728x90: Wehkamp Ad

Lego Minifiguren 60153 Personenset plezier aan het strand


GEEN PRIJZEN BESCHIKBAAR

Op dit moment zijn er geen actuele prijzen bekend voor dit product.

Laagste prijs gevonden:

Specificaties Lego Minifiguren 60153 Personenset plezier aan het strand

Speelset

Fabrikantcode 60153
Adviesleeftijd 5-12

Kenmerken

Aantal minifiguren 19
Aantal onderdelen 169
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Laat de bevolking van je Lego stad groeien met deze serie personen in de vorm van een hele reeks minifiguren met allerlei mogelijkheden voor activiteiten zoals windsurfen en kanoën. Inclusief volleybalnet met bal, bomen, hangmat en een ijskraam. De speelset omvat 15 minifiguren plus figuren van een hond, vis, dolfijn en kreeft.


IN DE DOOS

 • Inclusief 15 mannelijke en vrouwelijke minifiguren (volwassenen en kinderen) plus een hond-, dolfijn-, kreeft- en vis-figuurtje.
 • De speelset bevat ook een aantal modellen om zelf te bouwen voor een fleurig strandtafereel.
 • Spring op de surfplank, trek het zeil omhoog en scheer over de golven.
 • Peddel met de kajak het water op en ga dobberen langs de kust.
 • Koop een ijsje bij de ijskraam en ga dan lekker in de hangmat liggen met de mp3-speler.
 • Bouw een zandkasteel op het strand.
 • Accessoire-elementen: kajak met peddel, strandwachttoren, megafoon, verrekijker, volleybalnet en bal, hangmat, twee bomen, mp3-speler, ijskraam met ijsje en extra hoorntje, bankbiljet, parasol, camera, zandkasteel, schep, emmer, afvalbak, bezem, banaan, goudkleurig munt-element, metaaldetector en een radio.

Lego 60153 bouwinstructies?

De stap voor stap bouwinstructies is bedoeld om het Lego 60153 product te kunnen bouwen en kan je terugvinden in de doos. Voor de Lego 60153 kan je deze op de officiële Lego website terugvinden. Lego 60153 bouwinstructies.

Lego Minifiguren 60153 Personenset plezier aan het strand - Afbeelding 1Lego Minifiguren 60153 Personenset plezier aan het strand - Afbeelding 2Lego Minifiguren 60153 Personenset plezier aan het strand - Afbeelding 3Lego Minifiguren 60153 Personenset plezier aan het strand - Afbeelding 4
LEGO MINIFIGUREN 60153 PERSONENSET PLEZIER AAN HET STRAND

 • Fabrikantcode: 60153
 • Adviesleeftijd: 5-12
 • Aantal minifiguren: 19
 • Aantal onderdelen: 169

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Minifiguren 60153 Personenset plezier aan het strand of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Adviesleeftijd

Voor Lego Minifiguren 60153 Personenset plezier aan het strand is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 5-12 jaar. Lego Minifiguren 60153 Personenset plezier aan het strand wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 5-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego Minifiguren 60153 Personenset plezier aan het strand - Afbeelding 5Lego Minifiguren 60153 Personenset plezier aan het strand - Afbeelding 6Lego Minifiguren 60153 Personenset plezier aan het strand - Afbeelding 7
Het aantal Lego Minifiguren minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Minifiguren 60153 Personenset plezier aan het strand wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 19 poppetjes (minifiguren).

De 60153 Personenset plezier aan het strand heeft in totaal 169 onderdelen en zijn in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen