728x90: Wehkamp Ad

Lego DC Super Heroes 76098 Speed Force vriesachtervolging

De beste deal van vandaag

Lego

39,99

Product uit de handel

Lego DC Super Heroes 76098 Speed Force vriesachtervolging kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, ga met The Flash op pad om Reverse Flash te pakken te krijgen en

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 22 november 2021

Lego DC Super Heroes 76098 Speed Force vriesachtervolging aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
Entertainment en merchandise
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 39,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 39,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego DC Super Heroes 76098 Speed Force vriesachtervolging

Speelset

Fabrikantcode 76098
Adviesleeftijd 6-12

Kenmerken

Aantal minifiguren 4
Aantal onderdelen 271
Lego DC Super Heroes 76098 Speed Force vriesachtervolging kopen?
Actuele prijs: € 39,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego DC Super Heroes 76098 Speed Force vriesachtervolging

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego DC Super Heroes 76098 Speed Force vriesachtervolging van Lego DC Super Heroes is 76098. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego DC Super Heroes 76098 Speed Force vriesachtervolging is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 6-12 jaar. Lego DC Super Heroes 76098 Speed Force vriesachtervolging wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 6-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego DC Super Heroes 76098 Speed Force vriesachtervolging - Afbeelding 1Lego DC Super Heroes 76098 Speed Force vriesachtervolging - Afbeelding 2Lego DC Super Heroes 76098 Speed Force vriesachtervolging - Afbeelding 3Lego DC Super Heroes 76098 Speed Force vriesachtervolging - Afbeelding 4
Het aantal Lego DC Super Heroes minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de DC Super Heroes 76098 Speed Force vriesachtervolging wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 4 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego DC Super Heroes 76098 Speed Force vriesachtervolging heeft in totaal 271 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Ga met The Flash op pad om Reverse Flash te pakken te krijgen en zet de coole CyborgCopter tegenover de ijsauto van Killer Frost in deze speelset Lego DC Super Heroes: Speed Force vriesachtervolging. De CyborgCopter heeft een netkanon en afneembare wapens die ook als minifiguurwapens kunnen worden gebruikt. De ijsauto is voorzien van een verstelbaar bulldozerblad en 2 noppenschieters. Dit superheldenspeelgoed voor kinderen is inclusief de bouwbare blauwe Energy Infuser, 4 minifiguren en diverse doorschijnend-blauwe Power Burst elementen om je bouwwerken en minifiguren naar wens aan te passen.


IN DE DOOS

 • De CyborgCopter is voorzien van een minifiguurcockpit die open kan, een rotor, een netkanon, een afneembare dubbele noppenschieter en een afneembare radar die ook als minifiguurwapens kunnen worden gebruikt, plus doorschijnend-rode lampelementen.
 • De ijsauto van Killer Frost heeft een zitplaats voor een minifiguur, een verstelbaar bulldozerblad, dubbele noppenschieters en doorschijnend-ijsblauwe elementen.
 • Bevat maar liefst 10 doorschijnend-blauwe Power Burst elementen om je bouwwerken en minifiguren naar wens aan te passen.
 • Ook inclusief de blauwe Energy Infuser om zelf te bouwen.
 • Combineer deze speelset met de sets Superman en Krypto werken samen (productnummer 76096) en Lex Luthor mecha-overwinning (productnummer 76097) voor nog meer Justice League actie.
 • Dit superheldenspeelgoed is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.
 • De CyborgCopter is ongeveer 8 centimeter hoog, 26 centimeter lang en 12 centimeter breed.
 • De ijsauto van Killer Frost is ongeveer 7 centimeter hoog, 15 centimeter lang en 5 centimeter breed.

Lego 76098 bouwinstructies

Lego DC Super Heroes 76098 Speed Force vriesachtervolging - Afbeelding 5Lego DC Super Heroes 76098 Speed Force vriesachtervolging - Afbeelding 6Lego DC Super Heroes 76098 Speed Force vriesachtervolging - Afbeelding 7
De bouwinstructies voor de Lego 76098 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 76098 bouwinstructies.

LEGO DC SUPER HEROES 76098 SPEED FORCE VRIESACHTERVOLGING

 • Fabrikantcode: 76098
 • Adviesleeftijd: 6-12
 • Aantal minifiguren: 4
 • Aantal onderdelen: 271

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego DC Super Heroes 76098 Speed Force vriesachtervolging of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego DC Super Heroes 76098 Speed Force vriesachtervolging. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen