728x90: Bol Ad

Catan De legende van de zeerovers Uitbreiding

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Catan De legende van de zeerovers Uitbreiding ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke bordspellen vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Review Catan De legende van de zeerovers Uitbreiding

8.0

Uitbreidbaar
Gevarieerd spel
Eenvoudige spelregels

Spelduur
Zonder uitbreidingsets beperkt
Spel wordt deels bepaald door geluk

Experts

4 bedrijven die een review hebben geschreven over de Catan - Basisspel geven in totaal een 8.0 als gemiddeld cijfer.

Score (8.0/10 - 4 expert)

Bekijk de review

999 Games: Relevante promoties

Top 10 Producten

Top 10 bordspellen

Specificaties Catan De legende van de zeerovers Uitbreiding

Algemeen

EAN code 8719214422707
Merk 999 Games
Fabrikantcode (sku) De Legende van de Zeerovers
Aanbevolen leeftijd 10 - 99 jaar

Fysieke kenmerken

Gewicht (Kilogram)1,064
Materiaal Karton
Afmetingen verpakking (centimeter)29,9 x 29,9 x 29,6 cm (lxbxh)

Overige kenmerken

Accu/batterij model Geen batterijen
Accu/batterij technologie Geen batterijen

Speleigenschappen

Aantal spelers ( spelers )3 tot 4
Minimum aantal spelers ( spelers )3
Maximum aantal spelers ( spelers )4
Speeltijd (minuten)90
Spelsoort Strategisch spel
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Personage Geen personage
Speleditie Standaard editie
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Ter gelegenheid van het bijna 20 jaar bestaan van Zeevaarders van Catan verschijnt deze speciale uitbreiding met 4 scenario's. Deze zijn in verhaalvorm gegoten en geeft informatie over de herkomst van de in Zeevaarders zo niet populaire zeerover.
Je kunt de scenario's in volgorde spelen en op die manier een campagne doorlopen. Hierbij ontvang je voordelen voor volgende scenario's. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een scenario los te spelen.

Let op! Om deze uitbreiding te kunnen spelen, moet je over het basisspel "Catan" en de uitbreiding "Zeevaarders" beschikken. Deze uitbreidingsset is alleen te combineren met de nieuwste editie van het basisspel en de uitbreidingen (de editie uit 2012 met de plastic onderdelen).

IN DE DOOS

  • 9 landtegels
  • 95 kaarten
  • 39 speelstukken
  • 6 randdelen
  • 75 fiches
  • 1 stickervel
  • 6 tableaus
  • 20 plastic zakjes
  • Spelregels

Catan De legende van de zeerovers Uitbreiding - Afbeelding 1Catan De legende van de zeerovers Uitbreiding - Afbeelding 2Catan De legende van de zeerovers Uitbreiding - Afbeelding 3Catan De legende van de zeerovers Uitbreiding - Afbeelding 4
CATAN DE LEGENDE VAN DE ZEEROVERS UITBREIDING

  • Aantal spelers: 3 tot 4 spelers
  • Minimum aantal spelers: 3 spelers
  • Maximum aantal spelers: 4 spelers
  • Spelsoort: Strategisch spel

Kom je er niet uit bij het kopen van de Catan De legende van de zeerovers Uitbreiding of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze bordspel producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je bordspellen of staat jouw bordspel keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze bordspel keuzehulp.

Wil je graag de Catan De legende van de zeerovers Uitbreiding kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van 999 Games voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze bordspel van het merk 999 Games heeft de volgende EAN code 8719214422707. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen bordspellen en wordt maar éen keer uitgegeven.

Maximaal aantal spelers

Catan De legende van de zeerovers Uitbreiding kan maximaal gespeeld worden met 4 spelers. Helaas is het niet mogelijk om Catan De legende van de zeerovers Uitbreiding niet spelen met meer dan 4 personen. Heb je meer mensen die gezellig willen meedoen, dan kun met elkaar samen spelen als stel. Het is echt niet mogelijk om met meer spelers dan 4 te spelen, omdat het aantal kaartjes, dobbelstenen, kaartjes daarop is afgestemd. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon gezellig om erbij te zitten als toeschouwer. 999 Games spellen zijn een populair tijdverdrijf. Check hierboven de specificaties van Catan De legende van de zeerovers Uitbreiding om meer informatie te vinden het geweldige 999 Games spel.

Hoe lang duurt Catan De legende van de zeerovers Uitbreiding?

De speelduur van een bordspel wordt ook wel de speeltijd genoemd. Met de speelduur wordt de tijd bedoeld die de spelers nodig hebben om Catan De legende van de zeerovers Uitbreiding uit te spelen. Dit varieert natuurlijk en hangt af van het aantal spelers. Daarnaast hangt het ook af van persoon tot persoon en hoe snel die de in het spel gebruikte handelingen kunnen uitvoeren. De speeltijd is gemiddeld 90 minuten.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen