728x90: Bol Ad

Levensweg Elektronisch Bankieren

Laagste prijs gevonden vandaag 19:00 uur voor € 54,95 bij Bol.com.

€ 54,95

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 19:00 uur

€ 54,95

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 54,95

Overweeg je de Levensweg Elektronisch Bankieren te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 54,95 bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 54,95

Specificaties Levensweg Elektronisch Bankieren

Algemeen

EAN code 5010994927844
Merk Hasbro
Fabrikantcode (sku) A6769568
Aanbevolen leeftijd 8 - 99 jaar

Fysieke kenmerken

Gewicht (Kilogram)1,076
Materiaal Karton
Afmetingen verpakking (centimeter)40,2 x 26,6 x 5,3 cm (lxbxh)

Overige kenmerken

Aantal meegeleverde batterijen Geen
Accu/batterij model Penlite

Speleigenschappen

Aantal spelers ( spelers )2 tot 4
Minimum aantal spelers ( spelers )2
Maximum aantal spelers ( spelers )4
Speeltijd (minuten)60
Spelsoort Strategisch spel
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Personage Geen personage
Speleditie Standaard editie
Levensweg Elektronisch Bankieren kopen
Actuele prijs: € 54,95
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Het is een van de belangrijkste spellen, maar dan nu in een nieuw elektronisch jasje! Deze Elektronisch Bankieren versie van het spel Levensweg heeft een handige betaalautomaat die de financiën van alle spelers bijhoudt met behulp van pasjes. Als je salaris krijgt of de bank betaalt om naar avondschool te gaan dan gebruik je gewoon je supersnelle pasje om het te regelen! Verder is het gewoon het spel zoals je het kent en graag speelt, met een auto en pinnetjes voor kinderen en een partner. Als jij de juiste keuzes en als rijkste speler te eindigd dan win je het spel!

IN DE DOOS

  • Speelbord
  • Draaiwijzer
  • Pinnetjes
  • 5 Draai & Win fiches
  • 4 autos
  • 4 stapeltjes kaarten
  • 1 betaalautomaat
  • 4 elektronische bankpasjes
  • Spelregels

LEVENSWEG ELEKTRONISCH BANKIEREN

  • Aantal spelers: 2 tot 4 spelers
  • Minimum aantal spelers: 2 spelers
  • Maximum aantal spelers: 4 spelers
  • Spelsoort: Strategisch spel

Kom je er niet uit bij het kopen van de Levensweg Elektronisch Bankieren of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze bordspel producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je bordspellen of staat jouw bordspel keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze bordspel keuzehulp.

Wil je graag de Levensweg Elektronisch Bankieren kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Hasbro voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze bordspel van het merk Hasbro heeft de volgende EAN code 5010994927844. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen bordspellen en wordt maar éen keer uitgegeven.

Maximaal aantal spelers

Levensweg Elektronisch Bankieren kan maximaal gespeeld worden met 4 spelers. Helaas is het niet mogelijk om Levensweg Elektronisch Bankieren niet spelen met meer dan 4 personen. Heb je meer mensen die gezellig willen meedoen, dan kun met elkaar samen spelen als stel. Het is echt niet mogelijk om met meer spelers dan 4 te spelen, omdat het aantal kaartjes, dobbelstenen, kaartjes daarop is afgestemd. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon gezellig om erbij te zitten als toeschouwer. Hasbro spellen zijn een populair tijdverdrijf. Check hierboven de specificaties van Levensweg Elektronisch Bankieren om meer informatie te vinden het geweldige Hasbro spel.

Hoe lang duurt Levensweg Elektronisch Bankieren?

De speelduur van een bordspel wordt ook wel de speeltijd genoemd. Met de speelduur wordt de tijd bedoeld die de spelers nodig hebben om Levensweg Elektronisch Bankieren uit te spelen. Dit varieert natuurlijk en hangt af van het aantal spelers. Daarnaast hangt het ook af van persoon tot persoon en hoe snel die de in het spel gebruikte handelingen kunnen uitvoeren. De speeltijd is gemiddeld 60 minuten.

Populaire video voor artikel: Levensweg Elektronisch Bankieren

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 19:00 uur

€ 54,95

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen