728x90: Wehkamp Ad

Lego Juniors 10739 Haaienaanval

De beste deal van vandaag

Lego

17,99

Product uit de handel

Lego Juniors 10739 Haaienaanval kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, werk samen met Kai en Lloyd voor volop ninjaplezier tijdens de strijd tegen Grote Witte.

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 30 november 2021

Lego Juniors 10739 Haaienaanval aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
Klant is koning
Tijdelijk uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 17,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 17,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Juniors 10739 Haaienaanval

Speelset

Fabrikantcode 10739
Adviesleeftijd 4-7

Kenmerken

Aantal minifiguren 3
Aantal onderdelen 108
Lego Juniors 10739 Haaienaanval kopen?
Actuele prijs: € 17,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Juniors 10739 Haaienaanval

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Juniors 10739 Haaienaanval van Lego Juniors is 10739. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Juniors 10739 Haaienaanval is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 4-7 jaar. Lego Juniors 10739 Haaienaanval wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 4-7 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego Juniors 10739 Haaienaanval - Afbeelding 1Lego Juniors 10739 Haaienaanval - Afbeelding 2Lego Juniors 10739 Haaienaanval - Afbeelding 3Lego Juniors 10739 Haaienaanval - Afbeelding 4
Het aantal Lego Juniors minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Juniors 10739 Haaienaanval wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 3 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Juniors 10739 Haaienaanval heeft in totaal 108 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Werk samen met Kai en Lloyd voor volop ninjaplezier tijdens de strijd tegen Grote Witte. Maak gebruik van een trainingsgedeelte met wapenstandaard, blokken om te breken, een draaiende trainingspop, een vlammende motor en een haaienauto met knipraketten. Deze leuke speelset uit de Lego Ninjago film is voorzien van eenvoudige instructies voor het bouwen en spelen en bevat enkele grotere stukken om jongere kinderen meer zelfvertrouwen te geven. Lego Juniors sets bieden een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 4-7 jaar. Inclusief 3 minifiguren.


IN DE DOOS

 • Inclusief 3 minifiguren: Kai, Lloyd en Grote Witte.
 • De speelset bestaat uit een zelf te bouwen trainingsgedeelte met wapenstandaard, blokken om te breken, een draaiende trainingspop, een motorfiets met afneembaar frame en vlag en een haaienauto met beweegbare vinnen en dubbele knipraketten.
 • Plaats de blokken en breek ze met een katana!
 • Oefen met je katana op de trainingspop.
 • Bevat eenvoudig te bouwen modellen met grotere stukken en een simpele gebruiksaanwijzing, zodat kinderen er direct mee aan de slag kunnen.
 • Wapens: 4 katanas, 2 dolken en een visharpoen.
 • Ook inclusief mand-element als accessoire.
 • Speel allerlei leuke scènes na uit de Lego Ninjago film.
 • De haaienauto is ongeveer 6 centimeter hoog, 10 centimeter lang en 6 centimeter breed, en ongeveer 10 centimeter breed met uitgeschoven vinnen.
 • De motor met uitgeschoven vlam is ongeveer 6 centimeter hoog, 12 centimeter lang en 2 centimeter breed.

Lego 10739 bouwinstructies

Lego Juniors 10739 Haaienaanval - Afbeelding 5Lego Juniors 10739 Haaienaanval - Afbeelding 6Lego Juniors 10739 Haaienaanval - Afbeelding 7
De bouwinstructies voor de Lego 10739 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 10739 bouwinstructies.

LEGO JUNIORS 10739 HAAIENAANVAL

 • Fabrikantcode: 10739
 • Adviesleeftijd: 4-7
 • Aantal minifiguren: 3
 • Aantal onderdelen: 108

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Juniors 10739 Haaienaanval of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego Juniors 10739 Haaienaanval. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen