728x90: Wehkamp Ad

Lego Ninjago 70631 Garmadon's vulkaanbasis

De beste deal van vandaag

Lego

54,99

Product uit de handel

Lego Ninjago 70631 Garmadon's vulkaanbasis kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, ga mee op Zanes missie om te infiltreren in de vulkaanbasis van Garmadon en neem

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 22 oktober 2021

Lego Ninjago 70631 Garmadon's vulkaanbasis aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
Entertainment en merchandise
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 54,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 54,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Ninjago 70631 Garmadon's vulkaanbasis

Speelset

Fabrikantcode 70631
Adviesleeftijd 8-14

Kenmerken

Aantal minifiguren 5
Aantal onderdelen 521
Lego Ninjago 70631 Garmadon's vulkaanbasis kopen?
Actuele prijs: € 54,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Ninjago 70631 Garmadon's vulkaanbasis

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Ninjago 70631 Garmadon's vulkaanbasis van Lego Ninjago is 70631. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Ninjago 70631 Garmadon's vulkaanbasis is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 8-14 jaar. Lego Ninjago 70631 Garmadon's vulkaanbasis wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 8-14 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego Ninjago 70631 Garmadon's vulkaanbasis - Afbeelding 1Lego Ninjago 70631 Garmadon's vulkaanbasis - Afbeelding 2Lego Ninjago 70631 Garmadon's vulkaanbasis - Afbeelding 3Lego Ninjago 70631 Garmadon's vulkaanbasis - Afbeelding 4
Het aantal Lego Ninjago minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Ninjago 70631 Garmadon's vulkaanbasis wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 5 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Ninjago 70631 Garmadon's vulkaanbasis heeft in totaal 521 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Ga mee op Zanes missie om te infiltreren in de vulkaanbasis van Garmadon en neem het op tegen het haaienleger in deze spannende de Lego Ninjago film set. De basis is voorzien van een minifiguurlanceerfunctie boven op de vulkaan, Garmadons troonzaal, een computerlab met een prototype van een minipiranhamecha, een bouwzone met een exploderende muur en een roterende kraan om de meegeleverde haaienfiguur op te tillen, plus een dronelanceerplatform. Dit bouwspeelgoed is inclusief 5 minifiguren.


IN DE DOOS

 • Inclusief 5 minifiguren: Garmadon, Zane, Generaal #1, Steve en Vier Ogen, plus een haaienfiguur.
 • Garmadons vulkaanbasis is voorzien van een ingang in de vorm van Garmadons gezicht, een minifiguurlanceerfunctie boven op de vulkaan, Garmadons troonzaal, een computerlab, een bouwzone, een dronelanceerplatform, doorschijnend-oranje lava-elementen en blauwe bouwplaten in waterstijl.
 • Garmadons troonzaal is inclusief een grote stoel, theepot- en panelementen, een aquarium met 2 viselementen en een wapenrek met een boog en een sai.
 • Gebruik de viselementen om een haaienlegerwapen te bouwen.
 • Het computerlab beschikt over computertoetsenbord- en schermelementen, een prototype van een minipiranhamecha en een koffiezetapparaat met beker.
 • De bouwzone is voorzien van een draaiende kraan om de haaienfiguur op te tillen, een exploderende muur met wielbediening en een knipraket.
 • Ook inclusief een dronelanceerplatform en een schelpdrone met uitklapbare vleugels.
 • Ontwijk de klappende kaken van de haai.
 • Wapens: Garmadons staf en katana, Zanes pijl en boog, de vissensai van Generaal # 1 en de vissenspeer van Vier Ogen.
 • Inclusief een pijlkokerelement voor Zane.
 • De minifiguren van Generaal #1, Steve en Vier Ogen zijn nieuw vanaf december 2017.
 • Speel allerlei spannende scènes na uit de Lego Ninjago film.
 • Dit bouwspeelgoed is geschikt voor kinderen van 8-14 jaar.
 • Afmetingen: ongeveer 26 centimeter hoog, 31 centimeter breed en 16 centimeter diep.

Lego 70631 bouwinstructies

Lego Ninjago 70631 Garmadon's vulkaanbasis - Afbeelding 5Lego Ninjago 70631 Garmadon's vulkaanbasis - Afbeelding 6Lego Ninjago 70631 Garmadon's vulkaanbasis - Afbeelding 7
De bouwinstructies voor de Lego 70631 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 70631 bouwinstructies.

LEGO NINJAGO 70631 GARMADON'S VULKAANBASIS

 • Fabrikantcode: 70631
 • Adviesleeftijd: 8-14
 • Aantal minifiguren: 5
 • Aantal onderdelen: 521

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Ninjago 70631 Garmadon's vulkaanbasis of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego Ninjago 70631 Garmadon's vulkaanbasis. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen