728x90: Wehkamp Ad

Lego Batman Movie 70922 The Joker landhuis

De beste deal van vandaag

Lego

279,99

Product uit de handel

Lego Batman Movie 70922 The Joker landhuis kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, help Batman, Barbara Gordon, Alfred Pennyworth (in zijn klassieke Batpak) en

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 8 juli 2020

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 279,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 279,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Batman Movie 70922 The Joker landhuis

Speelset

Fabrikantcode 70922
Adviesleeftijd 14+

Kenmerken

Sub-thema Lego Exclusives
Aantal minifiguren 10
Aantal onderdelen 3044
Lego Batman Movie 70922 The Joker landhuis kopen?
Actuele prijs: € 279,99

REVIEW

9.3
 • Goede kwaliteit-prijsverhouding • Realistisch nagemaakt van The Batman Movie • Unieke achtbaan
 • Veel kleine stenen • Niet heel gemakkelijk om te bouwen
 • Experts

  2 bedrijven die een review hebben geschreven over de Lego Batman Movie 70922 The Joker landhuis geven in totaal een 9.3 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Omschrijving

  Fabrikantcode van Lego Batman Movie 70922 The Joker landhuis

  Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Batman Movie 70922 The Joker landhuis van Lego Batman Movie is 70922. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

  Adviesleeftijd

  Voor Lego Batman Movie 70922 The Joker landhuis is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 14+ jaar. Lego Batman Movie 70922 The Joker landhuis wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 14+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

  Thema

  Lego Batman Movie 70922 The Joker landhuis - Afbeelding 1Lego Batman Movie 70922 The Joker landhuis - Afbeelding 2Lego Batman Movie 70922 The Joker landhuis - Afbeelding 3Lego Batman Movie 70922 The Joker landhuis - Afbeelding 4
  De Lego Batman Movie 70922 The Joker landhuis valt onder de productlijn en thema lego exclusives. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego Batman Movie 70922 The Joker landhuis het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het lego exclusives thema wel.

  Aantal minifiguren / poppetjes

  Het aantal Lego Batman Movie minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Batman Movie 70922 The Joker landhuis wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 10 poppetjes (minifiguren).

  Aantal onderdelen

  De Lego Batman Movie 70922 The Joker landhuis heeft in totaal 3044 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

  Help Batman, Barbara Gordon, Alfred Pennyworth (in zijn klassieke Batpak) en Nightwing om de controle terug te krijgen over Wayne Manor met deze gigantische speelset uit de Lego Batman film. The Joker Manor zit boordevol karakteristieke details uit de film en coole functies, waaronder een achtbaan rondom het hele gebouw, een enorm bouwbaar hoofd van de Joker met valluik en glijbaan, beukende bokshandschoenen, een wiebelend The Joker bord en een draaiende toren met een groot oog erop. Het interieur bestaat uit een bioscoop met een romantisch dvd-element, een keuken met een bouwbare magnetron inclusief een kreeft-element, een tegel met citroenschijfdecoratie, een huiskamer met een grote bouwbare piano, een open haard met buste, een zwembadruimte én een muziekstudio met een gitaarelement, bouwbare mengtafel en luidsprekers. Bouw dit geweldige landhuis en speel daarna je favoriete scènes na uit de film.

  Lego Batman Movie 70922 The Joker landhuis - Afbeelding 5Lego Batman Movie 70922 The Joker landhuis - Afbeelding 6Lego Batman Movie 70922 The Joker landhuis - Afbeelding 7
  The Lego Batman Movie, the Joker landhuis binnenkort op 24 november 2017! De 70922 The Joker Manor set maakt deel uit van het thema Lego Exclusives.

  IN DE DOOS

  • Inclusief 10 minifiguren: de Joker, Batman, Barbara Gordon, Harley Quinn, Nightwing, Alfred Pennyworth in klassiek Batpak, Disco Batman, Disco The Joker, Disco Batgirl en Disco Robin.
  • Met een spectaculaire entree met 2 bouwbare bommen met doorschijnende vonkelementen, torens van 2 en 3 verdiepingen hoog met koepels en vlagelementen bovenop, een achtbaan met een trein met 3 karretjes (elk met een zitplaats voor een minifiguur), een draaiende toren met een groot oog dat je met een hendel kunt bedienen om het naar boven en beneden te laten kijken, een enorm bouwbaar hoofd van de Joker met een valluik en glijbaan, een wiebelend bord met The Joker, een bord met Haha, 2 bokshandschoenen met draaiwielbediening en veel meerkleurige, doorschijnende verlichtingselementen ter decoratie.
  • Activeer het valluik om een minifiguur van de bovenkant van het hoofd van de Joker af te laten vallen en hem via de glijbaan door zijn mond weer naar buiten te laten komen.
  • Het interieur bestaat uit een entreehal met 4 plastic, buigbare spiegel-elementen; een huiskamer met een bouwbare grote piano met kruk, buste en een open haard met doorschijnend-rode vuurelementen; een bioscoopkamer met scherm, zitplaats voor een minifiguur en verschillende elementen waaronder een romantische dvd; een keuken met kopjes, potten en pannen en een bouwbare magnetron met daarin kreeft-, citroen- en bordelementen; een muziekstudio met een bouwbare mengtafel en luidsprekers, een stoel en een gitaarelement; een zwembadruimte met doorschijnend-blauwe waterelementen en een zolder met 2 bouwbare dozen en een figuur van een rat.
  • Wapens: Batmans Batarang, Barbara Gordons revolver en Harley Quinns knuppel.
  • De minifiguren Disco Batman, Disco The Joker, Disco Batgirl en Disco Robin zijn nieuw vanaf januari 2018.
  • Deze speelset bevat meer dan 3435 onderdelen.
  • The Joker Manor is ongeveer 55 centimeter hoog, 66 centimeter breed en 27 centimeter diep.
  • De achtbaantrein is ongeveer 3 centimeter hoog, 15 centimeter lang en 3 centimeter breed.

  Lego 70922 bouwinstructies

  De bouwinstructies voor de Lego 70922 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 70922 bouwinstructies.

  LEGO BATMAN MOVIE 70922 THE JOKER LANDHUIS

  • Fabrikantcode: 70922
  • Adviesleeftijd: 14+
  • Sub-thema: Lego Exclusives
  • Aantal minifiguren: 10
  • Aantal onderdelen: 3044

  Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Batman Movie 70922 The Joker landhuis of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

  Lego Batman Movie 70922 The Joker landhuis - Afbeelding 8Lego Batman Movie 70922 The Joker landhuis - Afbeelding 9Lego Batman Movie 70922 The Joker landhuis - Afbeelding 10Lego Batman Movie 70922 The Joker landhuis - Afbeelding 11
  Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

  Prijzen vergelijken Lego Batman Movie 70922 The Joker landhuis. Beste deal van vandaag!

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen