728x90: Gazelle Ad

Lego Elves 41179 Koninginnedraak redding

De beste deal van vandaag

Lego

79,99

Product uit de handel

Lego Elves 41179 Koninginnedraak redding kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, beleef spannende avonturen met Emily Jones en Azari die op onderzoek gaan in de 2

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 18 januari 2022

Lego Elves 41179 Koninginnedraak redding aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
Klant is koning
Tijdelijk uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 79,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 79,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Elves 41179 Koninginnedraak redding

Speelset

Fabrikantcode 41179
Adviesleeftijd 9-12

Kenmerken

Aantal minifiguren 5
Aantal onderdelen 833
Lego Elves 41179 Koninginnedraak redding kopen?
Actuele prijs: € 79,99

REVIEW

8.7
 • Unisex • Kwaliteit • Mooie Serie • Uitgebreid
 • Kleine onderdelen • Afwerking Draak
 • Experts

  9 bedrijven die een review hebben geschreven over de Lego Elves 41179 Koninginnedraak redding geven in totaal een 8.7 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Omschrijving

  Fabrikantcode van Lego Elves 41179 Koninginnedraak redding

  Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Elves 41179 Koninginnedraak redding van Lego Elves is 41179. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

  Adviesleeftijd

  Voor Lego Elves 41179 Koninginnedraak redding is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 9-12 jaar. Lego Elves 41179 Koninginnedraak redding wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 9-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

  Aantal minifiguren / poppetjes

  Lego Elves 41179 Koninginnedraak redding - Afbeelding 1Lego Elves 41179 Koninginnedraak redding - Afbeelding 2Lego Elves 41179 Koninginnedraak redding - Afbeelding 3Lego Elves 41179 Koninginnedraak redding - Afbeelding 4
  Het aantal Lego Elves minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Elves 41179 Koninginnedraak redding wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 5 poppetjes (minifiguren).

  Aantal onderdelen

  De Lego Elves 41179 Koninginnedraak redding heeft in totaal 833 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

  Beleef spannende avonturen met Emily Jones en Azari die op onderzoek gaan in de 2 verdiepingen hoge kasteeltoren inclusief lava slotgracht met beweegbare stapstenen, kerkerdeur die open kan, kettingboeien en een blijde die “vergif” schiet. 

  IN DE DOOS

  • Inclusief 2 minipoppetjes plus Elandra de drakenkoningin, Dusti de sluwe vos en een muis.
  • Met een 2 verdiepingen hoge kasteeltoren inclusief slaapkamer, grot, kerker met deur die open kan, kettingen om de drakenkoningin mee te boeien en een blijde die “vergif” schiet.
  • Draai het “verborgen” groene kristal om de stenen over de lavagracht te laten bewegen.
  • Druk op de hendel om de kerkerdeur te openen en ga op zoek naar de gevangen muis uit de kristalmijn.
  • Vind de sleutel in de slaapkamer van de vos en bevrijd de drakenkoningin uit haar boeien.
  • Accessoire-elementen: het Boek der Draken, capes voor Emily en Azari, hoofdkap voor Azari, zandloper, vis, zak, kristalhart, toverdrank, kaas, sleutel en een "diamant"-steen.
  • De set biedt een passende bouwuitdaging voor kinderen van 9 tot 12 jaar.
  • De kasteeltoren is circa 18 cm hoog, 9 centimeter breed en 25 centimeter diep
  • Elandra de drakenkoningin is circa 10 centimeter hoog en 40 centimeter lang en heeft een spanwijdte van 40 centimeter.

  Lego 41179 bouwinstructies

  Lego Elves 41179 Koninginnedraak redding - Afbeelding 5Lego Elves 41179 Koninginnedraak redding - Afbeelding 6Lego Elves 41179 Koninginnedraak redding - Afbeelding 7
  De bouwinstructies voor de Lego 41179 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 41179 bouwinstructies.

  LEGO ELVES 41179 KONINGINNEDRAAK REDDING

  • Fabrikantcode: 41179
  • Adviesleeftijd: 9-12
  • Aantal minifiguren: 5
  • Aantal onderdelen: 833

  Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Elves 41179 Koninginnedraak redding of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego kopen pagina met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

  Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

  Prijzen vergelijken Lego Elves 41179 Koninginnedraak redding. Beste deal van vandaag!

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen