728x90: Wehkamp Ad

Lego Ninjago 70640 S.O.G. hoofdkwartier

De beste deal van vandaag

Lego

44,99

Product uit de handel

Lego Ninjago 70640 S.O.G. hoofdkwartier kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, val het S.O.G. hoofdkwartier binnen met de Spinjitzu spinner van Lloyd en verover

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 30 oktober 2021

Lego Ninjago 70640 S.O.G. hoofdkwartier aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
Klant is koning
Tijdelijk uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 44,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 44,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Ninjago 70640 S.O.G. hoofdkwartier

Speelset

Fabrikantcode 70640
Adviesleeftijd 8-14

Kenmerken

Sub-thema LEGO Ninjago
Aantal minifiguren 5
Aantal onderdelen 530
Lego Ninjago 70640 S.O.G. hoofdkwartier kopen?
Actuele prijs: € 44,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Ninjago 70640 S.O.G. hoofdkwartier

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Ninjago 70640 S.O.G. hoofdkwartier van Lego Ninjago is 70640. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Ninjago 70640 S.O.G. hoofdkwartier is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 8-14 jaar. Lego Ninjago 70640 S.O.G. hoofdkwartier wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 8-14 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego Ninjago 70640 S.O.G. hoofdkwartier - Afbeelding 1Lego Ninjago 70640 S.O.G. hoofdkwartier - Afbeelding 2Lego Ninjago 70640 S.O.G. hoofdkwartier - Afbeelding 3Lego Ninjago 70640 S.O.G. hoofdkwartier - Afbeelding 4
De Lego Ninjago 70640 S.O.G. hoofdkwartier valt onder de productlijn en thema lego ninjago. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego Ninjago 70640 S.O.G. hoofdkwartier het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het lego ninjago thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Ninjago minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Ninjago 70640 S.O.G. hoofdkwartier wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 5 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Ninjago 70640 S.O.G. hoofdkwartier heeft in totaal 530 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Val het S.O.G. hoofdkwartier binnen met de Spinjitzu spinner van Lloyd en verover het Onimasker van Haat met deze Lego Ninjago speelset boordevol actie. De dojo is voorzien van draaiende wapens, beweegbare muren en een Onimotor om de spinner aan te vallen. Gebruik de spinner om de rivalen omver te gooien of tegen de pinautomaat aan te knallen en de dojo-ingang open te breken om het Onimasker van Haat te pakken te krijgen. Dit bouwspeelgoed is inclusief 5 minifiguren, waaronder Zane als zijn undercoverpersonage, de slangenjaguar.

Lego Ninjago 70640 S.O.G. hoofdkwartier - Afbeelding 5Lego Ninjago 70640 S.O.G. hoofdkwartier - Afbeelding 6Lego Ninjago 70640 S.O.G. hoofdkwartier - Afbeelding 7

IN DE DOOS

 • Het S.O.G. hoofdkwartier heeft beweegbare muren voor actief rollenspel, een ingang met explosiefunctie en het Onimasker van Haat en een schans, een draaiend zaagblad, een draaiend wiel met een bevestigingspunt voor een minifiguur, draaiende hamers, een pinautomaat, een Zonen van Garmadon bord en een motorwerkplaats met een Onimotor.
 • De Spinjitzu spinner heeft een handvat van Lego stenen om zelf te bouwen, een spinnerelement met minifiguurcapsule en een trekbandje.
 • Plaats een minifiguur in de capsule, bevestig de spinner en trek aan het bandje om de spinner te laten draaien of rollen.
 • Pak de handgrepen aan beide kanten van de dojo vast om de spinner aan te vallen.
 • Gebruik de spinner om door de dojo-ingang naar binnen te knallen en het Onimasker van Haat te pakken te krijgen.
 • Bevestig het Onimasker van Haat aan de Ultra Violet minifiguur om haar nog gemener te maken!
 • Wapens: Lloyds shurikens, de 2 katanas van de slangenjaguar, de 2 sai van Ultra Violet, de katana van Nails en de katana en het breekijzer van Skip Vicious.
 • De minifiguur van de slangenjaguar is nieuw vanaf januari 2018.
 • Speel je lievelingsscènes na uit de Ninjago Masters of Spinjitzu tv-serie.
 • Dit bouwspeelgoed is geschikt voor kinderen van 8-14 jaar.
 • Het S.O.G. hoofdkwartier is ongeveer 13 centimeter hoog, 32 centimeter breed en 21 centimeter diep, en ongeveer 71 centimeter breed als het volledig is geopend.
 • De Onimotor is ongeveer 4 centimeter hoog, 12 centimeter lang en 3 centimeter breed.
 • De Spinjitzu spinner (zonder trekbandje) is ongeveer 14 centimeter hoog, 8 centimeter breed en 3 centimeter diep.

Lego 70640 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 70640 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 70640 bouwinstructies.

LEGO NINJAGO 70640 S.O.G. HOOFDKWARTIER

 • Fabrikantcode: 70640
 • Adviesleeftijd: 8-14
 • Sub-thema: LEGO Ninjago
 • Aantal minifiguren: 5
 • Aantal onderdelen: 530

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Ninjago 70640 S.O.G. hoofdkwartier of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Lego Ninjago 70640 S.O.G. hoofdkwartier - Afbeelding 8Lego Ninjago 70640 S.O.G. hoofdkwartier - Afbeelding 9Lego Ninjago 70640 S.O.G. hoofdkwartier - Afbeelding 10
Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego Ninjago 70640 S.O.G. hoofdkwartier. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen