728x90: Bol Ad

Sneaky Bastard

Laagste prijs gevonden vandaag 11:52 uur voor € 15,48 bij Bol.com.

€ 15,48

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 11:52 uur

€ 15,48

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 15,48

Overweeg je de Sneaky Bastard te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 15,48 bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 15,48

999 Games: Relevante promoties

Top 10 Producten

Top 10 bordspellen

Specificaties Sneaky Bastard

Algemeen

EAN code 8720289471231
Merk 999 Games
Fabrikantcode (sku) 999-SNB01
Release datum Augustus 2021
Aanbevolen leeftijd 12 - 99
Geslacht Jongens en meisjes
CE keurmerk

Fysieke kenmerken

Gewicht (Kilogram)0,208
Materiaal Karton
Afmetingen verpakking (centimeter)12,5 x 9,8 x 2,3

Speleigenschappen

Aantal spelers ( spelers )2 tot 6
Minimum aantal spelers ( spelers )2
Maximum aantal spelers ( spelers )6
Speeltijd (minuten)20
Spelsoort Strategisch spel
Doelgroep Kinderen
Personage Geen personage
Speleditie Standaard editie
Sneaky Bastard kopen
Actuele prijs: € 15,48
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Je gaat een huis kopen! Maar de huizenmarkt is compleet gestoord. Banken werken niet mee, adviseurs en makelaars lijken een dubbele agenda te hebben en zelfs het ergste bouwval kost je een vermogen. Als jij het winnende bod plaatst dan kan een sneaky bastard er met jouw geld vandoor gaan! Sneaky Bastard! is een veilingspel, waarin je zal gaan bieden op huizen. Om aan extra geld te komen kun je ook met een sneaky bastard-kaart een bod plaatsen op het geld dat door je tegenspelers tijdens de veiling wordt neergelegd. Het winnende bod geeft je het huis, maar de winnende sneaky bastard krijgt het geld. Dit is een snel kaartspel, dat draait om strategie, interactie en tactiek. Door slim te bepalen wanneer je je sneaky bastard-kaarten inzet, kun je meer geld verkrijgen voor latere rondes. Tevens moet je tactische afwegingen maken. Je hebt huizen nodig om te winnen, maar die huizen kun je ook inzetten om in volgende rondes mee te kunnen bieden.

IN DE DOOS
86 Speelkaarten
Handleiding

SNEAKY BASTARD

  • Aantal spelers: 2 tot 6 spelers
  • Minimum aantal spelers: 2 spelers
  • Maximum aantal spelers: 6 spelers
  • Spelsoort: Strategisch spel

Kom je er niet uit bij het kopen van de Sneaky Bastard of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze bordspel producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je bordspellen of staat jouw bordspel keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze bordspel keuzehulp.

Wil je graag de Sneaky Bastard kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van 999 Games voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze bordspel van het merk 999 Games heeft de volgende EAN code 8720289471231. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen bordspellen en wordt maar éen keer uitgegeven.

Maximaal aantal spelers

Sneaky Bastard kan maximaal gespeeld worden met 6 spelers. Helaas is het niet mogelijk om Sneaky Bastard niet spelen met meer dan 6 personen. Heb je meer mensen die gezellig willen meedoen, dan kun met elkaar samen spelen als stel. Het is echt niet mogelijk om met meer spelers dan 6 te spelen, omdat het aantal kaartjes, dobbelstenen, kaartjes daarop is afgestemd. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon gezellig om erbij te zitten als toeschouwer. 999 Games spellen zijn een populair tijdverdrijf. Check hierboven de specificaties van Sneaky Bastard om meer informatie te vinden het geweldige 999 Games spel.

Hoe lang duurt Sneaky Bastard?

De speelduur van een bordspel wordt ook wel de speeltijd genoemd. Met de speelduur wordt de tijd bedoeld die de spelers nodig hebben om Sneaky Bastard uit te spelen. Dit varieert natuurlijk en hangt af van het aantal spelers. Daarnaast hangt het ook af van persoon tot persoon en hoe snel die de in het spel gebruikte handelingen kunnen uitvoeren. De speeltijd is gemiddeld 20 minuten.

Populaire video voor artikel: Sneaky Bastard

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 11:52 uur

€ 15,48

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen