728x90: Wehkamp Ad

Lego Star Wars 75200 Ahch-To Island training

De beste deal van vandaag

Lego

34,99

Product uit de handel

Lego Star Wars 75200 Ahch-To Island training kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, ga mee met Meester Luke die Rey traint bij zijn hutje in de bergen. Dit Lego

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 1 november 2021

Lego Star Wars 75200 Ahch-To Island training aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
Entertainment en merchandise
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 34,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 34,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Star Wars 75200 Ahch-To Island training

Speelset

Fabrikantcode 75200
Adviesleeftijd 7-12

Kenmerken

Aantal minifiguren 2
Aantal onderdelen 241
Lego Star Wars 75200 Ahch-To Island training kopen?
Actuele prijs: € 34,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Star Wars 75200 Ahch-To Island training

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Star Wars 75200 Ahch-To Island training van Lego Star Wars is 75200. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Star Wars 75200 Ahch-To Island training is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 7-12 jaar. Lego Star Wars 75200 Ahch-To Island training wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 7-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego Star Wars 75200 Ahch-To Island training - Afbeelding 1Lego Star Wars 75200 Ahch-To Island training - Afbeelding 2Lego Star Wars 75200 Ahch-To Island training - Afbeelding 3Lego Star Wars 75200 Ahch-To Island training - Afbeelding 4
Het aantal Lego Star Wars minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Star Wars 75200 Ahch-To Island training wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 2 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Star Wars 75200 Ahch-To Island training heeft in totaal 241 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Ga mee met Meester Luke die Rey traint bij zijn hutje in de bergen. Dit Lego Star Wars speelgoed omvat een hut met een gedetailleerd interieur, een afneembaar dak om het spelen eenvoudiger te maken, een klein kampvuur en een draaiende trainingsfunctie met een rotsblok dat in tweeën kan worden geslagen. Inclusief 2 minifiguren en een figuur van een Porg. Deze Lego versie van Lukes onderkomen uit Star Wars: The Last Jedi neemt Star Wars fans mee naar een sterrenstelsel vol Jedi-avonturen.


IN DE DOOS

  • Inclusief minifiguren van Luke Skywalker en Rey plus een figuur van een Porg.
  • De speelset bestaat uit een bouwbare hut met afneembaar dak voor eenvoudige toegang tot het interieur, met onder andere een opklapbaar bed en een kleine keuken. Je vindt er ook een deur van stof, een zitstok voor de Porg, een klein kampvuur om zelf te bouwen en een trainingsfunctie met rotsblok dat opengeslagen kan worden.
  • Wapens: Lukes staf en Reys lichtzwaard en trainingsstok.
  • Ook inclusief enkele keukenaccessoires.
  • De hut is ongeveer 11 centimeter hoog, 11 centimeter breed en 17 centimeter diep.

Lego 75200 bouwinstructies

Lego Star Wars 75200 Ahch-To Island training - Afbeelding 5Lego Star Wars 75200 Ahch-To Island training - Afbeelding 6Lego Star Wars 75200 Ahch-To Island training - Afbeelding 7
De bouwinstructies voor de Lego 75200 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 75200 bouwinstructies.

LEGO STAR WARS 75200 AHCH-TO ISLAND TRAINING

  • Fabrikantcode: 75200
  • Adviesleeftijd: 7-12
  • Aantal minifiguren: 2
  • Aantal onderdelen: 241

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Star Wars 75200 Ahch-To Island training of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego Star Wars 75200 Ahch-To Island training. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen