728x90: Bol Ad

24Kitchen Battle of the Chef

Laagste prijs gevonden vandaag 03:35 uur voor € 21,90 bij Bol.com.

€ 21,90

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 03:35 uur

€ 21,90

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 21,90

Overweeg je de 24Kitchen Battle of the Chef te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 21,90 bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 21,90

Specificaties 24Kitchen Battle of the Chef

Algemeen

EAN code 8710125071541
Merk King International
Fabrikantcode (sku) 24Kitchen Battle of the Chefs
Aanbevolen leeftijd 12-99
Geslacht Jongens en meisjes

Fysieke kenmerken

Gewicht (Kilogram)0,946
Materiaal Karton
Afmetingen verpakking (centimeter)26 x 25,6 x 6,5 (lxbxh)

Overige kenmerken

Batterijen nodig
Aantal meegeleverde batterijen Geen
Accu/batterij model Geen batterijen
Accu/batterij technologie Geen batterijen
Taal Nederlands

Speleigenschappen

Aantal spelers ( spelers )2 tot 6
Minimum aantal spelers ( spelers )2
Maximum aantal spelers ( spelers )6
Speeltijd (minuten)45
Spelsoort Vraag/antwoord spel
Doelgroep Volwassenen, kinderen
Gewonnen prijzen Geen
Maakt geluid
Personage Geen personage
Speleditie Standaard editie
24Kitchen Battle of the Chef kopen
Actuele prijs: € 21,90
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

24Kitchen Battle of the chefs is een heerlijk bordspel waarin alles draait om eten! Je neemt een snufje geluk, een paar gram kook kennis en een klein vleugje creativiteit. Dit zijn de ingredienten waarmee je in dit trivia bordspel als winnaar uit de bus komt. Er zijn zes categorieen en zes koksmutsen te verdienen. Dit doe je door zeer gevarieerde vragen te beantwoorden en leuke opdrachten uit te voeren. Sommige zijn makkelijk, maar andere zijn echte uitdagingen en breinbrekers. Een ontzettend leuk spel voor echte kookgekken!

24KITCHEN BATTLE OF THE CHEF

  • Aantal spelers: 2 tot 6 spelers
  • Minimum aantal spelers: 2 spelers
  • Maximum aantal spelers: 6 spelers
  • Spelsoort: Vraag/antwoord spel

Kom je er niet uit bij het kopen van de 24Kitchen Battle of the Chef of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze bordspel producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je bordspellen of staat jouw bordspel keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze bordspel keuzehulp.

Wil je graag de 24Kitchen Battle of the Chef kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van King International voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze bordspel van het merk King International heeft de volgende EAN code 8710125071541. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen bordspellen en wordt maar éen keer uitgegeven.

Maximaal aantal spelers

24Kitchen Battle of the Chef kan maximaal gespeeld worden met 6 spelers. Helaas is het niet mogelijk om 24Kitchen Battle of the Chef niet spelen met meer dan 6 personen. Heb je meer mensen die gezellig willen meedoen, dan kun met elkaar samen spelen als stel. Het is echt niet mogelijk om met meer spelers dan 6 te spelen, omdat het aantal kaartjes, dobbelstenen, kaartjes daarop is afgestemd. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon gezellig om erbij te zitten als toeschouwer. King International spellen zijn een populair tijdverdrijf. Check hierboven de specificaties van 24Kitchen Battle of the Chef om meer informatie te vinden het geweldige King International spel.

Hoe lang duurt 24Kitchen Battle of the Chef?

De speelduur van een bordspel wordt ook wel de speeltijd genoemd. Met de speelduur wordt de tijd bedoeld die de spelers nodig hebben om 24Kitchen Battle of the Chef uit te spelen. Dit varieert natuurlijk en hangt af van het aantal spelers. Daarnaast hangt het ook af van persoon tot persoon en hoe snel die de in het spel gebruikte handelingen kunnen uitvoeren. De speeltijd is gemiddeld 45 minuten.

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 03:35 uur

€ 21,90

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen