728x90: Bol Ad

Lego 60337 Passagierssneltrein City

Laagste prijs gevonden vandaag 13:40 uur voor € 119,99 bij Bol.com.

€ 119,99 € 231,49

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 13:40 uur

€ 119,99

bekijk

Logo Proshop

Proshop aanbieding: vandaag 15:19 uur

€ 120,35

bekijk

Logo Vivolanda

Vivolanda aanbieding: vandaag 15:19 uur

€ 121,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 119,99

Overweeg je de Lego 60337 Passagierssneltrein City te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 119,99 bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 119,99

Specificaties Lego 60337 Passagierssneltrein City

Algemeen

EAN code 5702017162126
Merk Lego
Aanbevolen leeftijd 7 jaar
Serie LEGO City

Fysieke kenmerken

Gewicht (Kilogram)2,229
Materiaal Kunststof
Kleur Divers

Overige kenmerken

Aantal benodigde batterijen 4

Kenmerken

Aantal minifiguren 6
Aantal onderdelen 764
Lego 60337 Passagierssneltrein City kopen
Actuele prijs: € 119,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De LEGO City Passagierssneltrein bevat een op afstand bestuurbare locomotief met werkende, dimbare koplampen en LEGO Powered Up technologie, een restauratiewagen, passagierswagon, perron, 24 railelementen en 6 minifiguren voor vele uren treinplezier. Deze geweldige bouwbare treinset beschikt over eenvoudig te volgen bouwinstructies voor elk model. Kinderen van 7 jaar en ouder kunnen zelfstandig bouwen of gezellig samen met vrienden en familie bouwen en spelen. Met LEGO City speelsets bevinden kinderen zich midden in de actie met realistische voertuigen, gedetailleerde gebouwen en inspirerende personages. Kinderen leren over de wereld om hen heen terwijl ze verhalen bedenken en situaties uit het echte leven op een leuke en spannende manier naspelen.

Daar komt de supersnelle Lego City Passagierssneltrein (60337) met brandende koplampen aan op het perron! Bewonder de ultramoderne, aerodynamische locomotief. Deze leuke speelset met speelgoedtrein voor kinderen vanaf 7 jaar heeft alle ingrediënten in huis voor eindeloos speelplezier. Dit treinspeelgoed voor kinderen bevat een op afstand bestuurbare trein met werkende, dimbare koplampen en Lego Powered Up technologie om de trein mee te besturen via een app. De trein bestaat uit een restauratiewagon en een passagierswagon.
De speelset beschikt daarnaast over een perron, een speelgoedspoorbaan met 24 railelementen, 6 minifiguren en diverse accessoires, zoals een laptop, telefoon, fiets, rolstoel, aktetas, rugzak en hotdog. Kinderen stappen in de restauratiewagon om een croissant en wat drinken te bestellen voor onderweg, of ze gaan door naar de passagierswagon, waar ruimte is voor bagage en een fiets. Aan boord kunnen de Lego poppetjes aan tafel gaan zitten en van de reis genieten. Kinderen kunnen het treinmodel zelfstandig bouwen of gezellig samen met vrienden en familie bouwen en spelen.
Met Lego City speelgoed spelen kinderen de hoofdrol in spannende verhalen, gebaseerd op het echte leven. Deze geweldige treinset beschikt over eenvoudig te volgen bouwinstructies, zodat kinderen vol zelfvertrouwen aan de slag kunnen. Deze moderne op afstand bestuurbare trein is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar die van coole voertuigen houden. Voor een verjaardag, een feestdag of om ze zomaar mee te verrassen.
Afmetingen: de passagierssneltrein is ongeveer 10 centimeter hoog, 86 centimeter lang en 5 centimeter breed Bevat 764 onderdelen

Eigenschappen

  • Deze Lego City treinset bestaat uit een op afstand bestuurbare speelgoedtrein met werkende, dimbare koplampen, en Lego Powered Up technologie.
  • Inclusief een op afstand bestuurbare trein met een restauratiewagon, passagierswagon en een stationsperron met een boom, bankje en een bord, plus 24 railelementen; 16 gebogen en 8 rechte.
  • Met realistische functies: de speelgoedtrein met werkende, dimbare koplampen kan worden bestuurd met de afstandsbediening in de speelset of vanaf een smartphone of tablet met de Lego Powered Up-app.
  • Inclusief 6 Lego minifiguren; 4 passagiers, een cafémedewerker en een machinist, plus diverse accessoires, zoals een laptop, telefoon, fiets, rolstoel, aktetas, rugzak, hotdog en croissant.
  • Kinderen zien de ultramoderne aerodynamische locomotief aankomen op het perron; vervolgens stappen ze aan boord van de restauratiewagon voor een croissant en wat te drinken, of ze gaan meteen door naar de passagierswagon, waar ruimte is voor de bagage en een fiets.
  • Het constructie speelgoed bevat stapsgewijze instructies voor ieder model, zodat kinderen met zelfvertrouwen kunnen beginnen aan het bouwen van de op afstand bestuurbare trein, het perron en de spoorbaan.
  • Verras kinderen vanaf 7 jaar die gek zijn op coole voertuigen en treinen met dit leuke Lego speelgoed - het is een ideaal cadeau voor een verjaardag, kerst of een andere speciale gelegenheid.

Lego 60337 Passagierssneltrein City - Afbeelding 1Lego 60337 Passagierssneltrein City - Afbeelding 2Lego 60337 Passagierssneltrein City - Afbeelding 3Lego 60337 Passagierssneltrein City - Afbeelding 4
LEGO 60337 PASSAGIERSSNELTREIN CITY

  • Aantal benodigde batterijen: 4
  • Aantal minifiguren: 6
  • Aantal onderdelen: 764

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 60337 Passagierssneltrein City of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Wil je graag de Lego 60337 Passagierssneltrein City kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Lego City voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze lego van het merk Lego City heeft de volgende EAN code 5702017162126. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen lego en wordt maar éen keer uitgegeven.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego 60337 Passagierssneltrein City - Afbeelding 5Lego 60337 Passagierssneltrein City - Afbeelding 6Lego 60337 Passagierssneltrein City - Afbeelding 7
Het aantal Lego City minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 60337 Passagierssneltrein City wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 6 poppetjes (minifiguren).

De Lego 60337 Passagierssneltrein City heeft in totaal 764 onderdelen en zijn in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 13:40 uur

€ 119,99

bekijk

Logo Proshop

Proshop aanbieding: vandaag 15:19 uur

€ 120,35

bekijk

Logo Vivolanda

Vivolanda aanbieding: vandaag 15:19 uur

€ 121,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen