728x90: Wehkamp Ad

Lego Dimensions 71264 Batman Movie Story Pack

De beste deal van vandaag

Lego

22,49

Product uit de handel

Lego Dimensions 71264 Batman Movie Story Pack kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, bestrijd samen met Batgirl en Robin de misdaad in de straten van Gotham met

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 23 februari 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 22,49?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 22,49

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Dimensions 71264 Batman Movie Story Pack

Speelset

Fabrikantcode 71264
Adviesleeftijd 7-14

Kenmerken

Aantal minifiguren 2
Aantal onderdelen 156
Lego Dimensions 71264 Batman Movie Story Pack kopen?
Actuele prijs: € 22,49
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Dimensions 71264 Batman Movie Story Pack

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Dimensions 71264 Batman Movie Story Pack van Lego Dimensions is 71264. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Dimensions 71264 Batman Movie Story Pack is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 7-14 jaar. Lego Dimensions 71264 Batman Movie Story Pack wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 7-14 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego Dimensions 71264 Batman Movie Story Pack - Afbeelding 1Lego Dimensions 71264 Batman Movie Story Pack - Afbeelding 2Lego Dimensions 71264 Batman Movie Story Pack - Afbeelding 3Lego Dimensions 71264 Batman Movie Story Pack - Afbeelding 4
Het aantal Lego Dimensions minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Dimensions 71264 Batman Movie Story Pack wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 2 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Dimensions 71264 Batman Movie Story Pack heeft in totaal 156 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Bestrijd samen met Batgirl en Robin de misdaad in de straten van Gotham met het nieuwe Lego Batman MOVIE-verhaalpakket! Bouw een nieuwe Bat-Computer-gateway voor je Lego Toypad en activeer de speciale vaardigheden van Batgirl en Robin om puzzels op te lossen en vijanden uit te schakelen. Vlieg in de Batwing voor een snellere gameplay en bouw hem dan om tot de Black Thunder en Bat-Tank voor nog meer superkrachten in het spel. Deze speelset bevat een bouwbare Bat-Computer-gateway, bouwbare minifiguurtjes van Batgirl en Robin, het 3-in-1-voertuig Batwing, zes nieuwe levels en de Lego Batman MOVIE-avonturenwereld met gevechtsarena.


IN DE DOOS

 • Bevat de bouwbare minifiguurtjes Batgirl en Robin, het herbouwbare 3-in-1-voertuig Batwing en de bouwbare Bat-Computer-gateway.
 • Speelt zes spannende Lego Batman MOVIE-levels en een avonturenwereld met gevechtsarena vrij.
 • Personages en modellen zijn voorzien van een Lego Speelgoedlabel.
 • Bouw de Batwing om tot de Black Thunder en de Bat-Tank.
 • Plaats Batgirl, Robin en hun voertuig op de Lego Toypad om ze in het spel tot leven te brengen.
 • Activeer de vaardigheden stealth en lenigheid van Batgirl en Robin om Gotham te redden van de misdaad.
 • Verzamel je favoriete Lego Dimensions-personages en gebruik ze samen in het spel voor een mengelmoes-multiversum van je favoriete personages.
 • Kijk op Lego.com/Dimensions voor meer informatie over deze spannende Lego bouw- en videogame-ervaring. Vraag je ouders om toestemming.
 • Lego Dimensions-startpakket en internetverbinding vereist.
 • Lego Dimensions-uitbreidingspakketten ontgrendelen extra content.
 • Lego Dimensions-personages en -voertuigen zijn nodig voor interactie met de Lego Dimensions-videogame.
 • Batwing is ruim 1" (3 cm) hoog, 1" (5 cm) lang en 2" (7 cm) breed (andere 3-in-1-voertuigbouwwerken variëren in grootte).

Lego 71264 bouwinstructies

Lego Dimensions 71264 Batman Movie Story Pack - Afbeelding 5Lego Dimensions 71264 Batman Movie Story Pack - Afbeelding 6Lego Dimensions 71264 Batman Movie Story Pack - Afbeelding 7
De bouwinstructies voor de Lego 71264 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 71264 bouwinstructies.

LEGO DIMENSIONS 71264 BATMAN MOVIE STORY PACK

 • Fabrikantcode: 71264
 • Adviesleeftijd: 7-14
 • Aantal minifiguren: 2
 • Aantal onderdelen: 156

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Dimensions 71264 Batman Movie Story Pack of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego Dimensions 71264 Batman Movie Story Pack. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen