728x90: Expert Ad

Lego Elves 41187 Rosalyns genezingsschuilplaats

De beste deal van vandaag

Lego

49,99

Product uit de handel

Lego Elves 41187 Rosalyns genezingsschuilplaats kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, pas op! De kwaadaardige goblin probeert Lula de babydraak te kidnappen. Maak

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 18 januari 2022

Lego Elves 41187 Rosalyns genezingsschuilplaats aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
Klant is koning
Tijdelijk uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 49,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 49,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Elves 41187 Rosalyns genezingsschuilplaats

Speelset

Fabrikantcode 41187
Adviesleeftijd 8-12

Kenmerken

Aantal minifiguren 2
Aantal onderdelen 460
Lego Elves 41187 Rosalyns genezingsschuilplaats kopen?
Actuele prijs: € 49,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Elves 41187 Rosalyns genezingsschuilplaats

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Elves 41187 Rosalyns genezingsschuilplaats van Lego Elves is 41187. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Elves 41187 Rosalyns genezingsschuilplaats is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 8-12 jaar. Lego Elves 41187 Rosalyns genezingsschuilplaats wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 8-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego Elves 41187 Rosalyns genezingsschuilplaats - Afbeelding 1Lego Elves 41187 Rosalyns genezingsschuilplaats - Afbeelding 2Lego Elves 41187 Rosalyns genezingsschuilplaats - Afbeelding 3Lego Elves 41187 Rosalyns genezingsschuilplaats - Afbeelding 4
Het aantal Lego Elves minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Elves 41187 Rosalyns genezingsschuilplaats wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 2 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Elves 41187 Rosalyns genezingsschuilplaats heeft in totaal 460 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Pas op! De kwaadaardige goblin probeert Lula de babydraak te kidnappen. Maak een duikvlucht met Rosalyn en Sapphire de moederdraak en breng de baby veilig terug naar Rosalyns verborgen genezingsboomhuis. Duw de bladeren opzij om de tweede etage van de genezingsschuilplaats te zien, waar je een toverdrank voor Lula kunt, terwijl Rosalyn ervoor zorgt dat Rimlin van kwaad in goed verandert. Ga dan op zoek naar de Elfen bij het fort van de goblinkoning en help hen Sophie Jones te redden! Beleef spannende avonturen in Elvendale met de genezingself Rosalyn Nightshade, die samen met de draak Sapphire over het woud waakt en de Elfen helpt bij hun missie. Deze Lego Elves-set bevat een draak met doorschijnende vleugels, ruimte op haar rug voor twee minipoppetjes en een babydraakje. Verder vind je een boom die kan worden geopend met een verborgen boomhuis van twee verdiepingen met een alchemiekamer en een medische werkplek. Er zitten nog meer ondeugende goblins bij een aantal andere Lego Elves sets.

IN DE DOOS

  • Genees de babydraak en verander een goblin van kwaad in goed met deze Lego Elves-set.
  • Inclusief figuren van Rosalyn Nightshade en Naida Riverheart, Rimlin de goblin, Sapphire de draak, Lula het babydraakje en het berenwelpje Lil' Blu.
  • De speelset bevat een boom met bladeren die kunnen worden geopend, met daarachter een verborgen boomhuis van twee verdiepingen inclusief alchemiekamer, haard, keuken, slaapkamer, medische werkplek en een grote kar.
  • De speelset omvat ook een in allerlei standen verstelbare volwassen draak met doorschijnende vleugels en ruimte op haar rug voor twee minipoppetjes en een babydraakje, een klein gedeelte met vleesetende planten en een plantvalstrik.
  • De speelset bevat 460 stukjes.

Lego 41187 bouwinstructies

Lego Elves 41187 Rosalyns genezingsschuilplaats - Afbeelding 5Lego Elves 41187 Rosalyns genezingsschuilplaats - Afbeelding 6Lego Elves 41187 Rosalyns genezingsschuilplaats - Afbeelding 7
De bouwinstructies voor de Lego 41187 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 41187 bouwinstructies.

LEGO ELVES 41187 ROSALYNS GENEZINGSSCHUILPLAATS

  • Fabrikantcode: 41187
  • Adviesleeftijd: 8-12
  • Aantal minifiguren: 2
  • Aantal onderdelen: 460

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Elves 41187 Rosalyns genezingsschuilplaats of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego kopen pagina met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego Elves 41187 Rosalyns genezingsschuilplaats. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen