728x90: Bol Ad

Lego 10308 Kerst dorpsstraat

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Lego 10308 Kerst dorpsstraat ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke lego vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Lego 10308 Kerst dorpsstraat

Algemeen

EAN code 5702017153285
Merk Lego
Fabrikantcode (sku) 6379793
Release datum September 2022
Aanbevolen leeftijd 18+

Fysieke kenmerken

Breedte (Centimeter)7
Hoogte (Centimeter)10
Diepte (Centimeter)17

Speelset

Fabrikantcode 10308
Adviesleeftijd 18+

Kenmerken

Sub-thema Lego Icons
Aantal minifiguren 6
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De sfeervolle Lego Kerst dorpsstraat (10308) speelset is de nieuwste aanwinst binnen de populaire Lego Winterdorp collectie. Bouw een schattig kerstdorp met een speelgoedwinkel, muziekwinkel en publiek, plus de winkeliers en hun knusse appartementen. Bouw daarna de tram die iedereen na een dagje winkelen weer naar huis brengt.

Door de sneeuw
Wat is er leuker dan tijdens de feestdagen met de tram te reizen? Bouw alle details van het voertuig, waaronder zitplaatsen voor 4 minifiguren. Je kunt het model zelfs motoriseren door Lego Powered Up onderdelen en je eigen rails en verlichting toe te voegen (allemaal apart verkrijgbaar).

Kom in de kerststemming

  • Bewonder alle details van de speelgoedwinkel en muziekwinkel met cadeautjes, plus daarboven gedetailleerde appartementen waar de winkeliers na een drukke dag tot rust kunnen komen. De speelset bevat ook een tramhalte en een kind dat een brief naar de Kerstman stuurt. Er zijn 4 boekjes met bouwinstructies, zodat je met het hele gezin samen kunt bouwen.
  • Een echte kersttraditie samen aan de slag en bouw alle details van dit Kerst dorpsstraat (10308) bouwmodel met een speelgoedwinkel, muziekwinkel, publiek, winkeliers en hun knusse appartementen.
  • Stap in de tramzet de gedetailleerde tram in elkaar en breng de minifiguren veilig thuis. Het voertuig is feestelijk versierd en heeft 4 zitplaatsen voor passagiers
  • Lekker winkelen ga naar de speelgoedwinkel Santas Toys and Games en H. Jollies muziekwinkel voor speelgoed en muziekinstrumenten en laat iemands kerstwens uitkomen
  • Tijd voor ontspanningna een drukke werkdag komen de winkeliers helemaal tot rust in hun appartementen. Ontdek alle sfeervolle details, zoals een kerstboom, cadeautjes en een bed boven de speelgoedwinkel en een eetkamer boven de muziekwinkel
  • 6 minifigurenbreng het Lego® kerstdorp tot leven met de minifiguren in deze set: 2 klanten, een kind dat een brief naar de Kerstman stuurt, 2 winkeliers en een trambestuurder
  • Compatibel met Powered Upmotoriseer het model met Lego® Powered Up onderdelen en voeg je eigen rails en verlichting toe (allemaal apart verkrijgbaar)
  • Afmetingende tram is ongeveer 10 centimeter hoog, 17 centimeter lang en 7 centimeter breed
  • Voor volwassenen en gezinnendeze Lego® speelset maakt deel uit van een reeks bouwsets voor volwassenen. Je kunt gezellig samen met familie en vrienden bouwen of de speelset cadeau geven aan echte kerstliefhebbers
  • De beste materialenLego® bouwstenen worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen: dat is al zo sinds 1958
  • Veiligheid staat vooropbij Lego® onderdelen komen veiligheid en kwaliteit op de eerste plaats. Daarom worden ze uitvoerig getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat dit model tegen een stootje kan.

Lego 10308 bouwinstructies?

De stap voor stap bouwinstructies is bedoeld om het Lego 10308 product te kunnen bouwen en kan je terugvinden in de doos. Voor de Lego 10308 kan je deze op de officiële Lego website terugvinden. Lego 10308 bouwinstructies.

Lego 6379793 boekje kwijt?

Het Lego boekje is voor deze Lego 6379793 set nodig om het te kunnen bouwen zoals het bedoeld is door Lego zelf. Maar als je het boekje kwijt bent voor je Lego 6379793 dan kan je deze gelukkig gratis downloaden op de officiële Lego website. Op de officiële Lego website kan je heel simpel zoeken naar het boekje op Lego nummer zoals bijvoorbeeld 6379793 boekje.

Lego 10308 Kerst dorpsstraat - Afbeelding 1Lego 10308 Kerst dorpsstraat - Afbeelding 2Lego 10308 Kerst dorpsstraat - Afbeelding 3Lego 10308 Kerst dorpsstraat - Afbeelding 4
LEGO 10308 KERST DORPSSTRAAT

  • Fabrikantcode: 10308
  • Adviesleeftijd: 18+
  • Sub-thema: Lego Icons
  • Aantal minifiguren: 6

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 10308 Kerst dorpsstraat of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Wil je graag de Lego 10308 Kerst dorpsstraat kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Lego overig voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze lego van het merk Lego overig heeft de volgende EAN code 5702017153285. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen lego en wordt maar éen keer uitgegeven.

Adviesleeftijd

Lego 10308 Kerst dorpsstraat - Afbeelding 5Lego 10308 Kerst dorpsstraat - Afbeelding 6Lego 10308 Kerst dorpsstraat - Afbeelding 7
Voor Lego 10308 Kerst dorpsstraat is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 18+ jaar. Lego 10308 Kerst dorpsstraat wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 18+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego overig minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 10308 Kerst dorpsstraat wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 6 poppetjes (minifiguren).

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen