728x90: Wehkamp Ad

Lego Elves 41175 De Lavagrot van de Vuurdraak

De beste deal van vandaag

Lego

44,99

Product uit de handel

Lego Elves 41175 De Lavagrot van de Vuurdraak kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, ontdek samen met Emily Jones en vuurelf Azari Firedancer de lavagrot. Maak

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 18 januari 2022

Lego Elves 41175 De Lavagrot van de Vuurdraak aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
Klant is koning
Tijdelijk uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 44,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 44,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Elves 41175 De Lavagrot van de Vuurdraak

Speelset

Fabrikantcode 41175
Adviesleeftijd 6-8

Kenmerken

Aantal minifiguren 2
Aantal onderdelen 441
Lego Elves 41175 De Lavagrot van de Vuurdraak kopen?
Actuele prijs: € 44,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Elves 41175 De Lavagrot van de Vuurdraak

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Elves 41175 De Lavagrot van de Vuurdraak van Lego Elves is 41175. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Elves 41175 De Lavagrot van de Vuurdraak is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 6-8 jaar. Lego Elves 41175 De Lavagrot van de Vuurdraak wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 6-8 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego Elves 41175 De Lavagrot van de Vuurdraak - Afbeelding 1Lego Elves 41175 De Lavagrot van de Vuurdraak - Afbeelding 2Lego Elves 41175 De Lavagrot van de Vuurdraak - Afbeelding 3Lego Elves 41175 De Lavagrot van de Vuurdraak - Afbeelding 4
Het aantal Lego Elves minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Elves 41175 De Lavagrot van de Vuurdraak wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 2 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Elves 41175 De Lavagrot van de Vuurdraak heeft in totaal 441 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Ontdek samen met Emily Jones en vuurelf Azari Firedancer de lavagrot. Maak kennis met Zonya de vuurdraak en gebruik de magische vuurkrachten van Azari om binnen te geraken in de lavagrot. Vlieg met Emily en Azari op de rug van Zonya naar nieuwe avonturen. Ontdek de geheime landkaart en rooster marshmallows boven een kampvuurtje. Slaap in de warme, knusse mosbedden in de grot en maak de volgende dag samen met Emily en Azari nog een adembenemende vlucht op de rug van Zonya. Tover het water in de schaduwfontein schoon, zodat Zonya er weer van kan drinken, help Azari de lavagrot te openen met het schuifmechanisme van de verticale lavastroom en bouw het kamp, stook een vuurtje en rooster een marshmallow.

Deze set behoort toe aan het thema Lego Elves - Typenummer 41175 Lego. Met Lego kunnen kinderen hun fantasie ontwikkelen en hun bouwvaardigheden trainen. Terwijl de kinderen voertuigen in elkaar zetten, bouwen met de legosteentjes of een verhaal creëren met één van de vele speelfiguren, ontwikkelen ze onbewust hun motoriek en oog-/hand coördinatie. En ondertussen hebben ze gegarandeerd heel veel speelplezier.

Lego Elves 41175 De Lavagrot van de Vuurdraak - Afbeelding 5Lego Elves 41175 De Lavagrot van de Vuurdraak - Afbeelding 6Lego Elves 41175 De Lavagrot van de Vuurdraak - Afbeelding 7
IN DE DOOS

  • Inclusief Emily Jones en Azari Firedancer minipoppetjes, plus Zonya de vuurdraak
  • Lavagrot met schuifmechanisme voor de lavastroom, mosbedden en een kampvuur. Met Schaduwfontein met mechanisme om het water in de fontein van giftig groen te veranderen in zuiver blauw
  • Accessoires: kaart, kersen, kampvuur, duivels masker en een marshmallow op een stok
  • Zonya de vuurdraak is 13 centimeter hoog en 28 centimeter lang en heeft een spanwijdte van 33 centimeter
  • De lavagrot is 9 centimeter hoog, 16 centimeter breed en 8 centimeter diep

Lego 41175 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 41175 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 41175 bouwinstructies.

LEGO ELVES 41175 DE LAVAGROT VAN DE VUURDRAAK

  • Fabrikantcode: 41175
  • Adviesleeftijd: 6-8
  • Aantal minifiguren: 2
  • Aantal onderdelen: 441

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Elves 41175 De Lavagrot van de Vuurdraak of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego kopen pagina met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Lego Elves 41175 De Lavagrot van de Vuurdraak - Afbeelding 8Lego Elves 41175 De Lavagrot van de Vuurdraak - Afbeelding 9Lego Elves 41175 De Lavagrot van de Vuurdraak - Afbeelding 10Lego Elves 41175 De Lavagrot van de Vuurdraak - Afbeelding 11
Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego Elves 41175 De Lavagrot van de Vuurdraak. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen