728x90: Wehkamp Ad

Lego Minecraft 21144 Het boerderijhuisje

De beste deal van vandaag

Lego

64,99

Product uit de handel

Lego Minecraft 21144 Het boerderijhuisje kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, zet je Lego Minecraft creativiteit aan het werk en bouw dit mooie boerderijhuis met

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 5 maart 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 64,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 64,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Minecraft 21144 Het boerderijhuisje

Speelset

Fabrikantcode 21144
Adviesleeftijd 8+

Kenmerken

Sub-thema Minecraft
Aantal minifiguren 3
Aantal onderdelen 549
Lego Minecraft 21144 Het boerderijhuisje kopen?
Actuele prijs: € 64,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Minecraft 21144 Het boerderijhuisje

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Minecraft 21144 Het boerderijhuisje van Lego Minecraft is 21144. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Minecraft 21144 Het boerderijhuisje is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 8+ jaar. Lego Minecraft 21144 Het boerderijhuisje wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 8+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego Minecraft 21144 Het boerderijhuisje - Afbeelding 1Lego Minecraft 21144 Het boerderijhuisje - Afbeelding 2Lego Minecraft 21144 Het boerderijhuisje - Afbeelding 3Lego Minecraft 21144 Het boerderijhuisje - Afbeelding 4
De Lego Minecraft 21144 Het boerderijhuisje valt onder de productlijn en thema minecraft. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego Minecraft 21144 Het boerderijhuisje het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het minecraft thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Minecraft minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Minecraft 21144 Het boerderijhuisje wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 3 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Minecraft 21144 Het boerderijhuisje heeft in totaal 549 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Zet je Lego Minecraft creativiteit aan het werk en bouw dit mooie boerderijhuis met 2 verdiepingen aan de waterkant inclusief een gedetailleerd interieur en tal van details. Oogst tarwe, wortels en rode bieten, zorg voor het biggetje en de ezel en bescherm je gewassen tegen de konijnen – en jezelf tegen het skelet! Bouw je eigen Minecraft avonturen met deze eenvoudig om te bouwen, modulaire Lego Minecraft speelset die speciaal ontwikkeld is voor jonge fans van de enorm populaire sandbox-game. Inclusief Lego Minecraft minifiguren van Steve en Alex.

Lego Minecraft 21144 Het boerderijhuisje - Afbeelding 5Lego Minecraft 21144 Het boerderijhuisje - Afbeelding 6Lego Minecraft 21144 Het boerderijhuisje - Afbeelding 7

IN DE DOOS

 • Inclusief 2 Lego Minecraft minifiguren: Steve en Alex, plus figuren van een ezel, een biggetje, een konijn, een babykonijn en een skelet.
 • Omvat een Minecraft boerderij die je zelf kunt bouwen, met een huis met 2 verdiepingen met een gedetailleerd interieur, plus velden met wortels, tarwe en rode biet, een dierenweide en gras- en watergedeelten.
 • Oogst wortels, tarwe en rode biet en vervoer ze in de zadeltassen van de ezel.
 • Gebruik de naamkaartjes en het aambeeld om de dieren namen te geven.
 • Kijk uit voor het skelet dat na zonsondergang ronddoolt!
 • Wapens: een houweel en een boog.
 • Inclusief een element van een houten schop.
 • Eenvoudig om te bouwen modulair ontwerp met 2 alternatieve model-configuraties.
 • Gebruik je fantasie: bouw de speelset om voor nog meer Lego Minecraft creaties!
 • Dit kinderspeelgoed bestaat uit meer dan 545 elementen en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
 • Afmetingen: ongeveer 17 centimeter hoog, 34 centimeter breed en 19 centimeter diep.

Lego 21144 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 21144 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 21144 bouwinstructies.

LEGO MINECRAFT 21144 HET BOERDERIJHUISJE

 • Fabrikantcode: 21144
 • Adviesleeftijd: 8+
 • Sub-thema: Minecraft
 • Aantal minifiguren: 3
 • Aantal onderdelen: 549

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Minecraft 21144 Het boerderijhuisje of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Lego Minecraft 21144 Het boerderijhuisje - Afbeelding 8Lego Minecraft 21144 Het boerderijhuisje - Afbeelding 9Lego Minecraft 21144 Het boerderijhuisje - Afbeelding 10Lego Minecraft 21144 Het boerderijhuisje - Afbeelding 11
Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego Minecraft 21144 Het boerderijhuisje. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen