728x90: Wehkamp Ad

Lego Friends 41338 Stephanie's sportstadion

De beste deal van vandaag

Lego

69,99

39,99

Product uit de handel

Lego Friends 41338 Stephanie's sportstadion kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, spreek af met Stephanie om in vorm te blijven en enkele van haar favoriete

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 22 november 2021

Lego Friends 41338 Stephanie's sportstadion aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
De (speelgoed)winkel van ons allemaal
Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 39,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 39,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Friends 41338 Stephanie's sportstadion

Speelset

Fabrikantcode 41338
Adviesleeftijd 6-12

Kenmerken

Aantal minifiguren 2
Aantal onderdelen 460
Lego Friends 41338 Stephanie's sportstadion kopen?
Actuele prijs: € 39,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Friends 41338 Stephanie's sportstadion

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Friends 41338 Stephanie's sportstadion van Lego Friends is 41338. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Friends 41338 Stephanie's sportstadion is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 6-12 jaar. Lego Friends 41338 Stephanie's sportstadion wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 6-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego Friends 41338 Stephanie's sportstadion - Afbeelding 1Lego Friends 41338 Stephanie's sportstadion - Afbeelding 2Lego Friends 41338 Stephanie's sportstadion - Afbeelding 3Lego Friends 41338 Stephanie's sportstadion - Afbeelding 4
Het aantal Lego Friends minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Friends 41338 Stephanie's sportstadion wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 2 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Friends 41338 Stephanie's sportstadion heeft in totaal 460 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Spreek af met Stephanie om in vorm te blijven en enkele van haar favoriete sporten te beoefenen. Ga door de hoofdingang naar de basketbalarena. Kijk hoe goed je kunt mikken door op de knop te drukken om basketballen in het net te krijgen en neem daarna plaats om te kijken hoe Stephanie haar grootste rivaal verslaat tijdens een tenniswedstrijd! Eet een taco na afloop en koop een souvenir in de kleuren van je team in de winkel op de eerste verdieping.


IN DE DOOS

 • Inclusief minipoppetjes van Stephanie en Vicky.
 • Omvat een gebouw van 2 verdiepingen met een scorebord, een hoofdingang beneden, een souvenirshop boven, een scharnierend toeschouwersgedeelte aan de ene kant, een tacobar aan de andere kant, een tennisspel met bewegende balfunctie, een basketbalspel met schietfunctie en 2 niet-werkende schijnwerpers.
 • Accessoire-elementen: 2 tennisrackets, een basketbal, een trofee, een drinkfles, een mok met daarop I love Heartlake City, een taco, een sausfles, een bankbiljet, een munt, een ticket, een megafoon en een honkbalpet.
 • Gebruik de coole functies van dit leuke kinderspeelgoed om basketbal en tennis te spelen in het sportstadion.
 • Koop in de winkel souvenirs en vlaggen in de kleuren van je team.
 • Help Stephanie het op te nemen op het tennisveld tegen haar rivaal Vicky en win de trofee!
 • Kijk hoe vaak je de basketbal in de ring krijgt.
 • Ga naar de bar om een heerlijke taco en een drankje te kopen en neem ze mee naar het toeschouwersgedeelte om te genieten van de sportieve actie.
 • Geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.
 • Het sportstadion met toeschouwersgedeelte en tacobar is ongeveer 18 centimeter hoog, 22 centimeter breed en 8 centimeter diep.
 • Het tennisveld is ongeveer 5 centimeter hoog, 12 centimeter breed en 9 centimeter diep.
 • De basketbalarena is ongeveer 10 centimeter hoog, 8 centimeter breed en 13 centimeter diep.
 • Combineer met Stephanies voetbaltraining (productnummer 41330) voor nog meer sportieve actie.

Lego 41338 bouwinstructies

Lego Friends 41338 Stephanie's sportstadion - Afbeelding 5Lego Friends 41338 Stephanie's sportstadion - Afbeelding 6Lego Friends 41338 Stephanie's sportstadion - Afbeelding 7
De bouwinstructies voor de Lego 41338 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 41338 bouwinstructies.

LEGO FRIENDS 41338 STEPHANIE'S SPORTSTADION

 • Fabrikantcode: 41338
 • Adviesleeftijd: 6-12
 • Aantal minifiguren: 2
 • Aantal onderdelen: 460

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Friends 41338 Stephanie's sportstadion of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego Friends 41338 Stephanie's sportstadion. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen