO 10876 AVONTUREN VAN SPIDERMAN EN HULK

 • Fabrikantcode: 10876
 • Adviesleeftijd: 2-5
 • Sub-thema: DUPLO
 • Aantal minifiguren: 3
 • Aantal onderdelen: 38

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Duplo 10876 Avonturen van Spiderman en Hulk of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego Duplo 10876 Avonturen van Spiderman en Hulk. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen