728x90: Gazelle Ad

Lego Elves 41184 Aira's luchtschip & de jacht op de amulet

De beste deal van vandaag

Lego

99,95

44,99

Product uit de handel

Lego Elves 41184 Aira's luchtschip & de jacht op de amulet kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, beleef spannende nieuwe avonturen in Elvendale als Emily Jones en

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 18 januari 2022

Lego Elves 41184 Aira's luchtschip & de jacht op de amulet aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
De (speelgoed)winkel van ons allemaal
Voor 15:00 uur besteld, vrijdag in huis
Klant is koning
Tijdelijk uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 44,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 44,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Elves 41184 Aira's luchtschip & de jacht op de amulet

Speelset

Fabrikantcode 41184
Adviesleeftijd 8-12

Kenmerken

Aantal minifiguren 2
Aantal onderdelen 343
Lego Elves 41184 Aira's luchtschip & de jacht op de amulet kopen?
Actuele prijs: € 44,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Elves 41184 Aira's luchtschip & de jacht op de amulet

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Elves 41184 Aira's luchtschip & de jacht op de amulet van Lego Elves is 41184. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Elves 41184 Aira's luchtschip & de jacht op de amulet is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 8-12 jaar. Lego Elves 41184 Aira's luchtschip & de jacht op de amulet wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 8-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego Elves 41184 Aira's luchtschip & de jacht op de amulet - Afbeelding 1Lego Elves 41184 Aira's luchtschip & de jacht op de amulet - Afbeelding 2Lego Elves 41184 Aira's luchtschip & de jacht op de amulet - Afbeelding 3Lego Elves 41184 Aira's luchtschip & de jacht op de amulet - Afbeelding 4
Het aantal Lego Elves minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Elves 41184 Aira's luchtschip & de jacht op de amulet wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 2 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Elves 41184 Aira's luchtschip & de jacht op de amulet heeft in totaal 343 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Beleef spannende nieuwe avonturen in Elvendale als Emily Jones en Aira Windwhistler, de windelf, op zoek gaan naar Emilys gestolen amulet en naar haar zusje, Sophie Jones. Vlieg het avontuur tegemoet met Aira's luchtschip met propeller die kan draaien, met plaats voor twee minipoppetjes, uitschuifbare vleugels en een kruisboog. Neem het op tegen Dukelin de goblin op de goblin glider met beweegbare vleugels, kwaadaardige kiemschieters en een kleine bergruimte met luik dat open kan. Begeef je op een spannende jacht door de lucht boven Elvendale. Dukelin de goblin ontdekt Emily Jones met haar amulet aan boord van Aira's luchtschip en valt aan met de goblin glider. Oh nee! De goblin gaat er met het amulet vandoor. Gebruik Aira's krachten van de wind om het luchtschip supersnel te laten vliegen en haal de goblin in voordat het amulet bij de goblinkoning belandt.

Deze set behoort toe aan het thema Lego Elves- Typenummer 41184 Lego. Met Lego kunnen kinderen hun fantasie ontwikkelen en hun bouwvaardigheden trainen. Terwijl de kinderen voertuigen in elkaar zetten, bouwen met de legosteentjes of een verhaal creëren met één van de vele speelfiguren, ontwikkelen ze onbewust hun motoriek en oog-/hand coördinatie. En ondertussen hebben ze gegarandeerd heel veel speelplezier.

Lego Elves 41184 Aira's luchtschip & de jacht op de amulet - Afbeelding 5Lego Elves 41184 Aira's luchtschip & de jacht op de amulet - Afbeelding 6Lego Elves 41184 Aira's luchtschip & de jacht op de amulet - Afbeelding 7

IN DE DOOS

 • Inclusief twee minipoppetjes: Emily Jones en Aira de windelf, plus Dukelin de goblin.
 • Airas luchtschip heeft een ballon, draaibare propeller, uitschuifbare vleugels, plaats voor twee minipoppetjes en een opbergruimte met luik dat open kan.
 • Bij de speelset hoort ook een goblin glider inclusief kleine bergruimte met luik dat open kan, beweegbare vleugels en kiemschieters.
 • Accessoire-elementen: magische boemerang, Airas instructieboek, landkaart, kompas, kwaadaardige kiemen, nop-elementen, amulet, kruisboog en twee bessen.
 • Help Emily Jones en Aira het luchtschip te bouwen met de instructies uit het magische boek.
 • Deze speelset biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 8-12 jaar.
 • Bij een aantal andere Lego Elves sets vind je nog meer ondeugende goblins.
 • Het luchtschip is ongeveer 16 centimeter hoog, 24 centimeter lang en 24 centimeter breed.
 • De goblin glider is ongeveer 5 centimeter hoog, 4 centimeter lang en 8 centimeter breed.

Lego 41184 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 41184 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 41184 bouwinstructies.

LEGO ELVES 41184 AIRA'S LUCHTSCHIP & DE JACHT OP DE AMULET

 • Fabrikantcode: 41184
 • Adviesleeftijd: 8-12
 • Aantal minifiguren: 2
 • Aantal onderdelen: 343

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Elves 41184 Aira's luchtschip & de jacht op de amulet of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego kopen pagina met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Lego Elves 41184 Aira's luchtschip & de jacht op de amulet - Afbeelding 8Lego Elves 41184 Aira's luchtschip & de jacht op de amulet - Afbeelding 9Lego Elves 41184 Aira's luchtschip & de jacht op de amulet - Afbeelding 10Lego Elves 41184 Aira's luchtschip & de jacht op de amulet - Afbeelding 11
Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen