728x90: Wehkamp Ad

Lego City 60174 Politiekantoor op de berg

De beste deal van vandaag

Lego

89,99

Product uit de handel

Lego City 60174 Politiekantoor op de berg kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, neem je badge mee en help met de arrestatie in het Lego City Politiekantoor op de

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 13 september 2021

Lego City 60174 Politiekantoor op de berg aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
Klant is koning
Tijdelijk uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 89,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 89,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego City 60174 Politiekantoor op de berg

Speelset

Fabrikantcode 60174
Adviesleeftijd 6-12

Kenmerken

Aantal minifiguren 7
Aantal onderdelen 663
Lego City 60174 Politiekantoor op de berg kopen?
Actuele prijs: € 89,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego City 60174 Politiekantoor op de berg

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego City 60174 Politiekantoor op de berg van Lego City is 60174. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego City 60174 Politiekantoor op de berg is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 6-12 jaar. Lego City 60174 Politiekantoor op de berg wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 6-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego City 60174 Politiekantoor op de berg - Afbeelding 1Lego City 60174 Politiekantoor op de berg - Afbeelding 2Lego City 60174 Politiekantoor op de berg - Afbeelding 3Lego City 60174 Politiekantoor op de berg - Afbeelding 4
Het aantal Lego City minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de City 60174 Politiekantoor op de berg wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 7 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego City 60174 Politiekantoor op de berg heeft in totaal 663 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Neem je badge mee en help met de arrestatie in het Lego City Politiekantoor op de berg! Deze spannende speelset bestaat uit een politiekantoor van 2 verdiepingen met een netkanon op het dak, een cel met uitbreekmuur/deur en een grot onder de cel met een poema die je echt kunt laten aanvallen. Dit coole speelgoed voor kinderen bevat ook een helikopterplatform met ladder, een politiehelikopter met rotors die kunnen draaien, een boevenhelikopter met rotors die kunnen draaien en een ketting met haak, een politieterreinwagen en een crossmotor. Inclusief 7 minifiguren en een poemafiguur.


IN DE DOOS

 • Inclusief 7 minifiguren: een politiecommandant, een piloot, 2 agenten en 3 boeven, plus een poemafiguur.
 • De speelset bestaat uit een bergpolitiekantoor met 2 verdiepingen en een draaibare schotelantenne, een netkanon, een garage met oprit voor een voertuig, een cel met uitbreekmuur/deur, een ontsnappingstouw, een kantoor met bureaus en een grot onder de cel met een poema die je echt kunt laten aanvallen, plus een afzonderlijk helikopterplatform met ladder.
 • Ook inclusief een politiehelikopter met rotors die kunnen draaien en een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, een boevenhelikopter met rotors die kunnen draaien, een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur en een ketting met haak, een politieterreinwagen met zwaailicht en een politiecrossmotor.
 • Haak de ketting van de boevenhelikopter aan de celmuur om de boef te bevrijden.
 • Neem de politiehelikopter en de terreinwagen om de boeven te achtervolgen, laad het netkanon en schiet een net naar de boevenhelikopter zodat ze gedwongen zijn te landen.
 • Druk op de hendel achter de grot om de poema de boeven te laten aanvallen.
 • Accessoire-elementen: 2 mokken, 2 goudstaven, een net, een verrekijker, een radio, een zaklamp, een megafoon en 3 paar handboeien.
 • Deze coole speelgoedset is geschikt voor kinderen van 5-12 jaar.
 • De politiehelikopter is ongeveer 7 centimeter hoog, 19 centimeter lang en 16 centimeter breed.
 • De boevenhelikopter is ongeveer 8 centimeter hoog, 22 centimeter lang en 16 centimeter breed.
 • De politiecrossmotor is ongeveer 3 centimeter hoog, 6 centimeter lang en 2 centimeter breed.
 • De politieterreinwagen is ongeveer 6 centimeter hoog, 12 centimeter lang en 6 centimeter breed.
 • Het hoofdkwartier is ongeveer 24 centimeter hoog, 23 centimeter breed en 16 centimeter diep.
 • Het politiehelikopterplatform is ongeveer 6 centimeter hoog, 8 centimeter breed en 8 centimeter diep.

Lego 60174 bouwinstructies

Lego City 60174 Politiekantoor op de berg - Afbeelding 5Lego City 60174 Politiekantoor op de berg - Afbeelding 6Lego City 60174 Politiekantoor op de berg - Afbeelding 7
De bouwinstructies voor de Lego 60174 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 60174 bouwinstructies.

LEGO CITY 60174 POLITIEKANTOOR OP DE BERG

 • Fabrikantcode: 60174
 • Adviesleeftijd: 6-12
 • Aantal minifiguren: 7
 • Aantal onderdelen: 663

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego City 60174 Politiekantoor op de berg of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego City 60174 Politiekantoor op de berg. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen