728x90: Wehkamp Ad

Lego DC Comics Super Heroes 76052 Batcave - Classic tv-serie

De beste deal van vandaag

Lego

329,95

289,99

Product uit de handel

Lego DC Comics Super Heroes 76052 Batcave - Classic tv-serie kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, help Batman en Robin de boeven te vangen die zijn

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 24 november 2021

Lego DC Comics Super Heroes 76052 Batcave - Classic tv-serie aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
De (speelgoed)winkel van ons allemaal
Uiterlijk 3 december in huis
Entertainment en merchandise
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 289,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 289,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego DC Comics Super Heroes 76052 Batcave - Classic tv-serie

Algemeen

EAN code 5702015597654

Speelset

Fabrikantcode 76052
Adviesleeftijd 14-99

Kenmerken

Aantal minifiguren 9
Aantal onderdelen 2527
Lego DC Comics Super Heroes 76052 Batcave - Classic tv-serie kopen?
Actuele prijs: € 289,99

REVIEW

8.1
 • Levensecht • goede prijs-kwaliteitverhouding • gedetailleerd
 • Chaotisch
 • Experts

  4 bedrijven die een review hebben geschreven over de Lego DC Comics Super Heroes 76052 Batcave - Classic tv-serie geven in totaal een 8.1 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Omschrijving

  Wil je graag de Lego DC Comics Super Heroes 76052 Batcave, Classic tv-serie kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Lego DC Super Heroes voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Lego DC Comics Super Heroes 76052 Batcave, Classic tv-serie heeft de volgende EAN code 5702015597654. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen lego en wordt maar éen keer uitgegeven.

  Fabrikantcode van Lego DC Comics Super Heroes 76052 Batcave, Classic tv-serie

  Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego DC Comics Super Heroes 76052 Batcave, Classic tv-serie van Lego DC Super Heroes is 76052. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

  Adviesleeftijd

  Lego DC Comics Super Heroes 76052 Batcave - Classic tv-serie - Afbeelding 1Lego DC Comics Super Heroes 76052 Batcave - Classic tv-serie - Afbeelding 2Lego DC Comics Super Heroes 76052 Batcave - Classic tv-serie - Afbeelding 3Lego DC Comics Super Heroes 76052 Batcave - Classic tv-serie - Afbeelding 4
  Voor Lego DC Comics Super Heroes 76052 Batcave, Classic tv-serie is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 14-99 jaar. Lego DC Comics Super Heroes 76052 Batcave, Classic tv-serie wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 14-99 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

  Aantal minifiguren / poppetjes

  Het aantal Lego DC Super Heroes minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de DC Comics Super Heroes 76052 Batcave, Classic tv-serie wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 9 poppetjes (minifiguren).

  Aantal onderdelen

  De Lego DC Comics Super Heroes 76052 Batcave, Classic tv-serie heeft in totaal 2527 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

  Help Batman en Robin de boeven te vangen die zijn binnengedrongen in de Batcave. De speelset bestaat uit een Bat Lab met Batcomputer, plus de Batmobile met noppenschieters, een Batcopter met knipraketten en de Batmotor. Dit speciale model, gebaseerd op de klassieke tv-serie uit de jaren 60, bevat ook een Wayne Landhuis gedeelte met een buitenmuur en Bruce Wayne’s werkkamer met de karakteristieke Batphone en een boekenkast die opzij kan schuiven om de geheime ingang naar de Batcave te onthullen. Voordat ze langs de glijpalen naar de Batcave schuiven, moeten Bruce Wayne en Dick Grayson veranderen in Batman en Robin (aparte minifiguren bijgeleverd). Inclusief 9 minifiguren: Batman, Robin, Bruce Wayne, Dick Grayson, Alfred Pennyworth, The Joker, Catwoman, The Riddler en The Penguin.

  Lego DC Comics Super Heroes 76052 Batcave - Classic tv-serie - Afbeelding 5Lego DC Comics Super Heroes 76052 Batcave - Classic tv-serie - Afbeelding 6Lego DC Comics Super Heroes 76052 Batcave - Classic tv-serie - Afbeelding 7
  IN DE DOOS

  • Inclusief 9 minifiguren: Batman, Robin, Bruce Wayne, Dick Grayson, Alfred Pennyworth, The Joker, Catwoman, The Riddler en The Penguin.
  • Dit Lego model van de Batcave is gebaseerd op de klassieke tv-serie uit de jaren 60, inclusief 2 Batpole glijpalen voor Batman en Robin, een reeks Bat-gadgets, een helipad plus een Batmobile en een Batcopter.
  • Het Wayne Landhuis gedeelte bevat de werkkamer van Bruce Wayne met de bekende Batphone, een scharnierende Shakespeare buste met geheime knop, wegschuivende boekenkast voor toegang tot de Batpoles en diverse elementen, inclusief stenen met behangopdruk, wandlampen, ingelijste portretten, een ingelijste vis en trofeeën. Er hoort ook een buitenmuur bij waar schurken tegenop kunnen klimmen en het dak met antenne kan worden geopend om bij de Batpoles te komen.
  • In de Batcave vind je het hi-tech Bat-laboratorium van 2 verdiepingen met Batcomputer en allerlei afneembare accessoires zoals een leugendetector, een tafel, een ladenkast, Bat-gadgets en reageerbuisjes met doorschijnende elementen. Inclusief de bekende Batcave ingang voor de Batmobile en een helipad voor de Batcopter.
  • Batmobile met dubbele cockpit en de bekende Batphone, 2 noppenschieter, achterklep die open kan, dubbele uitlaat en stickers.
  • De Batcopter heeft een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, vleermuisachtige vleugels met 2 knipraketten en rotors en een propeller die kunnen draaien. Een schurk-minifiguur kan aan de achterkant van de Batcopter worden vastgezet voor hevige luchtduels.
  • De Batmotor heeft een bestuurdersstoel voor Batman, een doorschijnende koplamp en een zijspan voor Robin.
  • Inclusief een kat-figuurtje
  • Wapens: The Jokers TNT, Catwomans zweep, The Riddlers TNT en de paraplu van The Penguin.
  • Accessoires: Batmans 3 Batarangs, touw, enterhaak en handboeien.
  • Inclusief aparte minifiguren voor de andere identiteiten van Batman en Robin: ze gaan de geheime deur binnen als Bruce en Dick, en glijden langs de Batpoles omlaag als Lego DC Super Heroes!
  • De Batcave is 46 centimeter hoog, 56 centimeter breed en 20 centimeter diep.
  • De Batmobile is 6 centimeter hoog, 21 centimeter lang en 7 centimeter breed.
  • De Batcopter is 7 centimeter hoog, 22 centimeter lang en 19 centimeter breed.
  • De Batmotor is 4 centimeter hoog, 8 centimeter lang en 4 centimeter breed.

  Lego 76052 bouwinstructies

  De bouwinstructies voor de Lego 76052 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 76052 bouwinstructies.

  LEGO DC COMICS SUPER HEROES 76052 BATCAVE - CLASSIC TV-SERIE

  • Fabrikantcode: 76052
  • Adviesleeftijd: 14-99
  • Aantal minifiguren: 9
  • Aantal onderdelen: 2527

  Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego DC Comics Super Heroes 76052 Batcave - Classic tv-serie of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

  Lego DC Comics Super Heroes 76052 Batcave - Classic tv-serie - Afbeelding 8Lego DC Comics Super Heroes 76052 Batcave - Classic tv-serie - Afbeelding 9Lego DC Comics Super Heroes 76052 Batcave - Classic tv-serie - Afbeelding 10Lego DC Comics Super Heroes 76052 Batcave - Classic tv-serie - Afbeelding 11
  Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen