728x90: Wehkamp Ad

Lego Star Wars 75199 Gevechtsspeeder van General Grievous

De beste deal van vandaag

Lego

34,99

Product uit de handel

Lego Star Wars 75199 Gevechtsspeeder van General Grievous kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, beleef allerlei Lego Star Wars avonturen op hoog tempo met

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 22 november 2021

Lego Star Wars 75199 Gevechtsspeeder van General Grievous aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
Entertainment en merchandise
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 34,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 34,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Star Wars 75199 Gevechtsspeeder van General Grievous

Speelset

Fabrikantcode 75199
Adviesleeftijd 7-12

Kenmerken

Aantal minifiguren 1
Aantal onderdelen 157
Lego Star Wars 75199 Gevechtsspeeder van General Grievous kopen?
Actuele prijs: € 34,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Star Wars 75199 Gevechtsspeeder van General Grievous

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Star Wars 75199 Gevechtsspeeder van General Grievous van Lego Star Wars is 75199. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Star Wars 75199 Gevechtsspeeder van General Grievous is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 7-12 jaar. Lego Star Wars 75199 Gevechtsspeeder van General Grievous wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 7-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego Star Wars 75199 Gevechtsspeeder van General Grievous - Afbeelding 1Lego Star Wars 75199 Gevechtsspeeder van General Grievous - Afbeelding 2Lego Star Wars 75199 Gevechtsspeeder van General Grievous - Afbeelding 3Lego Star Wars 75199 Gevechtsspeeder van General Grievous - Afbeelding 4
Het aantal Lego Star Wars minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Star Wars 75199 Gevechtsspeeder van General Grievous wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 1 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Star Wars 75199 Gevechtsspeeder van General Grievous heeft in totaal 157 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Beleef allerlei Lego Star Wars avonturen op hoog tempo met Jedimeester Mace Windu en de gevechtsspeeder van General Grievous inclusief veermechanismegeschut, een strak ontwerp en opbergruimte onderin voor de 4 lichtzwaarden van de General. De snelle speeder uit de zeer succesvolle animatieserie Star Wars: The Clone Wars is ideaal om elke fan te laten genieten van de duels tussen de Sith en de Jedi. Dit Lego Star Wars speelgoed is inclusief een Mace Windu minifiguur en een figuur van General Grievous.


IN DE DOOS

  • Afmetingen: ongeveer 7 centimeter hoog, 25 centimeter lang en 14 centimeter breed.
  • De speelset bestaat uit 157 onderdelen.
  • De speelset bestaat uit figuren van Mace Windu en General Grievous, twee wapens met vuurmechanisme, ruimte voor General Grievous om te sturen en clips onderaan om de vier lichtzwaarden van de generaal op te bergen.

Lego 75199 bouwinstructies

Lego Star Wars 75199 Gevechtsspeeder van General Grievous - Afbeelding 5Lego Star Wars 75199 Gevechtsspeeder van General Grievous - Afbeelding 6Lego Star Wars 75199 Gevechtsspeeder van General Grievous - Afbeelding 7
De bouwinstructies voor de Lego 75199 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 75199 bouwinstructies.

LEGO STAR WARS 75199 GEVECHTSSPEEDER VAN GENERAL GRIEVOUS

  • Fabrikantcode: 75199
  • Adviesleeftijd: 7-12
  • Aantal minifiguren: 1
  • Aantal onderdelen: 157

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Star Wars 75199 Gevechtsspeeder van General Grievous of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego Star Wars 75199 Gevechtsspeeder van General Grievous. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen