728x90: Stella Ad

Lego Elves 41185 Magische redding uit het Goblin dorp

De beste deal van vandaag

Lego

134,99

64,99

Product uit de handel

Lego Elves 41185 Magische redding uit het Goblin dorp kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, beleef spannende nieuwe Elvendale-avonturen in het goblindorp

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 18 januari 2022

Lego Elves 41185 Magische redding uit het Goblin dorp aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
De (speelgoed)winkel van ons allemaal
Uiterlijk 24 januari in huis
Klant is koning
Tijdelijk uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 64,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 64,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Elves 41185 Magische redding uit het Goblin dorp

Speelset

Fabrikantcode 41185
Adviesleeftijd 7-12

Kenmerken

Aantal minifiguren 2
Aantal onderdelen 637
Lego Elves 41185 Magische redding uit het Goblin dorp kopen?
Actuele prijs: € 64,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Elves 41185 Magische redding uit het Goblin dorp

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Elves 41185 Magische redding uit het Goblin dorp van Lego Elves is 41185. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Elves 41185 Magische redding uit het Goblin dorp is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 7-12 jaar. Lego Elves 41185 Magische redding uit het Goblin dorp wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 7-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego Elves 41185 Magische redding uit het Goblin dorp - Afbeelding 1Lego Elves 41185 Magische redding uit het Goblin dorp - Afbeelding 2Lego Elves 41185 Magische redding uit het Goblin dorp - Afbeelding 3Lego Elves 41185 Magische redding uit het Goblin dorp - Afbeelding 4
Het aantal Lego Elves minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Elves 41185 Magische redding uit het Goblin dorp wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 2 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Elves 41185 Magische redding uit het Goblin dorp heeft in totaal 637 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Beleef spannende nieuwe Elvendale-avonturen in het goblindorp inclusief drie gebouwen en allerlei accessoires zoals een kristalwerkplaats met vergrootglas en draaibaar platform, een kooimakerswerkplaats met uitkijkpost en een kerker met exploderend hek, dat wordt geactiveerd door de plant omlaag te trekken. Help Azari Firedancer en Farran Leafshade de gevangen dieren te redden en te zoeken naar Sophie Jones! Kijk hoe die onhandige Fibblin probeert Hidee de kameleon te vangen. Help de elfen de kwaadaardige kiemen uit de katapult van Bieblin af te weren en sluip voorbij Smilin de wachter en de vleesetende planten. Als Panthara de panter is bevrijd, kun je verder gaan zoeken naar Sophie!

IN DE DOOS

 • Inclusief twee minipoppetjes: Azari en Farran, de drie goblins Bieblin, Fibblin en Smilin, plus figuurtjes van Panthara de panter en Hidee de kameleon.
 • De speelset omvat drie gebouwen: een kristalwerkplaats, een kooimakerswerkplaats en een kerker.
 • De kristalwerkplaats heeft een deur die open kan, schatkist, vergrootglas en draaibaar platform, toilet, bed met geheime la voor aardbeien, gevaarlijke planten, een geheime trap en een katapult tussen vleesetende planten.
 • De kooimakerswerkplaats heeft een deur die open kan, een uitkijkpost, gereedschap om kooien te maken en een open haard.
 • De kerker heeft een exploderend hek en een goblinglijbaan.
 • Bij de speelset hoort ook een grote kooi op wielen met plaats voor een dierenfiguur.
 • Accessoire-elementen: vergrootglas, kranten, gitaar, kippenpoot, brandhout, kwaadaardige instructies, beker, dynamiet, bijl, landkaart, gieter, verrekijker, insectenpotje, hamer, open haard, vangnet, vuurkracht- en aardekracht-noppen, twee aardbeien, drie kwaadaardige kiemen en twee kristallen.
 • Deze speelset biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 7-12 jaar.
 • Bij een aantal andere Lego Elves sets vind je nog meer ondeugende goblins.
 • Het goblindorp met de drie gebouwen naast elkaar is ongeveer 14 centimeter hoog, 40 centimeter breed en 5 centimeter diep.

Lego 41185 bouwinstructies

Lego Elves 41185 Magische redding uit het Goblin dorp - Afbeelding 5Lego Elves 41185 Magische redding uit het Goblin dorp - Afbeelding 6Lego Elves 41185 Magische redding uit het Goblin dorp - Afbeelding 7
De bouwinstructies voor de Lego 41185 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 41185 bouwinstructies.

LEGO ELVES 41185 MAGISCHE REDDING UIT HET GOBLIN DORP

 • Fabrikantcode: 41185
 • Adviesleeftijd: 7-12
 • Aantal minifiguren: 2
 • Aantal onderdelen: 637

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Elves 41185 Magische redding uit het Goblin dorp of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego kopen pagina met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen