728x90: Wehkamp Ad

Lego Minecraft 21143 Het onderwereldportaal

De beste deal van vandaag

Lego

54,99

Product uit de handel

Lego Minecraft 21143 Het onderwereldportaal kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, craft een portaal, bouw een indrukwekkend spoorsysteem en reis naar de

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zondag 14 november 2021

Lego Minecraft 21143 Het onderwereldportaal aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
Entertainment en merchandise
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 54,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 54,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Minecraft 21143 Het onderwereldportaal

Speelset

Fabrikantcode 21143
Adviesleeftijd 8+

Kenmerken

Aantal minifiguren 3
Aantal onderdelen 470
Lego Minecraft 21143 Het onderwereldportaal kopen?
Actuele prijs: € 54,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Minecraft 21143 Het onderwereldportaal

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Minecraft 21143 Het onderwereldportaal van Lego Minecraft is 21143. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Minecraft 21143 Het onderwereldportaal is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 8+ jaar. Lego Minecraft 21143 Het onderwereldportaal wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 8+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego Minecraft 21143 Het onderwereldportaal - Afbeelding 1Lego Minecraft 21143 Het onderwereldportaal - Afbeelding 2Lego Minecraft 21143 Het onderwereldportaal - Afbeelding 3Lego Minecraft 21143 Het onderwereldportaal - Afbeelding 4
Het aantal Lego Minecraft minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Minecraft 21143 Het onderwereldportaal wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 3 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Minecraft 21143 Het onderwereldportaal heeft in totaal 470 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Craft een portaal, bouw een indrukwekkend spoorsysteem en reis naar de onderwereld. Strijd tegen de vliegende blaze en de vuurbalschietende ghast, activeer de lava-valstrik en ga op zoek naar lichtgevend gloeisteen. Creëer je eigen Minecraft avonturen met deze Lego Minecraft speelset die speciaal ontwikkeld is voor jonge fans van de enorm populaire sandbox-game. Inclusief een Lego Minecraft minifiguur van Steve plus figuren van een kleine magmakubus en een baby zombie pigman.


IN DE DOOS

  • Inclusief een Lego Minecraft minifiguur van Steve plus figuren van een blaze, een kleine magmakubus, een baby zombie pigman en een ghast die met vuurballen bedrukte schijven afschiet.
  • De speelset bestaat uit een bouwbare Minecraft onderwereldscène met een portaal, vlammen, paddenstoelen en een lavastroomfunctie, plus een mijnkarretje en een spoorsysteem met bochten
  • Wapens: een zwaard en een houweel.
  • Accessoire-elementen: een rood drankje, een schild, een kist, een bed, een magmablok, netherkwarts-erts en uitgraafbare gloeisteen-elementen.
  • Dit kinderspeelgoed bestaat uit meer dan 470 elementen en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
  • Afmetingen: ongeveer 16 centimeter hoog, 19 centimeter breed en 24 centimeter diep.

Lego 21143 bouwinstructies

Lego Minecraft 21143 Het onderwereldportaal - Afbeelding 5Lego Minecraft 21143 Het onderwereldportaal - Afbeelding 6Lego Minecraft 21143 Het onderwereldportaal - Afbeelding 7
De bouwinstructies voor de Lego 21143 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 21143 bouwinstructies.

LEGO MINECRAFT 21143 HET ONDERWERELDPORTAAL

  • Fabrikantcode: 21143
  • Adviesleeftijd: 8+
  • Aantal minifiguren: 3
  • Aantal onderdelen: 470

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Minecraft 21143 Het onderwereldportaal of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego Minecraft 21143 Het onderwereldportaal. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen