728x90: Wehkamp Ad

Lego Duplo 10837 Wintervakantie van de Kerstman

De beste deal van vandaag

De Grote Speelgoedwinkel

27,99

27,99

Tijdelijk uitverkocht

Lego Duplo 10837 Wintervakantie van de Kerstman kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, lego Duplo kerstplezier voor peuters: vlieg door de lucht met de grote

Shop informatie

Verzendkosten: Reguliere verzendkosten
Levertijd: Voor 17:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Prijs beschikbaar vanaf: zondag 7 november 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 27,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 27,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Duplo 10837 Wintervakantie van de Kerstman

Speelset

Fabrikantcode 10837
Adviesleeftijd 2-5

Kenmerken

Aantal minifiguren 3
Aantal onderdelen 45
Lego Duplo 10837 Wintervakantie van de Kerstman kopen?
Actuele prijs: € 27,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Duplo 10837 Wintervakantie van de Kerstman

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Duplo 10837 Wintervakantie van de Kerstman van Lego Duplo is 10837. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Duplo 10837 Wintervakantie van de Kerstman is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 2-5 jaar. Lego Duplo 10837 Wintervakantie van de Kerstman wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 2-5 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego Duplo 10837 Wintervakantie van de Kerstman - Afbeelding 1Lego Duplo 10837 Wintervakantie van de Kerstman - Afbeelding 2Lego Duplo 10837 Wintervakantie van de Kerstman - Afbeelding 3Lego Duplo 10837 Wintervakantie van de Kerstman - Afbeelding 4
Het aantal Lego Duplo minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Duplo 10837 Wintervakantie van de Kerstman wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 3 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Duplo 10837 Wintervakantie van de Kerstman heeft in totaal 45 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Lego Duplo kerstplezier voor peuters: vlieg door de lucht met de grote arrenslee van de Kerstman. Als de slee veilig is geland, staan de twee Duplo kinderfiguren al te wachten en kan de sneeuwpret op de sleehelling beginnen. Laat je kind zelf de helling, de dennenboom en de sneeuwpop in elkaar zetten en zo spelenderwijs leren bouwen.

IN DE DOOS

 • Inclusief drie Lego Duplo figuren: de Kerstman en twee kinderen, plus twee dierenfiguren: een rendier en een eekhoorn.
 • De speelset bestaat uit de slee van de kerstman met rendiertuig, helling om van af te sleeën met een beweegbaar luikje voor het verstoppen van cadeautjes, een dennenboom en een sneeuwpop.
 • Inclusief stenen met opdruk van een zuurstok, cadeautjes, een ster en een sneeuwpoppengezicht om verhalen mee te bedenken.
 • Accessoire-elementen: een kinderslee en de muts van de kerstman.
 • Gebruik de figuren, accessoires en bedrukte stenen in deze speelset om een gezellige feestdagenstemming te creëren.
 • Uren speelplezier voor je peuter met de arrenslee van de Kerstman en het rendier – en met de kinderslee die telkens weer langs de helling omlaag kan glijden.
 • Stimuleer de eerste bouwvaardigheden met de sleehelling, sneeuwpop en dennenboom om zelf te bouwen.
 • Lego Duplo producten zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig spelen door kleine handjes.
 • De arrenslee vande Kerstman inclusief rendier is ongeveer 11 centimeter hoog, 23 centimeter lang en 6 centimeter breed.
 • De sleehelling is ongeveer 7 centimeter hoog, 19 centimeter breed en 9 centimeter diep.
 • De boom is ongeveer 16 centimeter hoog, 13 centimeter breed en 9 centimeter diep.
 • De sneeuwpop is ongeveer 9 centimeter hoog, 6 centimeter breed en 3 centimeter diep.
 • Verzamel de verschillende producten uit de serie Mijn eigen stad en speel het dagelijks leven na in een herkenbare Lego Duplo wereld.

Lego 10837 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 10837 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 10837 bouwinstructies.

Lego Duplo 10837 Wintervakantie van de Kerstman - Afbeelding 5Lego Duplo 10837 Wintervakantie van de Kerstman - Afbeelding 6Lego Duplo 10837 Wintervakantie van de Kerstman - Afbeelding 7
LEGO DUPLO 10837 WINTERVAKANTIE VAN DE KERSTMAN

 • Fabrikantcode: 10837
 • Adviesleeftijd: 2-5
 • Aantal minifiguren: 3
 • Aantal onderdelen: 45

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Duplo 10837 Wintervakantie van de Kerstman of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego Duplo 10837 Wintervakantie van de Kerstman. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen