728x90: Wehkamp Ad

Lego Disney 41153 Ariel's koninklijke feestboot

De beste deal van vandaag

Lego

54,99

Product uit de handel

Lego Disney 41153 Ariel's koninklijke feestboot kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, lego l Disney Ariels koninklijke feestboot beschikt over alles wat je nodig

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 28 oktober 2021

Lego Disney 41153 Ariel's koninklijke feestboot aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
Klant is koning
Tijdelijk uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 54,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 54,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Disney 41153 Ariel's koninklijke feestboot

Speelset

Fabrikantcode 41153
Adviesleeftijd 6-12

Kenmerken

Aantal minifiguren 2
Aantal onderdelen 380
Lego Disney 41153 Ariel's koninklijke feestboot kopen?
Actuele prijs: € 54,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Disney 41153 Ariel's koninklijke feestboot

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Disney 41153 Ariel's koninklijke feestboot van Lego Disney is 41153. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Disney 41153 Ariel's koninklijke feestboot is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 6-12 jaar. Lego Disney 41153 Ariel's koninklijke feestboot wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 6-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego Disney 41153 Ariel's koninklijke feestboot - Afbeelding 1Lego Disney 41153 Ariel's koninklijke feestboot - Afbeelding 2Lego Disney 41153 Ariel's koninklijke feestboot - Afbeelding 3Lego Disney 41153 Ariel's koninklijke feestboot - Afbeelding 4
Het aantal Lego Disney minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Disney 41153 Ariel's koninklijke feestboot wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 2 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Disney 41153 Ariel's koninklijke feestboot heeft in totaal 380 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Lego l Disney Ariels koninklijke feestboot beschikt over alles wat je nodig hebt om Ariël uit De kleine zeemeermin en prins Eric lang en gelukkig te laten leven. Dans urenlang onder het prieel op de draaiende dansvloer, wees een echte dj achter de zeesterdraaitafel van Sebastiaan, ontdek een geheime schat en steek gekleurde vuurwerkstenen af. Ga creatief aan de slag met het modulaire ontwerp van dit leuke kinderspeelgoed en verplaats eenvoudig onderdelen van het model of gebruik het prieel in andere compatibele Lego


IN DE DOOS

 • Inclusief 2 minipoppetjes: prins Eric en Ariël in haar jurk en cape van witte stof, plus figuren van Sebastiaan de krab en Max de hond.
 • Ariels koninklijke feestboot is voorzien van een prieel met een draaiende dansvloer, een scheepsroer, een kaptafel en een vuurwerklanceerder, plus een steiger en het eiland van Sebastiaan met een draaitafel met zeesterren.
 • Accessoires: taart, glazen, kroon, schatkist, juweel, telescoop, Ursulas contract-tegel, drietand, haarstrik, bot, vuurwerkelementen en een parfumflesje.
 • Pas dit geweldige kinderspeelgoed aan door eenvoudig onderdelen te verplaatsen en te verwisselen, zoals de kaptafel, de taarttafel en de drankentafel.
 • Verplaats het prieel en de steiger om de boot aan te passen of combineer en verwissel onderdelen van dit model met onderdelen uit compatibele Lego Ariël aan de kaptafel om zich voor te bereiden op nieuwe avonturen en trek haar daarna de witte trouwcape aan.
 • Draai aan Sebastiaans zeesterren en help Eric en Ariël bij hun dans op de draaiende dansvloer. Steek daarna het gekleurde vuurwerk af en laat het feest nog lang doorgaan!
 • Geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.
 • Ariels koninklijke feestboot is ongeveer 16 centimeter hoog, 23 centimeter lang en 11 centimeter breed.
 • Het eiland van Sebastiaan is ongeveer 4 centimeter hoog, 4 centimeter breed en 4 centimeter diep.

Lego 41153 bouwinstructies

Lego Disney 41153 Ariel's koninklijke feestboot - Afbeelding 5Lego Disney 41153 Ariel's koninklijke feestboot - Afbeelding 6Lego Disney 41153 Ariel's koninklijke feestboot - Afbeelding 7
De bouwinstructies voor de Lego 41153 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 41153 bouwinstructies.

LEGO DISNEY 41153 ARIEL'S KONINKLIJKE FEESTBOOT

 • Fabrikantcode: 41153
 • Adviesleeftijd: 6-12
 • Aantal minifiguren: 2
 • Aantal onderdelen: 380

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Disney 41153 Ariel's koninklijke feestboot of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego Disney 41153 Ariel's koninklijke feestboot. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen