728x90: Wehkamp Ad

Lego 60303 City adventkalender


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wil je graag de Lego 60303 City adventkalender kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Lego City voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Lego 60303 City adventkalender heeft de volgende EAN code 5702016911619. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen lego en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De Lego 60303 City adventkalender is van het merk Lego City en is een populair merk binnen de productgroep lego. Het loont om de Lego City lego bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een lego fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke lego producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego 60303 City adventkalender van Lego City is 60303. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Lego City SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Lego 60303 City adventkalender is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Aanbevolen leeftijd

Voor Lego 60303 City adventkalender is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 5 - 12 jaar jaar. Lego 60303 City adventkalender wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 5 - 12 jaar jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Lego 60303 City adventkalender is onderdeel van de serie lego city. Deze groep producten hebben gemeenschappelijke kenmerken. Is Lego 60303 City adventkalender net niet het product wat je zoekt? Misschien hebben andere producten in de lego city serie deze eigenschappen wel.

Thema

De Lego 60303 City adventkalender valt onder de productlijn en thema city. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego 60303 City adventkalender het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het city thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego City minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 60303 City adventkalender wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 6 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego 60303 City adventkalender heeft in totaal 349 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Met de Lego 60303 City adventkalender tel je de dagen af tot kerst. Achter elk deurtje zit een personage of voertuig die je zelf kunt bouwen. In de set zitten personages uit de Lego City Adventures tv-serie - Top Hat Tom, Bob, Betty, Sam Grizzled, Shirley Keeper en Fendrich, plus een bouwbare sneeuwpop van Duke DeTain en een besneeuwde City speelmat. De adventkalender bevat 349 onderdelen en is leuk om cadeau te geven voor de feestdagen voor kinderen van 5 jaar en ouder.

Lego 60303 boekje

Ben je het boekje kwijt voor je Lego 60303? Alle Lego 60303 bouwinstructies zijn te downloaden op de officiële Lego website. Klik hier voor het officiële Lego 60303 boekje.

LEGO 60303 CITY ADVENTKALENDER

  • Sub-thema: City
  • Aantal minifiguren: 6
  • Aantal onderdelen: 349

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 60303 City adventkalender of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Specificaties Lego 60303 City adventkalender

Algemeen

EAN code 5702016911619
Merk LEGO
Fabrikantcode (sku) 60303
Aanbevolen leeftijd 5 - 12 jaar
Serie LEGO City

Speelset

VIP Punten 187

Kenmerken

Sub-thema City
Aantal minifiguren 6
Aantal onderdelen 349

Technisch

Werkt op batterijen (type)
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire video voor artikel: Lego 60303 City adventkalender

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen