728x90: Wehkamp Ad

Lego DC Comics Super Heroes 76087 Flying Fox: Batmobile luchtbrugaanval

De beste deal van vandaag

Lego

134,-

129,99

Product uit de handel

Lego DC Comics Super Heroes 76087 Flying Fox: Batmobile luchtbrugaanval kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, werk samen met de Justice League om Steppenwolf en

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 25 november 2021

Lego DC Comics Super Heroes 76087 Flying Fox: Batmobile luchtbrugaanval aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
De (speelgoed)winkel van ons allemaal
Uiterlijk 6 december in huis
Entertainment en merchandise
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 129,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 129,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego DC Comics Super Heroes 76087 Flying Fox: Batmobile luchtbrugaanval

Speelset

Fabrikantcode 76087
Adviesleeftijd 9-14

Kenmerken

Aantal minifiguren 7
Aantal onderdelen 955
Lego DC Comics Super Heroes 76087 Flying Fox: Batmobile luchtbrugaanval kopen?
Actuele prijs: € 129,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego DC Comics Super Heroes 76087 Flying Fox: Batmobile luchtbrugaanval

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego DC Comics Super Heroes 76087 Flying Fox: Batmobile luchtbrugaanval van Lego DC Super Heroes is 76087. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego DC Comics Super Heroes 76087 Flying Fox: Batmobile luchtbrugaanval is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 9-14 jaar. Lego DC Comics Super Heroes 76087 Flying Fox: Batmobile luchtbrugaanval wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 9-14 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego DC Comics Super Heroes 76087 Flying Fox: Batmobile luchtbrugaanval - Afbeelding 1Lego DC Comics Super Heroes 76087 Flying Fox: Batmobile luchtbrugaanval - Afbeelding 2Lego DC Comics Super Heroes 76087 Flying Fox: Batmobile luchtbrugaanval - Afbeelding 3Lego DC Comics Super Heroes 76087 Flying Fox: Batmobile luchtbrugaanval - Afbeelding 4
Het aantal Lego DC Super Heroes minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de DC Comics Super Heroes 76087 Flying Fox: Batmobile luchtbrugaanval wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 7 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego DC Comics Super Heroes 76087 Flying Fox: Batmobile luchtbrugaanval heeft in totaal 955 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Werk samen met de Justice League om Steppenwolf en de Parademonen te verslaan en de kostbare Mother Box te pakken te krijgen in deze coole Lego DC Comics Super Heroes Flying Fox: Batmobile luchtbrugaanval-set. De Flying Fox is voorzien van een cockpit met plaats voor 2 minifiguren, een afneembare koepel, 2 wapens met veermechanisme, 2 noppenschieters en ruimte binnenin voor de Batmobile met een cockpit die kan worden geopend, 3 noppenschieters en verstelbare vleugels.

IN DE DOOS

 • Inclusief 6 minifiguren: Cyborg, Batman, Wonder Woman, Superman en 2 Parademonen, plus een grote figuur van Steppenwolf.
 • De Flying Fox is voorzien van een dubbele minifiguurcockpit met een afneembare koepel en een doorschijnend-rode voorruit, 2 wapens met veermechanisme, 2 noppenschieters, een schans om de Batmobile naar binnen te rijden en 2 boosters met doorschijnend-oranje elementen aan de achterkant.
 • De Batmobile heeft een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, 3 noppenschieters en verstelbare vleugels aan de voor- en achterkant.
 • Inclusief de Mother Box.
 • Wapens: Cyborgs aankoppelbare noppenschietarm, Batmans Batarang en enterhaak, Wonder Womans zwaard, de handnoppenschieters van de Parademonen en de bijl van Steppenwolf.
 • Accessoire-elementen: Wonder Womans schild en de folievleugels van de Parademonen.
 • De Flying Fox is ongeveer 13 centimeter hoog, 34 centimeter lang en 37 centimeter breed.
 • De Batmobile is ongeveer 5 centimeter hoog, 17 centimeter lang en 8 centimeter breed.
 • De Mother Box is ongeveer 1,6 centimeter hoog en 1,6 x 1,6 centimeter breed.

Lego 76087 bouwinstructies

Lego DC Comics Super Heroes 76087 Flying Fox: Batmobile luchtbrugaanval - Afbeelding 5Lego DC Comics Super Heroes 76087 Flying Fox: Batmobile luchtbrugaanval - Afbeelding 6Lego DC Comics Super Heroes 76087 Flying Fox: Batmobile luchtbrugaanval - Afbeelding 7
De bouwinstructies voor de Lego 76087 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 76087 bouwinstructies.

LEGO DC COMICS SUPER HEROES 76087 FLYING FOX: BATMOBILE LUCHTBRUGAANVAL

 • Fabrikantcode: 76087
 • Adviesleeftijd: 9-14
 • Aantal minifiguren: 7
 • Aantal onderdelen: 955

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego DC Comics Super Heroes 76087 Flying Fox: Batmobile luchtbrugaanval of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen