728x90: Stella Ad

Catan Kooplieden & Barbaren - Uitbreiding

De beste deal van vandaag

Internet-Toys

37,99

32,30

Beschikbaar

Catan Kooplieden & Barbaren - Uitbreiding kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, dit is de derde grote uitbreiding op Catan. Kooplieden & Barbaren heeft 4

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Reguliere verzendkosten
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld? Dezelfde dag verz
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zondag 23 januari 2022

Catan Kooplieden & Barbaren - Uitbreiding aanbiedingen

Online Speelplezier
Beschikbaar
Alles wat je nodig in en om het huis
Niet Op voorraad, geen informatie beschikbaar
Plezier gegarandeerd!
Geen voorraad
De plek voor boeken (en speelgoed)
Tijdelijk niet voorradig

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 32,30?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 32,30

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

999 Games: Relevante promoties

Top 10 Producten

Top 10 bordspellen

Specificaties Catan Kooplieden & Barbaren - Uitbreiding

Algemeen

EAN code 8717249196297
Merk 999 Games
Fabrikantcode (sku) Kooplieden & Barbaren
Aanbevolen leeftijd 10 - 99 jaar
Serie Catan

Fysieke kenmerken

Gewicht (Kilogram) 0,899
Materiaal Kunststof
Afmetingen verpakking (centimeter) 30,5 x 29,6 x 7,5 cm (lxbxh)

Overige kenmerken

Accu/batterij model Geen batterijen
Accu/batterij technologie Geen batterijen

Speleigenschappen

Aantal spelers ( spelers ) 3 tot 4
Minimum aantal spelers ( spelers ) 3
Maximum aantal spelers ( spelers ) 4
Speeltijd (minuten) 60
Spelsoort Strategisch spel
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Personage Geen personage
Speleditie Uitbreiding
Catan Kooplieden & Barbaren - Uitbreiding kopen?
Actuele prijs: € 32,30
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Catan Kooplieden & Barbaren, Uitbreiding kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van 999 Games voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Catan Kooplieden & Barbaren, Uitbreiding heeft de volgende EAN code 8717249196297. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen bordspellen en wordt maar éen keer uitgegeven.

Catan Kooplieden & Barbaren, Uitbreiding is van het merk 999 Games en het merk 999 Games is een populair merk binnen de productgroep bordspellen. 999 Games bordspellen kun je vinden in winkels en webshops. 999 Games producten behoren tot de topmerken bordspellen in Nederland. Koop Catan Kooplieden & Barbaren, Uitbreiding voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Catan Kooplieden & Barbaren - Uitbreiding - Afbeelding 1Catan Kooplieden & Barbaren - Uitbreiding - Afbeelding 2Catan Kooplieden & Barbaren - Uitbreiding - Afbeelding 3Catan Kooplieden & Barbaren - Uitbreiding - Afbeelding 4
Een bordspellen fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke bordspellen producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Catan Kooplieden & Barbaren, Uitbreiding van 999 Games is kooplieden & barbaren. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de 999 Games SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Catan Kooplieden & Barbaren, Uitbreiding is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Aanbevolen leeftijd

Voor Catan Kooplieden & Barbaren, Uitbreiding is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 10 - 99 jaar jaar. Catan Kooplieden & Barbaren, Uitbreiding wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 10 - 99 jaar jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Catan Kooplieden & Barbaren, Uitbreiding is onderdeel van de serie catan. Deze groep producten hebben gemeenschappelijke kenmerken. Is Catan Kooplieden & Barbaren, Uitbreiding net niet het product wat je zoekt? Misschien hebben andere producten in de catan serie deze eigenschappen wel.

Catan Kooplieden & Barbaren, Uitbreiding van 999 Games heeft een gewicht van 0,899 kilogram. Dit is handig om te weten als je het wilt meenemen onderweg. Het gewicht van 0,899 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van bordspellen.

Aantal spelers

Dit bordspel is bedoeld voor 3 tot 4 speler(s). Wanneer je gezellig een gezelschapsspel wilt spelen dan is het ook leuk als iedereen kan meedoen. Het is het leukste om Catan Kooplieden & Barbaren, Uitbreiding samen spelen om met bekenden, vrienden en familie om de tijd te verdrijven. Het aantal spelers bepaald het aantal stukken, stenen, kaarten of fiches.

Minimaal aantal spelers

Het 999 Games Catan Kooplieden & Barbaren, Uitbreiding kun je spelen met minimaal 3 spelers. Met minder dan 3 personen is het niet mogelijk om het 999 Games gezelschapsspel te spelen. Heb je te weinig mensen om de Catan Kooplieden & Barbaren, Uitbreiding, bel dan je vrienden en familie om gezellig te komen spelen. Speel Catan Kooplieden & Barbaren, Uitbreiding lekker op de donkere dagen rondom de feestdagen of gezellig op de camping. De game van 999 Games is een geweldig cadeau voor bijvoorbeeld kerst of Sinterklaas.

Maximaal aantal spelers

Catan Kooplieden & Barbaren, Uitbreiding kan maximaal gespeeld worden met 4 spelers. Helaas is het niet mogelijk om Catan Kooplieden & Barbaren, Uitbreiding niet spelen met meer dan 4 personen. Heb je meer mensen die gezellig willen meedoen, dan kun met elkaar samen spelen als stel. Het is echt niet mogelijk om met meer spelers dan 4 te spelen, omdat het aantal kaartjes, dobbelstenen, kaartjes daarop is afgestemd. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon gezellig om erbij te zitten als toeschouwer. 999 Games spellen zijn een populair tijdverdrijf. Check hierboven de specificaties van Catan Kooplieden & Barbaren, Uitbreiding om meer informatie te vinden het geweldige 999 Games spel.

Hoe lang duurt Catan Kooplieden & Barbaren, Uitbreiding?

De speelduur van een bordspel wordt ook wel de speeltijd genoemd. Met de speelduur wordt de tijd bedoeld die de spelers nodig hebben om Catan Kooplieden & Barbaren, Uitbreiding uit te spelen. Dit varieert natuurlijk en hangt af van het aantal spelers. Daarnaast hangt het ook af van persoon tot persoon en hoe snel die de in het spel gebruikte handelingen kunnen uitvoeren. De speeltijd van Catan Kooplieden & Barbaren, Uitbreiding is gemiddeld 60 minuten. Een langere speelduur hoeft niet te betekenen dat het bordspel meer mentale inspanning vergt of complexer is. Sommige spellen duren gewoon langer dan andere spellen. Met 999 Games Catan Kooplieden & Barbaren, Uitbreiding ben je in ieder geval gemiddeld 60 minuten bezig.

Type bordspel

Er zijn verschillende soorten bordspellen. Van strategisch tot coöperatief spel, of denk bordspel. Dit bordspel van 999 Games valt onder het type strategisch spel. Veel strategisch bordspellen zijn afgeleid van het vroege schaken en dammen. Spellen zoals Diplomacy, Bohnanza en Catan werden oorspronkelijk op landkaarten gespeeld alvorens te worden aangepast aan een zeshoekig of cirkelvormig speeloppervlak. Het bordspeltype van veel 999 Games bordspellen is strategisch spel. Abstracte strategiespellen zoals Go en schaken, zijn volledig deterministisch en berusten alleen op de combinatorische mogelijkheden van de posities.

Doelgroep

Bordspellen worden over het algemeen ingedeeld in leeftijd en doelgroep. Niet altijd, maar over het algemeen kunnen bordspellen met wat begeleiding afwijken van het advies. De Catan Kooplieden & Barbaren, Uitbreiding komt met een doelgroep-advies en is geschikt voor kinderen en volwassenen. Je hebt bordspelen voor volwassenen en bordspelen voor kinderen. Coöperatieve bordspellen zijn leuk om met een gezelschap te spelen. Samen met het gezin aan de huiskamertafel rondom het spelbord.

Speleditie

Met de speleditie wordt aangegeven of het een standaard editie bordspel is, of dat het bijvoorbeeld een reisversie is. Catan Kooplieden & Barbaren, Uitbreiding van 999 Games is de uitbreiding.

Dit is de derde grote uitbreiding op Catan. Kooplieden & Barbaren heeft 4 varianten op Catan én 5 nieuwe uitdagende scenario's, die in meer of mindere mate met elkaar en met De Zeevaarders en Steden & Ridders kunt combineren.

Zo is er een havenmeester, die spelers met nederzettingen op havenlocaties met punten beloont. Of een vriendelijke struikrover die net zoals Robin Hood alleen de rijken berooft. Voor de liefhebbers van wat minder geluk is er de variant 'Gebeurtenissen op Catan', waarin de dobbelstenen door een uitgebalanceerd pakket kaarten worden vervangen.

Op verzoek van Catan spelers over de hele wereld is er ook een variant waarbij je het basisspel met twee spelers kunt spelen. Het grootste deel van de handleiding bestaat echter uit de beschrijving van vijf compleet nieuwe scenario's, die op moeilijkheidsgraad zijn gesorteerd. Van het makkelijke 'Vissers van Catan', via 'De Trektocht' naar het slotscenario 'Kooplieden & Barbaren', dat qua niveau niet onderdoet voor het pittige 'Steden & Ridders'. Kooplieden & Barbaren geeft een verzameling nieuwe elementen om van Catan weer een compleet nieuwe spelervaring te maken.

Kenmerken

  • Leeftijd: vanaf 10 jaar
  • Aantal spelers: 3 - 4
  • Speelduur: +/- 70 minuten
  • Moeilijkheidsgraad: 4

CATAN KOOPLIEDEN & BARBAREN - UITBREIDING

  • Aantal spelers: 3 tot 4 spelers
  • Minimum aantal spelers: 3 spelers
  • Maximum aantal spelers: 4 spelers
  • Spelsoort: Strategisch spel

Kom je er niet uit bij het kopen van de Catan Kooplieden & Barbaren - Uitbreiding of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze bordspel kopen pagina met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je bordspellen of staat jouw bordspel keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze bordspel keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen