728x90: Bol Ad

Slimste Mens ter Wereld

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Slimste Mens ter Wereld ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke bordspellen vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Slimste Mens ter Wereld

Algemeen

Merk Just Games
Fabrikantcode (sku) De Slimste Mens ter Wereld
Top Product 8718866300166
Aanbevolen leeftijd Vanaf 12
Geslacht Jongens en meisjes

Fysieke kenmerken

Gewicht (Kilogram)1,481
Materiaal Karton
Afmetingen verpakking (centimeter)36 x 26,5 x 8,8 (lxbxh)

Overige kenmerken

Aantal meegeleverde batterijen 4
Accu/batterij model Penlite
Accu/batterij technologie Alkaline
Taal Nederlands

Speleigenschappen

Aantal spelers ( spelers )2 tot 4
Minimum aantal spelers ( spelers )2
Maximum aantal spelers ( spelers )4
Speeltijd (minuten)45
Spelsoort Denkspel, Vraag/antwoord spel
Doelgroep Volwassenen, kinderen
Personage Geen personage
Speleditie Standaard editie
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De slimste mens ter wereld! Speel de populaire TV quiz nu thuis en ontdek wie de slimste is. Alle onderdelen van de tv-quiz vind je terug in dit bordspel. Verdien seconden met de 3-6-9 ronde; geef razendsnel de 4 goede antwoorden in open deur en kun je de puzzel oplossen terwijl de zuurverdiende seconden wegtikken? Ervaar de stress, speel je tegenstander naar 0 seconden om zo te winnen en bekroond te worden tot Slimste Mens.

Met meer dan 6000 verrassende vragen en antwoorden is de slimste mens ter wereld goed voor urenlang spelplezier. De vragen in De Slimste Mens zijn algemeen genoeg om voor zowel Vlamingen als voor Nederlanders te spelen.

Geschikt voor 2-4 spelers van 12 jaar en ouder. Speelduur van het spel: ongeveer 45 minuten.

Slimste Mens ter Wereld - Afbeelding 1Slimste Mens ter Wereld - Afbeelding 2Slimste Mens ter Wereld - Afbeelding 3Slimste Mens ter Wereld - Afbeelding 4
SLIMSTE MENS TER WERELD

  • Top Product: 8718866300166
  • Aantal spelers: 2 tot 4 spelers
  • Minimum aantal spelers: 2 spelers
  • Maximum aantal spelers: 4 spelers
  • Spelsoort: Denkspel, Vraag/antwoord spel

Kom je er niet uit bij het kopen van de Slimste Mens ter Wereld of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze bordspel producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je bordspellen of staat jouw bordspel keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze bordspel keuzehulp.

De Slimste Mens ter Wereld heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Slimste Mens ter Wereld het predicaat "Top Product" gegeven.

Maximaal aantal spelers

Slimste Mens ter Wereld kan maximaal gespeeld worden met 4 spelers. Helaas is het niet mogelijk om Slimste Mens ter Wereld niet spelen met meer dan 4 personen. Heb je meer mensen die gezellig willen meedoen, dan kun met elkaar samen spelen als stel. Het is echt niet mogelijk om met meer spelers dan 4 te spelen, omdat het aantal kaartjes, dobbelstenen, kaartjes daarop is afgestemd. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon gezellig om erbij te zitten als toeschouwer. Just Games spellen zijn een populair tijdverdrijf. Check hierboven de specificaties van Slimste Mens ter Wereld om meer informatie te vinden het geweldige Just Games spel.

Hoe lang duurt Slimste Mens ter Wereld?

De speelduur van een bordspel wordt ook wel de speeltijd genoemd. Met de speelduur wordt de tijd bedoeld die de spelers nodig hebben om Slimste Mens ter Wereld uit te spelen. Dit varieert natuurlijk en hangt af van het aantal spelers. Daarnaast hangt het ook af van persoon tot persoon en hoe snel die de in het spel gebruikte handelingen kunnen uitvoeren. De speeltijd is gemiddeld 45 minuten.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen