728x90: Wehkamp Ad

Playmobil City Action 5361 Brandweerkazerne met sirene


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Fabrikantcode van Playmobil City Action 5361 Brandweerkazerne met sirene

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Playmobil City Action 5361 Brandweerkazerne met sirene van Playmobil City Action is 5361. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Playmobil City Action 5361 Brandweerkazerne met sirene is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 4+ jaar. Playmobil City Action 5361 Brandweerkazerne met sirene wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 4+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Playmobil City Action minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de City Action 5361 Brandweerkazerne met sirene wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 2 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Playmobil City Action 5361 Brandweerkazerne met sirene heeft in totaal 139 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Playmobil City Action 5361 Brandweerkazerne met sirene van Playmobil City Action heeft elektronica en heeft daarom batterijen nodig om te functioneren. Het product is elektronisch en daarom zijn batterijen nodig.

De brandweermannen Ruud en Chris hebben vandaag dienst wanneer ze plotseling opschrikken als ze de sirene in de brandweerkazerne horen loeien. Er is brand uitgebroken ergens in Playmobil stad! Op de monitor zien ze de melding, wat er aan de hand is en waar ze precies naartoe moeten. Ze komen gelijk in actie. De dappere mannen laten zich via de brandweerpaal naar beneden glijden, trekken hun beschermende kleding aan en pakkende spullen die ze nodig hebben. Nu zo snel mogelijk naar de plek des onheils!


IN DE DOOS

 • Met echt werkend alarmsysteem. Werkt op 2 x AAA batterijen (niet inbegrepen).
 • Inclusief 2 Playmobil figuren en vele leuke accessoires om mee te spelen.
 • Deze speelset bestaat uit 139 onderdelen.

Op zoek naar reserveonderdelen?

Alle reserveonderdelen kan je op de officiële Playmobil website terugvinden.
Officiële Playmobil reserveonderdelen 5361

Playmobil 5361 boekje kwijt?

Ben je het boekje kwijt voor de Playmobil 5361? Alle Playmobil 5361 bouwinstructies kan je op de officiële website terugvinden.
Klik hier voor het officiële Playmobil 5361 boekje

PLAYMOBIL CITY ACTION 5361 BRANDWEERKAZERNE MET SIRENE

 • Fabrikantcode: 5361
 • Adviesleeftijd: 4+
 • Aantal minifiguren: 2
 • Aantal onderdelen: 139

Kom je er niet uit bij het kopen van de Playmobil City Action 5361 Brandweerkazerne met sirene of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze playmobil producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je playmobil of staat jouw playmobil keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze playmobil keuzehulp.

Specificaties Playmobil City Action 5361 Brandweerkazerne met sirene

Speelset

Fabrikantcode 5361
Adviesleeftijd 4+

Kenmerken

Aantal minifiguren 2
Aantal onderdelen 139

Technisch

Werkt op batterijen (type) 2 AAA

REVIEW

8.5
 • Goede kwaliteit • Leuk Ontwerp
 • Kleine onderdelen • Meer onderdelen nodig • Moeilijk te gebruiken
 • Experts

  1 bedrijf die een review heeft geschreven over de Playmobil City Action 5361 Brandweerkazerne met sirene geeft in totaal een 8.5 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen