728x90: Wehkamp Ad

Lego Ideas 21312 Vrouwen van Nasa

De beste deal van vandaag

Lego

26,99

Product uit de handel

Lego Ideas 21312 Vrouwen van Nasa kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, kom meer te weten over de beroepen van enkele inspirerende vrouwen uit de wetenschap,

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 14 oktober 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 26,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 26,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Ideas 21312 Vrouwen van Nasa

Speelset

Fabrikantcode 21312
Adviesleeftijd 10+

Kenmerken

Aantal minifiguren 4
Aantal onderdelen 231
Lego Ideas 21312 Vrouwen van Nasa kopen?
Actuele prijs: € 26,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Ideas 21312 Vrouwen van Nasa

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Ideas 21312 Vrouwen van Nasa van Lego Ideas is 21312. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Ideas 21312 Vrouwen van Nasa is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 10+ jaar. Lego Ideas 21312 Vrouwen van Nasa wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 10+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego Ideas 21312 Vrouwen van Nasa - Afbeelding 1Lego Ideas 21312 Vrouwen van Nasa - Afbeelding 2Lego Ideas 21312 Vrouwen van Nasa - Afbeelding 3Lego Ideas 21312 Vrouwen van Nasa - Afbeelding 4
Het aantal Lego Ideas minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Ideas 21312 Vrouwen van Nasa wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 4 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Ideas 21312 Vrouwen van Nasa heeft in totaal 231 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Kom meer te weten over de beroepen van enkele inspirerende vrouwen uit de wetenschap, technologie, techniek en wiskunde met de Vrouwen van NASA-set van Lego Ideas. De speelset omvat minifiguren van 4 inspirerende vrouwen van NASA: astronoom en onderwijzer Nancy Grace Roman, computerwetenschapper en ondernemer Margaret Hamilton, astronaut, natuurkundige en ondernemer Sally Ride en astronaut, natuurkundige en ingenieur Mae Jemison. De speelset bevat ook 3 bouwwerken die hun expertises tonen. Speel een ontdekkingstocht in de ruimte van A tot Z na. Begin met het maken van een planning en eindig met het landen op de maan! Het avontuur begint met de bekende scène in het Massachusetts Institute of Technology met Hamilton in 1969, met de software die zij en haar team hadden ontwikkeld. Bouw vervolgens de verstelbare ruimtetelescoop Hubble en lanceer een Lego versie van het ruimteveer Challenger met 3 afneembare rakettrappen. Bij deze leuke en leerzame speelset hoort ook een informatieboekje over de 4 vrouwen van NASA, de fan de speelset heeft bedacht en de Lego ontwerpers die eraan hebben gewerkt. De speelset is heel geschikt voor het naspelen van ruimteverkenningsmissies.

IN DE DOOS

 • Inclusief 4 minifiguren: Nancy Grace Roman, Margaret Hamilton, Sally Ride en Mae Jemison.
 • Bevat 3 Lego bouwwerken over de expertises van de 4 vrouwen van NASA.
 • Het bouwwerk van Nancy Grace Roman bestaat uit een verstelbare Hubble ruimtetelescoop met authentieke details en een geprojecteerde afbeelding van planetaire nevel.
 • Het bouwwerk van Margaret Hamilton bestaat uit een stapel boekelementen. Deze staat voor de boeken met de broncode voor de Apollo Guidance Computer (AGC) vluchtsoftware.
 • Het bouwwerk van Sally Ride en Mae Jemison bestaat uit een lanceerplatform met een spaceshuttle Challenger met 3 afneembare rakettrappen.
 • Ook inclusief gedrukte naamplaatjes voor elk van de 4 vrouwen uit deze set.
 • Inclusief een informatieboekje met bouwinstructies en informatie over de 4 vrouwen van NASA, de fan die de speelset heeft bedacht en de Lego ontwerpers die hem hebben ontwikkeld.
 • Het bouwwerk van Nancy Grace Roman is ongeveer 7 centimeter hoog, 9 centimeter breed en 6 centimeter diep.
 • Het bouwwerk van Margaret Hamilton is ongeveer 6 centimeter hoog, 8 centimeter breed en 4 centimeter diep.
 • Het bouwwerk van Sally Ride en Mae Jemison is ongeveer 12 centimeter hoog, 10 centimeter breed en 6 centimeter diep.

Lego 21312 bouwinstructies

Lego Ideas 21312 Vrouwen van Nasa - Afbeelding 5Lego Ideas 21312 Vrouwen van Nasa - Afbeelding 6Lego Ideas 21312 Vrouwen van Nasa - Afbeelding 7
De bouwinstructies voor de Lego 21312 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 21312 bouwinstructies.

LEGO IDEAS 21312 VROUWEN VAN NASA

 • Fabrikantcode: 21312
 • Adviesleeftijd: 10+
 • Aantal minifiguren: 4
 • Aantal onderdelen: 231

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Ideas 21312 Vrouwen van Nasa of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego Ideas 21312 Vrouwen van Nasa. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen