728x90: Wehkamp Ad

NERF Elite 2.0 Turbine CS 18

De beste deal van vandaag

Vivolanda

30,95

Nu bestellen, dinsdag in huis.

NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 is een gemotoriseerde blaster. De Nerf heeft 4 tactische rails

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 50,-
Levertijd: Voor 22:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 28 november 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 30,95?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 30,95

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties NERF Elite 2.0 Turbine CS 18

Algemeen

EAN code 5010993732203
Merk NERF
Fabrikantcode (sku) E9481
Release datum 2020
Aanbevolen leeftijd 8 - 16 jaar
Geslacht Jongens en meisjes
Serie NERF Elite

Fysieke kenmerken

Gewicht (Kilogram) 1,3 kg
Materiaal Kunststof
Kleur Blauw / Oranje
Afmetingen verpakking (centimeter) 71,7 x 34,2 x 7,9 cm
Afmetingen product (centimeter) 71 x 35 x 7 cm

Overige kenmerken

Batterijen nodig
Aantal benodigde batterijen 4
Accu/batterij model Penlite
Accu/batterij technologie Alkaline

Speelgoedblaster kenmerken

Type afvuursysteem Automatisch
Type speelgoedblaster Pijltjes
Voedingstype Batterij
Maximale schietafstand ( meter ) 27 meter
NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 kopen
Actuele prijs: € 30,95
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van NERF voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 heeft de volgende EAN code 5010993732203. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen nerf en wordt maar éen keer uitgegeven.

De NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 is van het merk NERF en is een populair merk binnen de productgroep nerf. Het loont om de NERF nerf bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 - Afbeelding 1NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 - Afbeelding 2NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 - Afbeelding 3
Een nerf fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke nerf producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 van NERF is e9481. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de NERF SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 is sinds 2020 op de markt. In 2020 is NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 van NERF geïntroduceerd op de markt. Een ouder nerf wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige nerf producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals nerf.

Aanbevolen leeftijd

Voor NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 8 - 16 jaar jaar. NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 8 - 16 jaar jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

De fabrikant heeft getest bij welk geslacht NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 het meest in de smaak valt en daar is uitgekomen dat jongens en meisjes het bordspel het leukste vinden om mee te spelen. Maar dat zegt verder niet veel. Het is maar een richtlijn. Als het je leuk lijkt, probeer het gewoon.

NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 is onderdeel van de serie nerf elite. Deze groep producten hebben gemeenschappelijke kenmerken. Is NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 net niet het product wat je zoekt? Misschien hebben andere producten in de nerf elite serie deze eigenschappen wel.

NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 van NERF heeft een gewicht van 1,3 kg kilogram. Dit is handig om te weten als je het wilt meenemen onderweg. Het gewicht van 1,3 kg kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van nerf.

NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 van NERF heeft elektronica en heeft daarom batterijen nodig om te functioneren. Het product is elektronisch en daarom zijn batterijen nodig.

Het is altijd fijn om te weten hoeveel batterijen er in een apparaat gaan voordat je hem koopt. In de NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 gaan 4 batterijen of accu's.

Afvuursysteem: automatisch

Of een NERF pistool automatisch schiet, duidt men aan met het type afvuursysteem. We hebben hierin drie opties: handmatig, semi-automatisch en automatisch. De NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 heeft het volgende type afvuursysteem: automatisch. Bij NERF spreek men niet over wapens of munitie, omdat het speelgoed over speelgoed gaat. Daarom noemt men het blasters en projectielen.

De NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 van NERF vuurt pijltjes af. Een NERF pistool kan pijltjes, schijfjes of balletjes afvuren. De NERF pijltjes worden ook wel darts genoemd. De naam komt van NERF staat voor Non-Expanding Recreational Foam. Vertaald naar het Nederlands betekend dit: niet uitzettend schuim voor recreatief gebruik. Bestel je NERF gun, doe de pijltjes in het magazijn en begin met schieten.

Maximaal bereik

De NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 heeft een maximaal bereik van wel 27 meter meter. Sommige NERF blasters zijn groot en krachtig, waarmee je tot meer dan 30 meter ver kunt schieten. De meeste NERF modellen hebben een bereik van 20 tot 30 meter. Omdat NERF pijltjes gemaakt zijn van kunstschuim hoef je niet bang te zijn dat kinderen of volwassenen elkaar zomaar bezeren. NERF-guns zijn geschikt voor kinderen en volwassenen. Er zijn bedrijven, zoals Coolblue, en scholen en universiteiten die NERF evenementen organiseren.

De NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 is een gemotoriseerde blaster. De Nerf heeft 4 tactische rails en een loopbevestigingspunt, zodat je hem kunt aanpassen voor elke missie of strijd. De blaster heeft een 18-dart clip en lanceert snel darts. Bevat 36 NERF darts - 18 darts kunnen in het clipmagazijn worden geladen en de andere 18 kunnen in de buurt worden opgeslagen voor het herladen. Maximale schietafstand is 36 meter. Batterijen vereist (niet inbegrepen).

NERF ELITE 2.0 TURBINE CS 18

  • Aantal benodigde batterijen: 4
  • Type afvuursysteem: Automatisch
  • Type speelgoedblaster: Pijltjes
  • Voedingstype: Batterij
  • Maximale schietafstand: 27 meter meter

Kom je er niet uit bij het kopen van de NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze nerf producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je nerf of staat jouw nerf keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze nerf keuzehulp.

Populaire video voor artikel: NERF Elite 2.0 Turbine CS 18

Prijzen vergelijken NERF Elite 2.0 Turbine CS 18. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen