728x90: Bol Ad

Jumbo Ik Leer Coderen

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Jumbo Ik Leer Coderen ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke bordspellen vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Specificaties Jumbo Ik Leer Coderen

Algemeen

EAN code 8710126197202
Merk Jumbo
Fabrikantcode (sku) Ik Leer Coderen
Aanbevolen leeftijd Vanaf 5
Geslacht Jongens en meisjes
Serie Ik Leer

Fysieke kenmerken

Gewicht (Kilogram)0,938
Kleur Multi colour
Afmetingen verpakking (centimeter)31,7 x 26,8 x 6,5 (lxbxh)

Overige kenmerken

Taal Nederlands

Speleigenschappen

Aantal spelers ( spelers )1
Minimum aantal spelers ( spelers )1
Maximum aantal spelers ( spelers )1
Speeltijd (minuten)15
Spelsoort Educatief spel
Maakt geluid
Speleditie Standaard editie
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Leer spelenderwijs de basisprincipes van de computertaal met dit leerrijke Ik leer coderen spel van Jumbo.

Ik leer coderen van Jumbo is een leuk spel waarbij kinderen op een leuke manier de basisprincipes van de computertaal leren. Coderen is het vertalen van een opdracht naar computertaal zodat een computer de opdracht kan uitvoeren. Wijs de aap de weg naar de bananen door de juiste stappen te zetten. Het speciale blokjessysteem zorgt ervoor dat kinderen dit zelfstandig kunnen oefenen. Het spel bevat twintig kaarten met opdrachten op drie verschillende niveaus.

Kenmerken

  • Leer met dit spel de basisprincipes van de computertaal.
  • Coderen is het vertalen van een opdracht naar computertaal.
  • Het spel bevat twintig kaarten met opdrachten op drie verschillende niveaus.

Jumbo Ik Leer Coderen - Afbeelding 1Jumbo Ik Leer Coderen - Afbeelding 2Jumbo Ik Leer Coderen - Afbeelding 3Jumbo Ik Leer Coderen - Afbeelding 4

JUMBO IK LEER CODEREN

  • Aantal spelers: 1 spelers
  • Minimum aantal spelers: 1 spelers
  • Maximum aantal spelers: 1 spelers
  • Spelsoort: Educatief spel

Kom je er niet uit bij het kopen van de Jumbo Ik Leer Coderen of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze bordspel producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je bordspellen of staat jouw bordspel keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze bordspel keuzehulp.

Wil je graag de Ik Leer Coderen kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Jumbo voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze bordspel van het merk Jumbo heeft de volgende EAN code 8710126197202. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen bordspellen en wordt maar éen keer uitgegeven.

Maximaal aantal spelers

Jumbo Ik Leer Coderen kan maximaal gespeeld worden met 1 spelers. Helaas is het niet mogelijk om Jumbo Ik Leer Coderen niet spelen met meer dan 1 personen. Heb je meer mensen die gezellig willen meedoen, dan kun met elkaar samen spelen als stel. Het is echt niet mogelijk om met meer spelers dan 1 te spelen, omdat het aantal kaartjes, dobbelstenen, kaartjes daarop is afgestemd. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon gezellig om erbij te zitten als toeschouwer. Jumbo spellen zijn een populair tijdverdrijf. Check hierboven de specificaties van Jumbo Ik Leer Coderen om meer informatie te vinden het geweldige Jumbo spel.

Hoe lang duurt Jumbo Ik Leer Coderen?

De speelduur van een bordspel wordt ook wel de speeltijd genoemd. Met de speelduur wordt de tijd bedoeld die de spelers nodig hebben om Ik Leer Coderen uit te spelen. Dit varieert natuurlijk en hangt af van het aantal spelers. Daarnaast hangt het ook af van persoon tot persoon en hoe snel die de in het spel gebruikte handelingen kunnen uitvoeren. De speeltijd is gemiddeld 15 minuten.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen