728x90: Wehkamp Ad

Lego Batman Movie 70919 Het Justice League jubileumfeest

De beste deal van vandaag

Coppens

46,40

34,99

Beschikbaar

Lego Batman Movie 70919 Het Justice League jubileumfeest kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, speel de hilarische scène uit de Lego Batman film na waar de

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 50,-
Levertijd: Binnen 2-3 werkdagen
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zondag 24 oktober 2021

Lego Batman Movie 70919 Het Justice League jubileumfeest aanbiedingen

Speelgoed warenhuis
Beschikbaar
De wereld van Lego
Product uit de handel
De (speelgoed)winkel van ons allemaal
Uiterlijk 3 december in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 34,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 34,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Batman Movie 70919 Het Justice League jubileumfeest

Algemeen

EAN code 5702016093018

Speelset

Fabrikantcode 70919
Adviesleeftijd 7-14

Kenmerken

Sub-thema LEGO Batman Movie
Aantal minifiguren 4
Aantal onderdelen 267
Lego Batman Movie 70919 Het Justice League jubileumfeest kopen?
Actuele prijs: € 34,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Lego Batman Movie 70919 Het Justice League jubileumfeest kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Lego Batman Movie voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Lego Batman Movie 70919 Het Justice League jubileumfeest heeft de volgende EAN code 5702016093018. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen lego en wordt maar éen keer uitgegeven.

Fabrikantcode van Lego Batman Movie 70919 Het Justice League jubileumfeest

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Batman Movie 70919 Het Justice League jubileumfeest van Lego Batman Movie is 70919. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Lego Batman Movie 70919 Het Justice League jubileumfeest - Afbeelding 1Lego Batman Movie 70919 Het Justice League jubileumfeest - Afbeelding 2Lego Batman Movie 70919 Het Justice League jubileumfeest - Afbeelding 3Lego Batman Movie 70919 Het Justice League jubileumfeest - Afbeelding 4
Voor Lego Batman Movie 70919 Het Justice League jubileumfeest is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 7-14 jaar. Lego Batman Movie 70919 Het Justice League jubileumfeest wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 7-14 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

De Lego Batman Movie 70919 Het Justice League jubileumfeest valt onder de productlijn en thema lego batman movie. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego Batman Movie 70919 Het Justice League jubileumfeest het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het lego batman movie thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Batman Movie minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Batman Movie 70919 Het Justice League jubileumfeest wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 4 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Batman Movie 70919 Het Justice League jubileumfeest heeft in totaal 267 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Lego Batman Movie 70919 Het Justice League jubileumfeest - Afbeelding 5Lego Batman Movie 70919 Het Justice League jubileumfeest - Afbeelding 6Lego Batman Movie 70919 Het Justice League jubileumfeest - Afbeelding 7
Speel de hilarische scène uit de Lego Batman film na waar de Justice League een groot feest gaf... maar nodig Batman niet uit! Het Justice League jubileumfeest is voorzien van een draaiende dansvloer met wielbediening, een dj-ruimte met draaitafel, slingers en allerlei doorschijnende decoratieve elementen. Dit Lego Batman speelgoed is inclusief 4 minifiguren, waaronder Superman, en een Wonder Dog figuur. (Opmerking: er is geen Batman minifiguur inbegrepen bij deze set.)


IN DE DOOS

 • De speelset bestaat uit een draaiende dansvloer met wielbediening, een dj-ruimte met een opklapbare stoel voor de Wonder Dog figuur of een minifiguur, een gedetailleerde draaitafel met 2 platenspelers en verstelbare naalden, een banner met de tekst 57th Annual Justice League Anniversary Party, slingers met bevestigingspunten voor minifiguren en diverse doorschijnende discolamp- en decoratie-elementen in verschillende kleuren.
 • Draai aan het wiel achter de dj-ruimte om de dansvloer te laten draaien.
 • Plaats Wonder Dog achter de draaitafel of klap het stoeltje op om een minifiguur achter de draaitafel te plaatsen.
 • Ook inclusief de boog van Green Arrow.
 • Accessoires: de pijlkoker van Green Arrow en de cape van Wonder Dog (nieuw vanaf januari 2018).
 • De Hawkgirl en El Dorado minifiguren zijn nieuw vanaf januari 2018.
 • Dit Lego Batman speelgoed is geschikt voor kinderen van 7-14 jaar.
 • Afmetingen: ongeveer 12 centimeter hoog, 24 centimeter breed en 14 centimeter diep.

Lego 70919 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 70919 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 70919 bouwinstructies.

LEGO BATMAN MOVIE 70919 HET JUSTICE LEAGUE JUBILEUMFEEST

 • Fabrikantcode: 70919
 • Adviesleeftijd: 7-14
 • Sub-thema: LEGO Batman Movie
 • Aantal minifiguren: 4
 • Aantal onderdelen: 267

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Batman Movie 70919 Het Justice League jubileumfeest of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen