728x90: Bol Ad

Bad Bones

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Bad Bones ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke bordspellen vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Bad Bones

Algemeen

EAN code 0660042425515
Merk Sit Down! Games
Fabrikantcode (sku) Bad Bones
Aanbevolen leeftijd 8-99
Geslacht Jongens en meisjes

Fysieke kenmerken

Gewicht (Kilogram)2,971
Afmetingen verpakking (centimeter)31,9 x 31,4 x 8,3 (lxbxh)

Overige kenmerken

Accu/batterij model Geen batterijen
Taal Nederlands

Speleigenschappen

Aantal spelers ( spelers )1 tot 6
Minimum aantal spelers ( spelers )1
Maximum aantal spelers ( spelers )6
Speeltijd (minuten)30
Spelsoort Strategisch spel, Coöperatief spel
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Speleditie Standaard editie
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Hordes skeletten vallen je vredevolle rijk binnen. Om weerstand te bieden moet je ze proberen af te leiden naar je buren. Zo gauw een speler uitgeschakeld is, eindigt het spel.

In Bad Bones spelen alle spelers simultaan op hun persoonlijke speelbord. Ontwikkel de beste verdediging tegen de altijs groeiende massa skeletten die op je af komt. Om jezelf te beschermen moet je vallen opzetten, je held uitsturen of je draak in de strijd gooien... maar vooral, overleven !

Bad Bones bevat alle regels op het spel als basisspel, advanced, coöperatief en solospel te spelen. Je kan het spel met meerdere spelers spelen door meerdere exemplaren van Bad Bones te combineren.

BAD BONES

  • Aantal spelers: 1 tot 6 spelers
  • Minimum aantal spelers: 1 spelers
  • Maximum aantal spelers: 6 spelers
  • Spelsoort: Strategisch spel, Coöperatief spel

Bad Bones  - Afbeelding 1Bad Bones  - Afbeelding 2Bad Bones  - Afbeelding 3Bad Bones  - Afbeelding 4
Kom je er niet uit bij het kopen van de Bad Bones of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze bordspel producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je bordspellen of staat jouw bordspel keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze bordspel keuzehulp.

Wil je graag de Bad Bones kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Sit Down! Games voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze bordspel van het merk Sit Down! Games heeft de volgende EAN code 0660042425515. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen bordspellen en wordt maar éen keer uitgegeven.

Maximaal aantal spelers

Bad Bones kan maximaal gespeeld worden met 6 spelers. Helaas is het niet mogelijk om Bad Bones niet spelen met meer dan 6 personen. Heb je meer mensen die gezellig willen meedoen, dan kun met elkaar samen spelen als stel. Het is echt niet mogelijk om met meer spelers dan 6 te spelen, omdat het aantal kaartjes, dobbelstenen, kaartjes daarop is afgestemd. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon gezellig om erbij te zitten als toeschouwer. Sit Down! Games spellen zijn een populair tijdverdrijf. Check hierboven de specificaties van Bad Bones om meer informatie te vinden het geweldige Sit Down! Games spel.

Hoe lang duurt Bad Bones?

De speelduur van een bordspel wordt ook wel de speeltijd genoemd. Met de speelduur wordt de tijd bedoeld die de spelers nodig hebben om Bad Bones uit te spelen. Dit varieert natuurlijk en hangt af van het aantal spelers. Daarnaast hangt het ook af van persoon tot persoon en hoe snel die de in het spel gebruikte handelingen kunnen uitvoeren. De speeltijd is gemiddeld 30 minuten.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen