728x90: Wehkamp Ad

Lego Disney 41152 Sprookjeskasteel van Doornroosje

De beste deal van vandaag

Lego

44,99

Product uit de handel

Lego Disney 41152 Sprookjeskasteel van Doornroosje kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, het Lego Disney Sprookjeskasteel van Doornroosje is eenvoudig te bouwen

Meer kastelen

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 5 maart 2021

Lego Disney 41152 Sprookjeskasteel van Doornroosje aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
Klant is koning
Tijdelijk uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 44,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 44,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Disney 41152 Sprookjeskasteel van Doornroosje

Speelset

Fabrikantcode 41152
Adviesleeftijd 6-12

Kenmerken

Aantal minifiguren 2
Aantal onderdelen 322
Lego Disney 41152 Sprookjeskasteel van Doornroosje kopen?
Actuele prijs: € 44,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Disney 41152 Sprookjeskasteel van Doornroosje

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Disney 41152 Sprookjeskasteel van Doornroosje van Lego Disney is 41152. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Disney 41152 Sprookjeskasteel van Doornroosje is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 6-12 jaar. Lego Disney 41152 Sprookjeskasteel van Doornroosje wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 6-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego Disney 41152 Sprookjeskasteel van Doornroosje - Afbeelding 1Lego Disney 41152 Sprookjeskasteel van Doornroosje - Afbeelding 2Lego Disney 41152 Sprookjeskasteel van Doornroosje - Afbeelding 3Lego Disney 41152 Sprookjeskasteel van Doornroosje - Afbeelding 4
Het aantal Lego Disney minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Disney 41152 Sprookjeskasteel van Doornroosje wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 2 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Disney 41152 Sprookjeskasteel van Doornroosje heeft in totaal 322 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Het Lego Disney Sprookjeskasteel van Doornroosje is eenvoudig te bouwen en ideaal voor het naspelen van al je favoriete momenten uit Disneys Doornroosje. De speelset bevat een slaapkamer, een spinnewiel, een kaptafel en een speciale verjaardagstaart. Met Maleficents schuilplaats voeg je extra drama en spanning toe aan het rollenspel. Ga creatief aan de slag met het modulaire ontwerp van dit leuke speelgoed en verplaats eenvoudig onderdelen van het model, of gebruik kamers uit het kasteel in andere compatibele Lego


IN DE DOOS

 • Inclusief minipoppetjes van Aurora en Maleficent, plus een figuur van de goede fee en een konijntje.
 • De speelset bestaat uit een modulair sprookjeskasteel met een balkon, een kaptafel en een bed met een verborgen sprookjesboektegel, plus de schuilplaats van Maleficent met een troon.
 • Accessoires: toverstaf, kroon, spinnewiel, haarstrik, bloemen, taart, mengkom, schaar, borstel, parfumflesje, mand, wortel, kersen en de staf van Maleficent.
 • Pas de speelset aan door onderdelen te verplaatsen, te verwijderen of toe te voegen, zoals het spinnewiel, de kaptafel en de taarttafel.
 • Verplaats kamers en de schuilplaats van Maleficent en deel ze opnieuw in om elke keer in een ander kasteel te spelen... of combineer en wissel onderdelen van dit model uit met onderdelen uit compatibele Lego en verhalen over het leven in het kasteel met dit leuke speelgoed en ontdek een geheime sprookjesboektegel onder het bed van Aurora.
 • Geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.
 • Het Sprookjeskasteel van Doornroosje is ongeveer 29 centimeter hoog, 12 centimeter breed en 6 centimeter diep.
 • Maleficents schuilplaats is ongeveer 11 centimeter hoog, 6 centimeter breed en 6 centimeter diep.

Lego 41152 bouwinstructies

Lego Disney 41152 Sprookjeskasteel van Doornroosje - Afbeelding 5Lego Disney 41152 Sprookjeskasteel van Doornroosje - Afbeelding 6Lego Disney 41152 Sprookjeskasteel van Doornroosje - Afbeelding 7
De bouwinstructies voor de Lego 41152 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 41152 bouwinstructies.

LEGO DISNEY 41152 SPROOKJESKASTEEL VAN DOORNROOSJE

 • Fabrikantcode: 41152
 • Adviesleeftijd: 6-12
 • Aantal minifiguren: 2
 • Aantal onderdelen: 322

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Disney 41152 Sprookjeskasteel van Doornroosje of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego Disney 41152 Sprookjeskasteel van Doornroosje. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen