728x90: Bol Ad

Tiptoi de stift

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Tiptoi de stift ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke bordspellen vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Tiptoi de stift

Algemeen

EAN code 4005556007899
Merk Ravensburger
Fabrikantcode (sku) Tiptoi de stift
Aanbevolen leeftijd Vanaf 4 jaar
Geslacht Jongens en meisjes
Serie Ravensburger Tiptoi

Fysieke kenmerken

Gewicht (Kilogram)0,4
Materiaal Kunststof
Kleur Oranje
Afmetingen product (centimeter)5 x 5 x 17 (lxbxh)

Overige kenmerken

Aantal meegeleverde batterijen Geen
Taal Nederlands

Speleigenschappen

Aantal spelers ( spelers )1
Minimum aantal spelers ( spelers )1
Maximum aantal spelers ( spelers )1
Speeltijd (minuten)30
Spelsoort Educatief spel
Maakt geluid
Personage Geen personage
Speleditie Standaard editie
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Met de Tiptoi-stift van Ravensburger is leren nog nooit zo levendig en leuk geweest! Het is de slimste stift ter wereld en brengt leren echt tot leven. Tip met de stift op de boeken, spellen en puzzels van Tiptoi en ontdek hoe ze op bijzondere wijze tot leven komen. De slimme stift vertelt avontuurlijke verhalen vol wetenswaardigheden, laat echte stemmen en geluiden horen, stelt vragen of neemt je mee door spannende raadsels en zoekspellen.

De Tiptoi-stift is erg veelzijdig! De intelligente elektronica in de stift zorgt iedere keer voor nieuwe verrassingen en afwisselende informatie. De ene keer verandert de Tiptoi in een verhalenverteller of in een spelleider en een andere keer vertelt hij vier- tot zesjarigen wat ze willen weten of hij stelt ze vragen en controleert de antwoorden. De stift is uitermate geschikt voor alle producten die het Tiptoi-logo dragen.

Kenmerken

  • De Tiptoi-stift van Ravensburger brengt leren tot leven.
  • Je leert over alles met deze stift.
  • Tip met de stift op een Tiptoi-product.
  • De slimme stift vertelt avontuurlijke verhalen, je kunt stemmen en geluiden horen en hij geeft leuke opdrachten.
  • De stift zorgt iedere keer voor nieuwe verrassingen en afwisselende informatie.
  • De stift is uitermate geschikt voor alle producten die het Tiptoi-logo dragen.

Tiptoi de stift - Afbeelding 1Tiptoi de stift - Afbeelding 2Tiptoi de stift - Afbeelding 3Tiptoi de stift - Afbeelding 4
TIPTOI DE STIFT

  • Aantal spelers: 1 spelers
  • Minimum aantal spelers: 1 spelers
  • Maximum aantal spelers: 1 spelers
  • Spelsoort: Educatief spel

Kom je er niet uit bij het kopen van de Tiptoi de stift of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze bordspel producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je bordspellen of staat jouw bordspel keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze bordspel keuzehulp.

Wil je graag de Tiptoi de stift kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Ravensburger voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze bordspel van het merk Ravensburger heeft de volgende EAN code 4005556007899. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen bordspellen en wordt maar éen keer uitgegeven.

Maximaal aantal spelers

Tiptoi de stift kan maximaal gespeeld worden met 1 spelers. Helaas is het niet mogelijk om Tiptoi de stift niet spelen met meer dan 1 personen. Heb je meer mensen die gezellig willen meedoen, dan kun met elkaar samen spelen als stel. Het is echt niet mogelijk om met meer spelers dan 1 te spelen, omdat het aantal kaartjes, dobbelstenen, kaartjes daarop is afgestemd. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon gezellig om erbij te zitten als toeschouwer. Ravensburger spellen zijn een populair tijdverdrijf. Check hierboven de specificaties van Tiptoi de stift om meer informatie te vinden het geweldige Ravensburger spel.

Hoe lang duurt Tiptoi de stift?

De speelduur van een bordspel wordt ook wel de speeltijd genoemd. Met de speelduur wordt de tijd bedoeld die de spelers nodig hebben om Tiptoi de stift uit te spelen. Dit varieert natuurlijk en hangt af van het aantal spelers. Daarnaast hangt het ook af van persoon tot persoon en hoe snel die de in het spel gebruikte handelingen kunnen uitvoeren. De speeltijd is gemiddeld 30 minuten.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen