728x90: Bol Ad

Playmobil City Action 5363 Brandweer pompwagen met licht en sirene

De beste deal van vandaag

De Grote Speelgoedwinkel

52,99

52,99

Tijdelijk uitverkocht

Playmobil City Action 5363 Brandweer pompwagen met licht en sirene kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, deze brandweerwagen wordt gebruikt als pompwagen voor het

Shop informatie

Verzendkosten: Reguliere verzendkosten
Levertijd: Voor 17:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 18 mei 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 52,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 52,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Playmobil City Action 5363 Brandweer pompwagen met licht en sirene

Speelset

Fabrikantcode 5363
Adviesleeftijd 5-10

Kenmerken

Aantal minifiguren 1
Aantal onderdelen 118

Technisch

Werkt op batterijen (type) 2x 1,5V AAA-batterijen (niet inbegrepen)
Playmobil City Action 5363 Brandweer pompwagen met licht en sirene kopen?
Actuele prijs: € 52,99

REVIEW

9.5
 • Echte waterpomp • Sirenes • Kwaliteit
 • Kleine onderdelen
 • Experts

  2 bedrijven die een review hebben geschreven over de Playmobil City Action 5363 Brandweer pompwagen met licht en sirene geven in totaal een 9.5 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Omschrijving

  Fabrikantcode van Playmobil City Action 5363 Brandweer pompwagen met licht en sirene

  Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Playmobil City Action 5363 Brandweer pompwagen met licht en sirene van Playmobil City Action is 5363. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

  Adviesleeftijd

  Voor Playmobil City Action 5363 Brandweer pompwagen met licht en sirene is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 5-10 jaar. Playmobil City Action 5363 Brandweer pompwagen met licht en sirene wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 5-10 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

  Aantal minifiguren / poppetjes

  Playmobil City Action 5363 Brandweer pompwagen met licht en sirene - Afbeelding 1Playmobil City Action 5363 Brandweer pompwagen met licht en sirene - Afbeelding 2Playmobil City Action 5363 Brandweer pompwagen met licht en sirene - Afbeelding 3Playmobil City Action 5363 Brandweer pompwagen met licht en sirene - Afbeelding 4
  Het aantal Playmobil City Action minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de City Action 5363 Brandweer pompwagen met licht en sirene wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 1 poppetjes (minifiguren).

  Aantal onderdelen

  De Playmobil City Action 5363 Brandweer pompwagen met licht en sirene heeft in totaal 118 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

  Playmobil City Action 5363 Brandweer pompwagen met licht en sirene van Playmobil City Action heeft elektronica en heeft daarom batterijen nodig om te functioneren. Het product is elektronisch en daarom zijn batterijen nodig.

  Deze brandweerwagen wordt gebruikt als pompwagen voor het blussen van de hevigste branden. Daarnaast heeft deze wagen ook allerlei materialen aan boord voor reddingsoperaties.

  IN DE DOOS

  • De brandweerman stapt vol trots in de nieuwe pompwagen.
  • Hij probeert even het zwaailicht en de sirene uit om te testen of ze werken. Werkt op 2x AAA batterijen (niet inbegrepen).
  • De pompwagen is uitgerust met 3 brandslangen, een spuitkanon, een schijnwerper.
  • Deze coole speelset bevat leuke accessoires om mee te spelen zoals een brandblusser, een haspel, een knipschaar, een bijl en meer attributen die de brandweerman nodig heeft bij zijn werk.
  • Het dak van de brandweerwagen is afneembaar.
  • RC aansluitbaar met Playmobil nummer 4856.
  • Inclusief 1 Playmobil figuur.
  • Deze speelset bestaat uit 118 onderdelen.

  Op zoek naar reserveonderdelen?

  Playmobil City Action 5363 Brandweer pompwagen met licht en sirene - Afbeelding 5Playmobil City Action 5363 Brandweer pompwagen met licht en sirene - Afbeelding 6Playmobil City Action 5363 Brandweer pompwagen met licht en sirene - Afbeelding 7
  Alle reserveonderdelen kan je op de officiële Playmobil website terugvinden.
  Officiële Playmobil reserveonderdelen 5363

  Playmobil 5363 boekje kwijt?

  Ben je het boekje kwijt voor de Playmobil 5363? Alle Playmobil 5363 bouwinstructies kan je op de officiële website terugvinden.
  Klik hier voor het officiële Playmobil 5363 boekje

  PLAYMOBIL CITY ACTION 5363 BRANDWEER POMPWAGEN MET LICHT EN SIRENE

  • Fabrikantcode: 5363
  • Adviesleeftijd: 5-10
  • Aantal minifiguren: 1
  • Aantal onderdelen: 118

  Kom je er niet uit bij het kopen van de Playmobil City Action 5363 Brandweer pompwagen met licht en sirene of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze playmobil producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

  Mis je playmobil of staat jouw playmobil keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze playmobil keuzehulp.

  Prijzen vergelijken Playmobil City Action 5363 Brandweer pompwagen met licht en sirene. Beste deal van vandaag!

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen